Etkileşim için gerekli bot sayfalar üzerinde etkileşimi için en gerekli bot izlenme botudur. İçireisinde bulunduğumuz dönem içerisinde izlenme botları oldukça önem taşır. Çünkü takipçilerden sonra hemen kişinin keşfete düşmesi gerekir. Sayfanın videosu keşfete düştüğü takdirde belli başlı kişiler tarafından izlenecektir ve o sayfa güzel bir içerik bulunduruyorsa takip alınacaktır. Üstelik beğeni odaklı yükselişler gerçekleşecektir. Bu yüzden izlenmem sayısı oldukça önemlidir. Şu anki dönemde ise neredeyse her platformu üzerinde video türü işlemler yapılıyor.

Herhangi bir videonun izlenmesinin yüksek olması kişinin daha fazla keşfete düşmesini sağlayacaktır. Bu yüzden izlenme sayılarının artması oldukça önemlidir. Takipçi, beğeni gibi işlemler izlenmeden sonra gelir. Sayfa keşfete düştüğü takdirde herhangi bir sorun olmadan takipçi, beğeni gelecektir zaten. Çünkü sayfa fazla etkileşim odaklı hale gelecektir.

Instagram Etkileşim / Keşfet Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Bot Kullanmak Sayfa İçin Sorun Teşkil Eder Mi?

Bot kullanmak sayfa için sorun teşkil eder mi? Bu konu daha çok hangi sayfa üzerinden yapılacağını ilgilendiren bir konudur. Çünkü bir botu yapmak için kişiler belirli bir platform kullanmak zorunda ve bu güvenli platform üzerinden herhangi bir sorun çıkarmadan işlemler gerçekleşecektir. Çünkü güvenilir bir platform üzerinden yapılan işlemlerde herhangi bir sayfa kapanması veya işlem ihlal gibi durumlar söz konusu olmaz. Çünkü bu sayfalar Gerçek takipçiler ve gerçek botlar üzerinden dönen bir sistematik yapıya sahip.

Bu zamana kadar birçok Fenomen bot kullanmıştır. İzlenme botu takipçi botu veya beğeni botu gibi işlemleri yapan birçok kişi var. Ancak nereden yapıldığı en önemli etkenlerden bir tanesidir. Yani bilinmedik saçma sapan bir site üzerinden bot alışverişi yapıldığı takdirde sistemin kabul etmeyeceği olaylar gerçekleşebilir. Bu yüzden bilindik yerlerden yapmak en mantıklı ve en makul olandır. Yani yapılacak olan platformun güvenli olup olmadığı bilinmelidir.

Bot Kullanan kişilerin Yorumları

Bot kullanan kişilerin yorumları konusunda birçok bot kullanan youtuber Instagramır veya genel anlamıyla fenomen var. Bazı fenomenler bot kullandığını da deşifre etmiştir. Ancak bot kullanmak herhangi bir sorun yaratmaz çünkü bu kişinin kendine daha fazla ön plana çıkarması anlamına gelir. Belirli bir ücret karşılığında sayfasına takipçi beğeni veya izlenme gibi olanaklar almasını sağlar. Bu şekilde daha fazla gelişir. Yani kişiler etkileşimi düştüğü takdirde etkileşimin normal haline botlar sayesinde getirebilirler.

Sosyal kullanım açısından takipçilerin bot üzerinden işlem yapılması herhangi bir sorun teşkil etmez ve beğeni izlenme takipçi bunlara dahildir. Sayfa üzerinden yapılan botlar herhangi bir olayı körükleyici olmayacaktır ve Instagram kabul etmediği bir durum da değildir. Çünkü gelen takipçiler gerçek kullanıcılardan ibaret. Gerçek olan kişilerin olduğu takipçiler veya beğeniler herhangi bir sorun teşkil etmez.

İzlenme Botunun Sayfa İçin Önemi

İzlenme botunun sayfa için önemi oldukça büyüktür. Çünkü belirli başlı sayfalarını takipçisi çok olsa bile beğenileri az olursa Instagram algoritması ters hareket yönünde duracaktır. Bu ise büyük bir sorun yaşanmasına sebep olur. Yani kişi izlenmiyor ancak takipçi yüksek veya hikayeleri o kadar izlenmiyorsa bu reklam almasına da engel olacaktır. Çünkü reklamları izlenmemesi reklam verenlerin işine gelmeyecektir.

Eğer bir kişi bu izlenmeleri düştüğünü gördüyse bot yaparak izlemelerini arttırabilir. Hikayelerinde de beğenilerini veya takipçilerin de düzgün bir artış yaşandığı takdirde reklam verip kazancını da arttırabilir. Üstelik çoğu Fenomen de bu yöntemi kullanıyor ve bot işlemlerinde bu zamana kadar da herhangi bir sorun yaşandığı görülmedi.