Instagram uygulaması günümüzde birçok kullanıcı tarafından kullanılan ve güzel zaman geçirilen ortamlardan birisidir. Bu ortam içerisinde yer alan kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan birisi farklı profilleri görmektir. Gizli hesapları görmenin yollarını arayan kullanıcılar bunun için çözümleri araştırmaktadır. Günümüzde en popüler sosyal ağlardan birisi olan Instagram üzerinde çok sayıda kullanıcı yer almaktadır. Kullanıcılar bu uygulama içerisinde çeşitli özelliklerden faydalanabilir ve kendisini iyi hissedebilir. Ülkemizde Instagram çok aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Instagram uygulamasında gizlilik kuralları bulunur ve bu duruma uymak gerekir. Buna göre her kullanıcı kendi profilini gizleyebilir ve farklı kullanıcılar tarafından görülmesini engelleyebilir.

Takipçilerin gizliliğini sağlamak amacıyla Instagram tarafından böyle bir özellik getirilmiştir.
Instagram uygulamasında gizli hesap özelliği ilk çıktığı yandan bu yana devam etmektedir. Profilin takipçisi olmayan kişiler için hesaplar bir nevi görünmez olmaktadır. Kullanıcılar bu hesapların içeriğinde yer alan fotoğraflar, videolar ve çeşitli gönderilere asla bakamazlar. Kullanıcı hesapları takipçisi olarak kabul ettiği kişiler için bu gönderilerini açabilir ve buna göre hareket edebilir.

FIRSATGETİR

Bu hesaplar içerisinde paylaşılan her türlü içerik kullanıcılarla paylaşılmaktadır. Sosyal medya sitelerinde bu tür kurallar genel olarak vardır. Gizlilik kurallarının geneli  diğer sosyal medya uygulamalarında yer alır. Gizli hesapla istenmeyen ve görülmesine müsaade edilmeyen tüm hesaplar için engelleme yapılabilir. Açık hesap olarak kullanıcılar kendi hesaplarını açarsa herkes tarafından görülebilir. 

Instagram Gizli Hesap Görme

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram Gizli Profile Bakmak

Instagram uygulamasında gizli profile bakmak için birçok kullanıcı bu konuda uygulamalara bakar veya araştırmasını yapar. Gizli profiller için ortaya çıkan birçok web sitesi bulunmaktadır. Instagram uygulamasının ilk çıktığı zamanlarda çok fazla açığı bulunuyordu. Bu açıklar sayesinde kullanıcılar diğer profilleri takip etmeden dahi görebiliyordu. Instagram daha sonradan bunun için güvenlik önlemlerini arttırdı ve gizlilik kurallarını en iyi şekilde uygulamaya koydu. Bu işlemle kullanıcılar hesapları takip etmeden asla görememektedir. Instagram üzerinde kullanıcılar profillerini istediği zaman diğer kullanıcılara kapatabilir. Takipçisi olmayan kişiler gönderileri asla göremezler. Gizli hesapları görmek için çıkarılan programların ve uygulamaların cihazınıza indirilmesi risk teşkil edebilir. İnternet üzerinde bulunan çoğu programın içerisinde kötü niyetli yazılımlar olabilir.
Başka bir Instagram uygulamasını görmek isterken kendi Instagram hesabınızın bilgilerinden olabilirsiniz.

Uygulamaların içerisinde profili görüntüleme gibi özelliklerle sizi kandırarak daha sonradan cihazınıza virüs girebilir. Uygulamaların içerisine bilinmeyen virüsler olabilir. Bu virüsler sizin kendi cihazınıza zarar vermek için çok müsait şeylerdir. İnternet üzerinde bu konuda çok sayıda uygulama ve internet sitesi bulunuyor. Uygulamayı geliştiren kişiler böyle bir sloganla yola çıkarak kullanıcıların kendi uygulamasını indirmesini isteyebilir. Normal şartlarda böyle bir bilginin verilebilmesi mümkün değildir. Dolayısıyla uygulama geliştiriciler bu konuda diğer kullanıcıları kandırabilir. Bu uygulamaların içerisinde olan kişisel bilgilerin diğer uygulamalara geçmesi mümkün olabilir.

Gizli Profilde Video, Resimleri Görmek Mümkün Mü?

Instagram uygulamasında herkese açık bir hesap yoksa ve hesap gizliyse bu hesabın içerisinde bulunan resim ve videoları görmek mümkün değildir. Gizlilik kurallarına diğer tüm kullanıcılar en net şekilde uymak durumunda kalır. Ayrıca cihazlarda bulunan mağazalara giriş yapıldığında bu konuyla alakalı gizli profilleri gösteren birçok uygulamanın olduğunu görmek mümkündür. Bu uygulamanın tamamen bir pazarlama taktiği olmasını unutmayınız. Uygulamaların bu şekilde kapalı olan hesapların bilgilerine erişmesi mümkün değildir. Bu durum mümkün olsaydı Instagram uygulamasında herkesin hesabının gizlide olmasının herhangi bir geçerliliği olmazdı. Uygulamalar kullanıcılara bu noktada istediğini vermez.


Açık hesaplarda tüm fotoğrafları ve gönderileri görebilirsiniz. Hatta bunun yanı sıra paylaşılan tüm hikayelere bakabilirsiniz. Gizli hesapları görmek için yapmanız gereken tek şey ilgili hesaba takip isteği göndermektir. Ayrıca karşı tarafın sizin gönderi isteğinizi kabul etmesi gerekmektedir. Uygulamalar ve programlarla birlikte bu tarz yollara girişmek sizin cihazınıza virüs girmesine neden olabilir. Karşınızdaki kullanıcılar sizi engellerse onun profilini dahi göremeyebilirsiniz. Bunu anlamak için farklı bir kullanıcı hesabıyla ilgili kişinin hesabına bakarak yerinde durup durmadığına bakabilirsiniz. Farklı bir kullanıcı hesabıyla da ilgili hesaba istek gönderebilirsiniz. Karşı taraf sizin isteğinizi kabul ettiği takdirde tüm paylaşımları görebilirsiniz. Ayrıca profilde duran geçmiş paylaşımları istenilen her zaman görebilirsiniz.