Sosyal platformlar içerisinde en çok dikkat çeken Instagram’ın çok özel bir yeri vardır. Fotoğraf ve video paylaşılan Instagram’da kişisel olarak kullanan üyelerden firmalara kadar çok geniş çaplı bir takipçi kitlesi vardır. 800 milyonu aşkın olan takipçi kitlesi olan Instagram, ülkemizde de son derece popülerdir. Ve sadece sosyal medya hayatının içerisinde yer alan bir platform değildir. Birçok kişi Instagram’daki bir takım taktikler sayesinde güzel gelirler elde etmekte ve Instagram’ı bir kazanç kapısına dönüştürmekte. Fakat bunu yapabilmenin en önemli şartı Instagram takipçinizi çoğaltmanızdır. İlk önce takipçiyi kazanmayı sonrasında ise yavaş yavaş reklam almayı konuşacağız.

FIRSATGETİR

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram’da Nasıl Takipçi Kazanabilirsiniz?

Öncelikle her şeye tertemiz başlayıp yeni bir kullanıcı adı ile kayıt oluyoruz. Güzel akılda kalıcı bir isim seçiyoruz. Şimdi gelelim paylaştıklarınıza. Kimseden kopyalayıp paylaşım çalmamalısınız. Tıpkı youtuberlar gibi kendi emeklerini göstermelisiniz. Profilinizde sık sık güncel ve kaliteli paylaşımlar yapın. Düzenli olarak günlük 2-3 gönderi ve story (hikaye) paylaşabilirsiniz. Özellikle fotoğraflarınıza konum eklemeyi unutmayın. Çünkü konumdaki kişiler konuma bakarak sizi görüp takip edebilir.

Instagram hesabıma reklam almak

Bir diğer önemli konu ise profilinizi gizli yapmanız. Eğer bir problem arz etmiyorsa profilinizi gizli yapmayın. 10.000 takipçiye ulaştıktan sonra işletme profiline geçerek hikayelerde link verebilmeniz de önemli bir detay.

Takibe Takip İle Instagram’da Takipçi Kazanmak

Instagramda takipçi kazanmanın en kolay ve en çok bilinen yollarından biri takibe takiptir. İnsanlar takip karşılığında sizi takip ederler. Bunu takibe takip hashtagleri ile sağlayabilirsiniz. Takipçilerinizin, keşfete düşen insanların, önerilen insanların profiline girip onları takip ederek ve fotoğraflarını beğenerek ya da yorum bırakarak takipçi kazanma hızını yükseltebilirsiniz. Sonrasında geri takip yapmayan insanları takipten çıkarabilirsiniz. Biraz uğraştırıcı bir yol ancak verdiğiniz emeğe değecek. 2500-3000 civarı takipçi kazandığınızda ise fotoğraflarınızın beğenileri 300-500 arası olacaktır tahmini olarak. Bu beğenilerin ve etkileşimin artması ise keşfete düşmenizi kolaylaştıracaktır. Ne kadar pes etmeden uğraşırsanız ve özenli bir şekilde paylaşım yaparsanız takipçi o kadar çok gelecektir. Şüpheniz kesinlikle olmasın ve kendinize inanın.

Instagram’da Reklam Vermek Nasıl Olur Ve Yapılabilir Mi?

Instagram kullanıcıları ilgilendikleri insanların fotoğraflarını ve paylaşımlarını keşfetmek için sürekli Instagram’da geziniyor. Başta da bahsettiğim gibi ortalama olarak 800 milyonu aşkın kullanıcısı olan Instagram, çeşitli reklam seçenekleri ile hem büyük hem de küçük işletmeler için para kazanma fırsatı sunuyor.

Instagram’da Reklam Vererek İşletmenizi Güçlendirebilir, İşletme Sahibi Olmadan Reklam Vererek De Para Kazanabilirsiniz

Son dönemlerde eskiye göre daha da yoğun bir ilgi gören Instagram, marka bilinirliğinin artırılması için en önemli platformların en başında geliyor. Instagram için yapılan araştırmalara göre kullanıcıların %70’i Instagram sayesinde yeni ürünleri keşfettiğini, %80’i ise Instagram’da yapılan reklamlardan esinlenerek hareket ettiğini söylüyor. Bu da Instagram’ın, marka bilinirliğini artıran en önemli platformlarının başında gelmesini kesinlikle ispatlar nitelikte bir araştırmadır.

Telefon ve bilgisayar kullanıcılarının geneli, bu teknolojik aletlerde geçirdiği sürenin büyük bir kısmını Instagram’da geçiriyor. Her bir kullanıcı en azından bir tane işletmeyi takip ettiği için kurumsal ve marka bilinirliği ön plana çıkıyor. Yüksek etkileşim oranına sahip olan hesaplar, hikayelerinde paylaştıkları reklamlar ile paylaştıkları işletmenin müşteri sayısını kısa sürede artırabiliyorlar.

Marka bilinirliğinizi en üst düzeye taşımanız ve hedeflenen kitleye en hızlı, en doğru şekilde ulaşabilmeniz için yazımı okumaya devam etmelisiniz. Yazımızı bitirdiğinizde işletmenizin kalitesi kesinlikle artacaktır.

Instagram, diğer muadillerine göre sosyal medyaya en son kurulan platformdur. Ona rağmen çok büyük bir ses getirerek büyük bir kitleye ulaşmıştır. Bu kitleyi en iyi şekilde değerlendirmeniz için performans odaklı çözümler sunuyorum sizlere.

Instagramdan reklam ile para kazanmak

Instagram’da reklam veren firmalar yaş, cinsiyet, paylaşım kalitesi, konum ve ilgi alanları gibi kriterlere bakar. Bu sayede hedef kitlelerine en uygun reklamları oluşturup kısa sürede dikkat çekmek sağlanır. Reklam maliyetlerini büyük oranda düşüren Instagram reklamları ile de takipçi sayınızı artırabilirsiniz.

Instagram’da Reklam Vererek Nasıl Para Kazanabilirsiniz?

İnternet teknolojileri büyük bir hızla gelişirken bir yandan da donanımsal değişiklikler yaşamaktadır. Özellikle akıllı telefonların her şeyi içine alan yapısı sebebi ile ön plana çıktığı günümüzde, sosyal medya çok büyük bir öneme sahiptir. Eğer siz de Instagram’dan para kazanmak istiyorsanız öncelikli olarak yazımızın ilk başındaki ‘Instagram’ın Önemi’ konulu yazımızı iyice anlamalısınız. Bu konuda araştırmalar yapmalı ve konuyu tamamen kavramalısınız. Böylece Instagram’ın ne şekillerde bu kadar popüler olduğu ve gerek kurumsal gerek bireysel kullanıcı anlamında ne kadar geniş bir kitleye hitap ettiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu araştırmaların neticesinde reklam alarak ya da ürün satışı yaparak çok kolay bir şekilde para kazanabileceksiniz.

Instagram’da Yüksek Beğeniler İle Keşfete Düşmenin En Kestirme Yolu Nedir ?

Instagram’da hesabın bilinir olması ve kısa zamanda reklam alması için takipçi sayısını yükseltmek tek başına yeterli değildir. Takipçi sayınızın yüksekliği kadar hesabın popüler olması da önemlidir. Yani 50 bin takipçiniz olup, 2-3 bin beğeniniz olursa pekte bir işe yaramaz. Çünkü reklam almanın en büyük önemi etkileşimdir. Instagram’da bir hesabın popülerliği fotoğraflarına ya da videolarına binlerce beğeni gelmesi ile göz önünde olur. Çünkü işletmeler size reklam vermeden önce hesabınızı inceleyecek ve instagram takipçi sayınızın yanında fotoğraflarınızda, videolarınızda bulunan beğeni sayılarına da dikkat edecektir. Bu sebeple keşfet gruplarına girerek, beğeni uygulamalarından beğeni satın alarak beğeninizi kısa sürede yükseltebilirsiniz. Instagram otomatik like uygulamaları ile fotoğraf ve videolarınıza istediğiniz kadar beğeni oluşturacak ve sonrasında reklam alabilirsiniz.

Bunun dışında Instagram hesabınıza reklam vermek isteyenlerin size ulaşabilmesi için birkaç önerim daha var. En başta instagram hesabınızın biyografisine, reklam vermek isteyenler için mail adresinizi yazmalısınız. Bu sizi takip eden işletme sahiplerinin size ulaşmasını sağlar. Tabii DM ile de ulaşabilirler ancak kurumsallığın ilk adımlarından biri olan mail ile irtibat çok önemlidir. Bunun dışında reklam almak için whatsapp numarası paylaşabilirsiniz. Bu sayede de işletme sahipleri size çok rahat ulaşabilir. Reklam aldığınızda dair paylaşımlar yaparak, hashtagler koyabilirsiniz. Eğer güzel ve kaliteli reklam verilmeye uygun bir hesabınız ve organik takipçileriniz var ise reklam vermek isteyen insanlar size kesinlikle ulaşacaktır.