Instagram da son zamanlarda artan hesap çalınma olaylarına karşılık geliştirilen entegre edilen Instagram iki faktörlü kimlik doğrulama kapatma nasıl yapılır ? İki adımlı doğrulamayı kapatmak için neler yapmanız gerektiğini sizlere anlatacağız.

Öncelikle iki faktörlü kimlik doğrulaması hesabınıza başka cihazların giriş yapmasını engeller. Temel amacı hesabınızı korumak olan bu uygulamayı kullanmak sizin için çok daha sağlıklı olacaktır. App Store veya Google Play Store üzerinden edindiğiniz iki faktörlük kimlik doğrulama uygulaması hesabınıza giriş yaparken sizden istenen güvenlik kodu alanında ki bilgiyi uygulama içerisinde giriş kodu olarak alarak hesabınıza giriş yapmanızı sağlıyor.

Bu uygulamada ki kod sadece sizin telefonunuzdan erişilebilir olduğu için birisi hesabınıza erişmek istese ya da şifreniz başkaları tarafından ele geçirilmiş olsa bile giriş yaparken bu engele takılarak giriş sağlayamıyorlar.

Bu özelliği devre dışı bırakmak sizin yararınıza olmayacağını bilmenizi ve anlamanızı istedik. Şimdi gelelim Instagram iki faktörlü kimlik doğrulama kapatma işlemine.

Instagram uygulamasını açın ve Ayarlar kısmına gelin. Menüde yer alan sekmeler arasında Güvenlik sekmesine tıklayın ardından İki faktörlü kimlik doğrulaması seçeneğine dokunun. Cihazlar listelenecek ve yanında ki butona basarak açılan menüden Kaldır butonuna tıklayın. Instagram iki faktörlü kimlik doğrulama artık kapatıldı.

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow