Instagram arşivlenen fotoğraflar nerede sorusunun yanıtı güncel olarak arşive ulaşmanız için yapmanız gerekenleri anlatacağız.

Öncelikle Instagram arşivlenen fotoğraflara ulaşmak için Instagram hesabınızdan profil sayfanıza giriş yapın.

Sağ üstte yer alan üç çizgi ikonuna tıklayın ve " Arşiv " sekmesine tıklayın.

Burada 3 farklı arşiv tipi yer alacaktır;

  • Gönderi Arşivi
  • Hikaye Arşivi
  • Canlı Yayın Arşivi

gibi 3 farklı arşiv türüne de ulaşmak için bu yolu kullanabilirsiniz.

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram Gönderi Arşivi

Sağ üstte yer alan üç çizgi ikonuna tıklayın ve " Arşiv " sekmesine tıklayın. Yukarı da ki sekmede Gönderi Arşivi kısmını seçin ve aşağıda arşive aldığınız tüm fotoğrafları görüntüleyeceksiniz.

Arşive herhangi bir fotoğraf atmadıysanız bu liste boş olarak görüntülenecektir, bu çalışmadığı ya da bir hata olduğu anlamına gelmeyeceğini bilmenizi isteriz.

Instagram arşivleme özelliği gayet kaliteli bir özelliktir ve tüm gönderilerinizi yıllarca saklayabileceğiniz bilmenizi isteriz.

Instagram Hikaye Arşivi Nerede ?

Instagram hikaye arşivi nerede ? Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sağ altta ki profil resminize tıklayarak profilinize ulaşın ve ardından sağ üstte yer alan üç çizgi ikonuna tıklayın ve açılan pencerede " Arşiv " butonuna tıklayın.

Açılan pencerede yukarı da " Gönderi Arşivi " yazısını göreceksiniz, bu yazının üstüne tıklayın ve önünüze arşivleme seçenekleri gelecek buradan " Hikaye Arşivi " yazısına tıklayın ve karşınıza kaydedilen tüm hikaye arşivleri çıkacak.

Instagram Eski Hikayeleri Görme Pc

Instagram eski hikayeleri görme pc konusunda bilgisayar üzerinden yani webden Instagram'a giriş yaparak eski hikayeleri yani hikaye arşivini maalesef görüntülemeniz mümkün değil.

Henüz Instagram tarafında bu özellik geliştirilmiş durumda olmadığını bilmenizi ve hikaye arşivine ulaşmak için telefonunuzu kullanmanızı öneririz.

Instagram Arşivlenen Fotoğrafı Geri Getirme

Instagram arşivlenen fotoğrafları geri getirme konusunda profilinizden arşiv sekmesine ulaşın ve geri getirmek istediğiniz arşivlenen fotoğraf veya hikaye türünü üst sekmeden seçin.

Karşınıza gelecek listede geri getirmek istediğiniz gönderinin sağ üst köşesinde profilde göster butonunu göreceksiniz. Bu butona tıkladığınız anda arşivlenen fotoğrafı geri getirme işlemi yaparak profiliniz de görüntüleyebileceksiniz.

Instagram Arşivlediğim Fotoğraflar Kayboldu

Instagram arşivlediğim fotoğraflar kayboldu gibi durumlar nadiren başımıza gelebiliyor. Bu durum genel olarak hesabımız ile alakalı şüpheli bir durum olduğunda başımıza gelebiliyor.

Genel olarak ilk düşünmeniz gereken teknik olarak Instagram tarafında bir hata olması ve arşivlediğiniz fotoğrafların kısa süreli kaybolması olabilir. Çünkü Instagram gibi büyük bir platform bu konuda bir hata yaparak tüm fotoğrafları silmesi gibi bir durum çok düşük bir ihtimaldir.

Fotoğraf ve video içerikli bir uygulamada fotoğrafların ve videoların silinmesi kadar saçma bir durum söz konusu olamaz. Geçici bir hata ile karşılaşıyorsunuzdur, birkaç saat sonra tekrar deneyerek arşivlediğiniz fotoğrafların geldiğini görüntüleyebilirsiniz.

Instagram Arşiv Gözükmüyor 2022

Instagram arşiv gözükmüyor 2022 , konusunda Instagram platformu sıkça güncellenen bir platform olduğu için dönemsel olarak bazı zaman dilimlerinde teknik aksaklıklar yaşanabiliyor.

Bazı durumlarda gönderi arşivinin çalışmadığı olabiliyor bu sebep ile birkaç saat sonra denememiz veya bazı durumlarda birkaç gün sonra tekrar arşive ulaşmayı denememiz gerekiyor.

2022 yılında olsak bile maalesef teknik aksaklıklar yazılım tarafında olabiliyor.

Instagram Hikaye Arsivi Toplu Silme

Instagram hikaye arşivi toplu silme konusunda maalesef tüm hikayeleri toplu olarak silebileceğimiz bir yöntem bulunmuyor, fakat bu konuda çok basit bir şekilde tüm hikayeleri kolaylıkla silebilirsiniz.

Instagram hikaye arşivi silmek için ilgili hikayenin üstüne tıklayın ve sağ altta yer alan üç noktaya tıklayın, ardından " Sil " butonunu göreceksiniz, bu butona tıklayarak kolaylıkla silebilirsiniz.