Instagram müşteri hizmetleri numarası gibi birçok terimlerin son zamanlarda internet üzerinden sıkça aratıldığını görüyoruz. Fakat Instagram gibi büyük platformların böyle bir hizmet sunmadığını bilmeli ve farklı iletişim seçeneklerini kullanmalısınız.

Instagram müşteri hizmetleri iletişimi konusunda sizler için en önemli iletişim seçenekleri arasında mail yolu ile iletişimi öneriyoruz. Aşağıda belirteceğimiz mail adresine eğer kendi hesabınız ile alakalı bir sorun yaşıyorsanız, hesabınızda aktif kullandığınız E-posta adresinden mail atmanız gerekiyor. Aksi halde güvenlik amacı ile gerçekten hesap sahibinin siz olduğunu teyit edemeyecekleri için sorununuz yanıtlanmayabilir.

Unutmamanız gereken bir diğer husus Instagram çağrı merkezi olarak da bilinen müşteri hizmetleri yoğun şekilde mail almaktadır. Bu sebep ile sorununuz hakkında mail attıktan sonra birden fazla mail atmak gibi yanılgılara düşmeyin. Birden fazla mail atarsanız Spam olarak algılanabilir ve mailiniz kara listeleye alınarak hiçbir şekilde attığınız mailler yetkililer tarafından görüntülenemez.

help@instagram.com mail adresine sorununuzu bildirebilir ve yanıt bekleyebilirsiniz. Fakat yoğunluk sebebi ile dönüşler ortalama 2 hafta kadar sürebiliyor. Bunu göz önünde bulundurarak iletişime geçmelisiniz.

Ayrıca Instagram iletişim yolları arasında Ayarlar menüsünde yer alan " Yardım " seçeneğini de değerlendirmenizi öneririz. Öncelikle Instagram Yardım kısmından sorununuzun yanıtının olup olmadığına bakmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer burada aradığınız cevabı bulamazsanız Instagram'a mail yolu ile ulaşarak sorununuzu dile getirebilirsiniz.

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow