Instagram’da beğeninizin yüksek olması, takipçi sayısını arttırmak kadar önemlidir. Instagram beğeni sayısını arttırmanın yollarından biri takipçilerinizdir. Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise beğeni rakamlarıdır. Çünkü instagram hesabınızın beğeni sayılarının yüksek olması, fenomen olmanız a da en azından Instagram içerisinde popüler olmanız için oldukça önemlidir. Takipçi sayınız her ne kadar yüksek olsa da beğeninizin yüksek olması hesabınızdaki potansiyeli gösterir. Aktif takipçilerinizin olduğunu takipçi sayınız değil, beğenilerinizin sayısı gösterir. Bu sebeple Instagram’da popüler olmak istiyorsanız mutlaka beğeni oranlarınıza da dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde ilgi çeken ya da takipçisi çok olan bir kullanıcı olamazsınız. Olaya bir diğer açıdan bakmamız gerekirse eğer, hesabınıza gelen takipçinin kalıcılığı da beğeniden geçer. Düzenli paylaşım yapmanız ve beğeni rakamlarınızın iyi olması kesinlikle çok önemli. Beğeni konusu ve gelen takipçinin kalması için yapabileceğiniz birkaç şey var;

 

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Etiket Kullanmak

Instagram için takipçi kazanmanın yanında beğeni yükseltmek için de etiketin önemi oldukça büyüktür. Paylaştığınız gönderiler ile alakalı etiketleri eklemek, konuyla ilgilenen instagram kullanıcılarının sayfanızı daha fazla ziyaret etmesini sağlar. Daha fazla ziyaret demek, daha fazla takipçi kazanmak ve daha fazla beğeni kazanmak anlamına geliyor.

FIRSATGETİR

Paylaşılan Fotoğrafların Görüntü Kalitesinin İyi Olması

Instagram önceki zamanlarda fotoğrafların görüntü kalitesi konusunda oldukça kötüydü. Çünkü yapılan paylaşımlar belirli bir çerçeve içerisinde sınırlı tutuluyordu ve paylaşım yapan kullanıcıların çok kaliteli, yüksek boyutlu paylaşımlar yapması engelleniyordu. Birçok kullanıcı bu durumdan şikayetçi olmaya başlayınca, Instagram yeni tasarımı ile birlikte artık kare tip fotoğraf paylaşma zorunluluğunu ortadan kalırdı ve bu sayede kullanıcıların daha kaliteli gönderiler atabilmesine imkan sağlamış oldu. Paylaşılan fotoğraflarınızın görüntü  kalitesi ne kadar iyi olursa takipçilerinizin o kadar dikkatini çeker ve beğeni sağlar.

Güncel Konular İçin Paylaşım Yapın

Sosyal medyayı aktif olarak kullanıcıların gördüğü ve bildiği gibi sosyal medya uygulamalarında güncel konular üzerine paylaşımlar yapmak oldukça önemlidir. Hem aktif bir kullanıcı profili çizmenizi hem de hesabınızın önemli görünmesini sağlar. Güncel konular hakkında Twitter hesaplarından tweet atıldığı gibi, instagram hesaplarından da fotoğraflar, videolar, yazılı fotoğraflar atılabilir. Bu sayede güncel konuları sürekli takip eden insanlar tarafından takip edilirsiniz. Ve bu da gelen takipçilerin beğeni yapmasını sağlar.

Zamedya.com’dan Beğeni Hizmeti Almak

Eğer bütün bunların yanında kesin ve garantili bir yöntem arıyorsanız uygun fiyata birçok farklı beğeni hizmetimiz mevcuttur.