Instagram 20k takipçi satın al hizmeti hesabınızın takipçi sayısını yükseltmek için satın alacağınız paketler arasında yer almaktadır. 20K takipçi satın alma gibi birçok farklı miktarda paketlerimiz ve seçeneklerimiz var. Bunlar arasında sizin hesabınıza ve instagram takipçi satın alma amacınıza en uygun olan paketi tercih etmeniz gerekiyor.

Neden Instagram 20k takipçi satın almalıyım gibi sorularınız için kısaca şöyle bir açıklama yapabiliriz. Günümüzde birçok Instagram hesabının artık standart olarak 500 ve üzerinde takipçi sayısı olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Eğer Instagram da fenomen olmak veya işletmenize ait bir hesabınız var ve ürün satmak istiyorsanız, takipçi sayısı arttırma konusunda çalışma yapmalısınız. Bunun için genel olarak bizim önerimiz minimum 20k takipçi satın alma hizmetimizden yararlanmanızdır.

Takipçi sayınızın yüksek olması Instagram hesabınızın insanlar tarafından dikkat çekmesine sebep olacaktır ve içeriğinizi beğendikleri takdirde sizi takip ederek organik takipçi elde etmenize yarayacaktır. Böylece 20k takipçi satın almanız dışında da takipçiler elde etmeye devam edeceksiniz.

Sosyal medya hesabınızın kısa sürelerde uygun fiyatlar ile takipçi sayısını yükseltmek için 20k takipçi paketini inceleyebilirsiniz. ZAMedya olarak hiçbir işlem için sosyal medya hesabınızın şifresi istenmez. Aynı zamanda son derece güvenli ödeme yöntemleri kullanılmaktadır.

Instagram takipçi sayısını arttırma işlemi için birçok takipçi paketi bulunmaktadır.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram Takipçi Paketleri

  • Türk gerçek takipçi
  • Gerçek yabancı takipçi
  • Türk kadın gerçek takipçi
  • 90 Gün garantili yabancı takipçi

gibi 4 farklı kategoride Instagram takipçi paketleri bulunmaktadır.

Burada sizin Instagram hesabınızın içeriğine en uygun olan paketi seçmelisiniz. Eğer mevcut içeriğiniz yabancı dilde ise 20K Gerçek yabancı takipçi satın almanız daha mantıklı ve yararlı olacaktır. Fakat içeriğiniz Türkçe ise ve Türkiye'ye hitap ediyorsa, 20K Türk gerçek takipçi paketlerini tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Bu paketlerde de çeşitli miktarlar bulunmaktadır.

Instagram Şifresiz Beğeni Paketleri

Kişisel hesabınızın veya işletme hesabınızın beğeni sayısını yükseltmek için, Instagram şifresiz beğeni paketleri sunuyoruz. Şifresiz takipçi ve beğeni paketlerimiz keşfet etkilidir. Paylaştığınız gönderilerin yüksek beğeni sayısına sahip olması ve bu beğeniler Türk gerçek beğeni olması gönderinizin keşfete çıkmasında çok etkili olacaktır.

Türk gerçek beğeni ve yabancı beğeni olarak 2 farklı paket sunuyoruz. Bizim önerimiz hesabınızın içeriğine göre Türk veya Yabancı beğeni paketlerinden size uygun olanı satın almanızdır. Aynı zamanda 20K Beğeni gibi paketlerimiz de mevcuttur. Dilediğiniz gönderinize veya videolarınıza 50 Beğeni dahi satın alabilirsiniz.

Beğeni paketleri ortalama 5 ila 20 dakika arasında paylaşımınıza yüklenir. Türk beğeni paketlerinin keşfet etkili olması gönderinizin keşfete kesin çıkacağı anlamına gelmez fakat bu noktada büyük rol oynar. Eğer gönderiniz keşfete çıkarsa daha fazla kişinin beğenisini kazanarak hesabınızı incelemelerini sağlamış olursunuz. Böylece takipçi sayını arttırma ihtimaliniz yükselecektir.