Instagram istek atıyorum geri çekiyor gibi sorunlar genel olarak Instagram spam yapma sebepleri ile ortaya çıkan durumlardır.

Instagram uygulamasında sıkça karşılaştığımız durumlar arasında istek atıyorum geri çekiyor gibi durumlar söz konusu oluyor. Bunun en temel sebebi ard arda hesaplara istek göndermeniz oluyor.

Birden çok hesabı takip edeceğiniz de mutlaka belirli periyotlarla yani birkaç dakikada bir, bir kişiyi takip etmek gibi aralıklı olarak istek göndermelisiniz. Aksi halde Instagram bunu spam olarak algılayacak ve hesabınızı geçici süreliğine veya kalıcı olarak engelleyecektir.

Genel olarak bu tarz engellemem 24 saat'lik oluyor. 24 Saat geçmesinin ardından düzeliyor fakat burada dikkat etmeniz gereken en önemli husus sonra ki 24 saat içerisinde de aynı şekilde ard arda istek gönderir ve tekrar ceza alırsanız bu sefer ki ceza çok daha uzun süre olabiliyor.

Birden fazla kez ceza almanız 1 hafta, 2 hafta belki 30 gün gibi spam cezalarına sebep olabiliyor. Bu sebep ile normal davranışlar sergilemeniz gerekiyor, eğer toplu bir şekilde birçok kişiye takibe almak istiyorsanız 3-4 dakika ara ile hesapları takip etmenizi öneririz aksi halde Instagram isteklerinizi otomatik olarak geri çekecektir.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram Takip Engeli Nasıl Kalkar ?

Instagram takip engeli nasıl kalkar gibi sorularınız için öncelikle bilmeniz gereken sıkça yaptığınız işlemler arasında birden fazla kişi kısa bir süre içerisinde takip isteği göndermeniz ve takip etmeniz Instagram tarafında spam olarak algılanıyor. Bu sebep ile engellendiğiniz bilmenizi isteriz.

Takip engeli nasıl kalkar konusunda genel olarak Instagram cezaları 24 saatliktir. 24 saat sonunda takip engeliniz kalkar ve yeni bir süreciniz başlar bu süreçte gerekirse hiç kimseye takip isteği göndermeyin.

Bir süre zarfı geçtikten sonra belirli aralıklar ile yeni kişilere takip isteği gönderebilirsiniz.

Instagram İstek Atma Sınırı Ne Zaman Kalkar ?

Instagram istek atma sınırı ne zaman kalkar sorusunun yanıtı maalesef ki bu sınırlama hiç zaman kalkmayacaktır. Instagram arkadaşlarınız ile içerik paylaşımı yaparak, bu içerikler hakkında beğeni ve yorum gibi etkileşimlerde bulunarak fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir uygulamadır.

Siz bu uygulamayı binlerce insanı takip ederek kullanırsanız, suistimal etmiş olacağınız düşünülerek size bir yaptırım uygulanır. Bu sebep ile Instagram kullanıcıları koruma konusunda istek sınırı koymuştur.

Bizim ön gördüğümüz saate maksimum 15-20 hesap takip etmenizdir. Aksi halde cezalar ile karşı karşıya kalırsınız ortalama ilk takip isteği sınırı 24 saat sürüyor, eğer ceza almaya devam ederseniz bu süre katlanarak artmaya başlıyor. Bu sebep ile bu işlemin sonucu hesabınız kapanmasına kadar gidebilir. Dikkat etmenizi öneririz.

Instagram Neden Arkadaşlık İsteği Gönderemiyorum ?

Instagram neden arkadaşlık isteği gönderemiyorum  gibi konular ile birçok Instagram kullanıcısı karşı karşıya kalıyor. Bu durumun oluşma sebebi genel olarak toplu bir şekilde birçok kişiye takip etmenizden kaynaklanıyor.

Bu durum Instagram gözünde anormal bir algı oluşturarak hesabınız 24 saatliğine kısıtlanıyor ve size uyarı niteliğinde tanımadığınız kişilere takip isteği göndermemeniz gerektiği konusunda uyarıyor.

24 saatlik süre sonunda bu sınırlama kalkıyor fakat tekrar aynı şekilde sıkça istek göndermeye devam ederseniz maalesef daha uzun bir sınırlama ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu sebep ile bu konuda çok dikkatli olmanızı öneririz.