Instagram da yeni bir hesap oluşturduysanız veya ilk defa kullanıyorsanız, Instagram rehberdeki kişileri bulma konusunda size anlatacağımız yöntem ile çok kolay şekilde tanıdığınız insanları bulmanıza olanak sağlanacaktır.

Instagramda rehberdeki arkadaşları bulma konusunda ilk olarak bilmeniz gereken husus şudur, burada senkronize edilen işlem telefon numarasıdır. Yani siz hesap oluştururken kullandığınız telefon numarasını girmezseniz, diğer arkadaşlarınız bu senkronize işlemini yaparken sizi bulmakta zorlanabilir.

Bu işlem tamamen telefon numaralarına dayalı olarak yapılmaktadır. Bu sebep ile Instagram rehber özelliğini kullanmaktadır. Sosyal medya platformlarından birçok uygulamada bu senkronizasyon işlemi bulunmaktadır. Farklı uygulamalarda da benzer şekilde bu işlemi sağlayarak arkadaşlarınızı kolayca bulabilirsiniz.

Instagram rehberdeki kişileri bulma konusunda aşağıda ki aşamaları uygulayarak kolayca bağlantı kurmanıza imkan sağlanacaktır.

  • Instagram uygulamasını açın ve " Ayarlar " sekmesine giriş yapın.
  • Açılan menüde " Arkadaşları Takip ve Davet Et " seçeneğine tıklayın.
  • Rehberindeki kişileri takip et seçeneğine tıklayın.

bu işlemden sonra tüm arkadaşlarınızın hesaplarını görecek ve takip edebileceksiniz. Böylece rehberdeki kişiler nasıl bulunur öğrenmiş oldunuz.

Instagram hesabınıza rehberinizde bulunan herkesi takip edeceğiniz unutmayın. İstemediğiniz kişilerde sizin Instagram'a katıldığınızdan haberdar olabilir.

 

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow