Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram gönderi istatistiklerine nasıl bakılır ?  üzerinde kullanıcılar kendi gönderilerini istediği bir zaman içinde rahatlıkla istatistiklerini görüntüleyebilir. Kullanıcılar kendi gönderilerini görüntüleyebilmek için istatistiklere bakmak durumundadır. Gönderilerin hangi boyutta bir etkileşim aldığını öğrenmek için en iyi yol istatistiklerine bakmak olacaktır. Instagram hesabında paylaşılan gönderilerin istatistikleri belirli grupların altında görüntülenir. Instagram uygulamasında bu istatistiklerin görülebilmesi için kullanıcıların İşletme hesabına geçmesi gerekmektedir. Instagram yalnızca bu profil türüne bu hakkı tanımaktadır. 

İşletme hesabına geçen kullanıcıların gönderilerinin nasıl bir etkileşim aldığını görebilir. Bu etkileşim oranları tüm detaylarıyla birlikte tüm kullanıcılarla paylaşılır. Bu sayede her kullanıcı gönderilerin sayılarını net olarak öğrenmiş olur. Bu sayılar sürekli olarak güncellenir.
Instagram uygulamasında sağ üst köşede bulunan istatistikler alanı üzerinden bu alana geliniz. Bu alandan paylaşılan tüm gönderilerin hangileriyle etkileşim kurduğunu net olarak görebilirsiniz. Bu noktada karşınıza gelen tüm sayıların belirli bir alanı bulunur. 

•    Beğeni Sayısı
•    Yorumlar
•    Gösterim
•    Erişim
•    Profil Ziyareti

Instagram uygulamasında bunun gibi bilgileri alabilirsiniz. Bu bilgiler sayesinde kullanıcılar uygulama üzerinde istediği tüm sayıları elde edebilmektedir. Instagram  son yıllarda en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisidir. Bu uygulamayla birlikte kullanıcılar istediği durumu elde edebilmektedir. Video, fotoğraf ve herhangi bir gönderinin tüm istatistikleri işletme hesabına görülür Bu hesapta kullanıcılar çeşitli hizmet tanıtımlarını yaptıkları için bazı istatistikleri almaları son derece önem taşır.

FIRSATGETİR

Instagram İstatistik Özelliği Nedir?

Instagram uygulamasında birçok kullanıcı güzel vakit geçirirken aynı zamanda kendi ürünlerinin ve hizmetlerini tanıtabilmektedir. Instagram son yıllarda diğer sosyal medya uygulamalarından kendisini ayırarak diğerlerine göre daha başarılı bir pozisyonda yer almaktadır. Bu sosyal medya uygulamasında çok sayıda yenilik ön plana çıkmıştır. Instagram uygulamasında işletme istatistikleri çok işe yarar. Özellikle bu sayılarla birlikte kaç kişinin izlediği ve etkileşim oranı net bir şekilde görülebilir. İşletme hesaplarında istatistik haftalık ve günlük olarak takip edilebilir. Kullanıcılar nasıl bir durumda olduklarını güncel olarak takip edebilir. Instagram sayfa trafiğini gösteren birçok istatistiğe uygulama üzerinden ulaşabilmek mümkündür.

Instagram'da gönderi istatistiklerine nasıl bakılır ?
Instagram uygulamasında yer alan istatistik sayfasında çeşitli normlara göre ayrımlar görülebilir.

Kullanıcıların cinsiyetlerine ve yaşlarına göre hatta yaşadıkları bölgeye göre sayıları görebilmek mümkündür. Bu konuda bir dağılımı görmek sizin ilerleyen zamanlarda nasıl hareket edeceğinizi belirleyen bir unsurdur. Bu bölüme ulaşmak için kullanıcıların istatistikler sayfasına girmesi gerekmektedir. Takipçiler yazan bölümde takipçi istatistiklerine bakabilirsiniz. Yaş aralığı, cinsiyet ve hangi saatler içerisinde çevrimiçi gibi detaylı bilgilere bu alan üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler özellikle hangi yaş grubu tarafından ziyaret ediliyor gibi soruların cevabını size direk olarak verebilir. İlerleyen zamanlarda işletme hesabı için bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Birçok kişi bu paylaşım sayesinde kendisini çok daha iyi hissetmektedir. İşletme hesapları kendi ürünlerinin ve hizmetlerinin tanıtımı yaparken bu istatistiklerden faydalanabilir.

Instagram Hikayeler İstatistiği

Instagram uygulamasının içerisinde çok sayıda özellik yer almaktadır. Bu özelliklerin arasında yalnızca gönderi değil aynı zamanda hikaye istatistiği de yer alır. Instagram hikayeler bölümü birçok kişi tarafından aktif olarak kullanılan uygulamalar arasında yer almaktadır. Birçok kişi hikayeler alanındaki bulunan etkileşimi kullanarak reklam verebilmektedir. Bu konuda link paylaşma ve reklam verme gibi durumlar yapıldığı zaman kullanıcılar hikayelerde etkileşim oranını arttırabilmektedir. 

Hikayelerin böyle bir özelliğinin olmasıyla birlikte kullanıcılar daha net olarak hareket edebilmektedir. İşletme hesaplarına özel olarak hikayeler bölümünde güzel destekler bulunmaktadır. Kullanıcılar hikayeler alanında bir şey paylaştığı zaman 24 saat içinde silinir. Instagram hikayelerde işletme hesabına sahip olan birisinin hikayeleri çok daha uzun süreler görülebilir. Bunlar saklanır ve yalnızca siz görebilirsiniz. İstatistik bölümünde son 15 gün içerisinde kimlerin gördüğünü görebilirsiniz. Sayı olarak tüm veriler bu noktada karşınıza gelmektedir.
 
Instagram uygulamasında yer alan istatistik özelliği net bir şekilde kullanıcıların işine yaramaktadır. Kullanıcılar farklı hedef kitlelerini hedeflerken farklı kullanıcıların geldiğini ve nereden geldiğini kolaylıkla görebilir. Dijital pazarlama alanında kullanıcıların epey işine yarayabilecek bir uygulamadır. Her işletme hesabına sahip olan kullanıcı ve 10.000 takipçiden daha fazla takipçisi olan hesaplar için bu durum çok daha fazla önem kazanmaktadır. Sizde bu uygulama üzerinden her zaman istatistiklere bakabilirsiniz.