Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram Takipçi Kazanma

Günümüzde artık dünya genelinde ve ülkemizde sosyal medya kullanımları oldukça yaygınlaşmıştır. Artık sosyal medya uygulaması kullanmayan insan sayısı da yok denecek kadar azdır. Sosyal medya platformları birbirinden farklı olmak üzere pek çok bulunmaktadır. Ancak bu uygulamalar arasında gençlerin ve diğer insanların en çok tercih ettiği uygulamalar da bulunmaktadır. Bu uygulamaların başında ise Instagram gelmektedir. Instagram uygulaması 7’den 70’e tüm herkese hitap eden bir uygulamadır. Bu yüzden de hedef kitlesi oldukça geniştir.

FIRSATGETİR

Instagram takipçi kazanma

Instagram doğru kullanıldığı takdirde oldukça faydalı bir uygulama olarak da karşımıza çıkmaktadır. Bu uygulama üzerinde insanlar en güzel anlarını, resimlerini ve hatta videolarını takipçilerine sunmaktadırlar. Böylelikle takip ettikleri tüm herkes bu paylaştıklarını görmektedirler. Instagram takip ve takipçiye dayanan bir uygulama olmaktadır.

Günümüz gençleri için de Instagram üzerindeki takipçi sayıları da oldukça önemlidir. Gençler kendi aralarında bu konuda bir yarış içerisindelerdir. Bu yüzden de takipçi kazanma yolları arayışına da girmişlerdir. Bu durum da düşünüldüğü kadar kolay değildir aslında. Ancak birden fazla alternatif yolu da bulunmaktadır.

Instagram da takipçi kazanmak için son dönemde özellikle de gençler olmak üzere yoğun bir çaba harcamaya başlanmıştır. Zira artık Instagram milyonların üzerinde kişilerin bulunduğu bir platformdur ve bu alanda da fenomenliğe imza atmak ya da en azından hatırı sayılır oranda takipçiyi elde etmek kullanıcıların sosyal medya hususunda epey bir beğeni toplamalarını sağlamaktadır. Hemen hemen her Instagram kullanıcısının da daha çok takipçiyi kazanmak istediğini düşünürsek, takipçi kazanma hususunda Instagram da birbirinden ilginç pek çok yöntem denendiğini de söylemek mümkündür. Bu konuda da geçtiğimiz günlerde kullanıcılara takipçi kazanma konularında yeni önerilerde gelmiştir. Bunları sizlere aktaralım.

1-Yalnızca Selfie Çekimlerinden Uzak Durun

Selfie akımı Instagram uygulamasının en fazla ilgi gösterilen akımlarından bir tanesi olmuştur. Yalnızca en fazla ilgi gören akım değil, bunun yanı sıra en fazla paylaşım yapılan akımında yine Selfie akımı olduğunu söylemek gerekmektedir. Öyle ki şuan dahi Instagram da en fazla paylaşım yapılan türler arasında Selfie paylaşımları en başta yer almaktadır. Ancak Instagram fenomenlerine göre de her ne kadar hala en fazla paylaşım yapılan türler içerisinde yer alsa da yalnızca Selfie ağırlıklı paylaşımlar yapmak da artık takipçileri sıkmaya başlamıştır. Instagram da takipçilerinizi arttırmak için de bu hususa dikkat etmek gerekir. Haliyle yalnızca Selfie tarzı paylaşımlar yapmanız takipçilerinizi kaybetmenize bile neden olabilir. Bu sebeple de Selfie paylaşımlarının yanında daha çok ilgi çekecek paylaşımlar yapmakta da fayda vardır.

2-Fotoğraflarınızda İlgi Çeken İletiler Kullanın

Instagram da fenomen olan kullanıcılara göre Instagram da yalnızca fotoğraf paylaşmanızın pek fazla etkisi bulunmamaktadır. Fotoğraf paylaşmanızın yanı sıra kullanıcıların fotoğraflarına ekleyeceği iletilerinde oldukça önem arz eden konulardan bir tanesi olduğunu da söylemek gerekmektedir. Zira paylaştığınız fotoğrafın hikayesini hatta paylaştığınız fotoğraf ile ilgili kendi yorumlarınızı da ileti olarak yazmak takipçilerin paylaşımlarınıza daha da fazla yorum yapmasına ve paylaşımınıza daha da fazla ilgi göstermesini sağlayabilir. Böylelikle takipçi kazanma konusunda da başarılı olabilirsiniz.

Instagram takipçi kazanma

3-Özgün Olun

Belki de Instagram da takipçi kazanmak için verilen öneriler arasından en önemlilerinden bir tanesi de özgün olmaktır. Paylaşım türlerinizi fenomen hesaplarda yer alan paylaşım türlerine göre belirlemek veya bu hesaplarda yapılan paylaşımlara da kopya paylaşımlar yapmak hesaplarınızın kopya bir hesap olarak değerlendirilmesine sebebiyet verecektir. Bunun yerine özgün, kendinizi yansıtan paylaşımlar yapmanız daha çok takipçi kazanmanız için yeterli olacaktır.

3-Takipçi Konusunda Israrcı Olmayın

Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da takipçi konusunda itici derecede ısrarcı olmamaktır. Özellikle de takip için sürekli paylaşımlarınızda takip etiketleri kullanmanız daha da fazla takipçinin profillerinize gelmesini sağlamayacağı gibi pek çok takipçiyi de itici gelebilmektedir. Bu durumda da yeni takipçi kazanmak bir kenara, var olan takipçilerinizi dahi kaybetme durumu söz konusu olabilmektedir. Bu tarz bir olumsuzluk yaşamamak adına bazı etiketleri de sürekli olarak paylaşımlarınıza eklemekten vazgeçmeniz gerekmektedir.

4-Tutarlı Olmak

Verilen bir diğer tavsiye de Instagram paylaşımlarında tutarlı olmaktır. Hemen her temayla ya da hemen her fotoğraf düzenleme programlarını kullanarak sürekli bir şekilde farklı temalara ya da efektlere sahip olarak paylaşımlar yapmak yerine temalar ve paylaşım stilleri hususunda tutarlı olmak Instagram da tarzınızı yansıtmanızı sağlayacağından dolayı daha da fazla takipçinin hesaplarınıza ilgi göstermesini sağlayabilir. Bu sayede de sizlerin ilgi alanlarınıza ilgi duyan pek çok kullanıcının da hesaplarınızı ziyaret etmesini de sağlayabilirsiniz.

5-Instagram Hesabınızı Diğer Sosyal Medya Platformlarında Paylaşın

Instagram takipçi kazanma yolları denildiğinde en çok dikkat çeken yöntemlerin başında ise Instagram paylaşımlarınızın diğer sosyal medya platformlarında da boy göstermesi gelmektedir. Sosyal medya platformlarının hemen hemen tümünün kendisine göre bir kullanıcı kitlesi olduğunu da bilmekteyiz. Instagram da 500 milyon kullanıcı, Facebook genelinde ise 1,5 milyar üzerinde kullanıcı ve Twitter uygulamasının da 300 milyonun üzerinde kullanıcısı olduğunu biliyoruz ve bu böyle devam ediyor. Haliyle de hemen hemen her sosyal medya platformunda ciddi bir takipçi kitlesi de vardır. Dolayısıyla da Instagram hesaplarınızda daha da çok takipçi kazanmak istiyorsanız kesinlikle Instagram hesaplarınızı diğer sosyal medya platformlarından da paylaşmanız gerekmektedir. Böylelikle de hem kullanıcıların sizin hesabınızı tanımasını hem de daha da fazla kullanıcıya ulaşmanıza olanak sağlamış olursunuz. Ki bu durumda da sizin ilgilendiğiniz alanlar ile ilgilenen çok daha fazla kullanıcıya ulaşmanız da mümkün olmaktadır. Haliyle de bu şekilde yeni takipçileri kazanma şansınız daha da fazla artacaktır.

Bu yolları izleyerek doğal yollar ile daha fazla takipçiyi elde etmeniz mümkün olabilir. Ancak bu hususların tüm hepsine uymak daha da sağlıklı olacaktır. Günümüzde insanların en çok yaptığı hatalardan bir tanesi de bu yolların sadece bazılarını izlemektir. Sizler bu yolların tüm hepsini izlerseniz ve bu hususlara dikkat ederseniz olumlu sonuçlar almanız da mümkündür.

Tabi ki bunların yanı sıra başka alternatif yollar da bulunmaktadır. Bu yollardan en çok tercih edileni de takipçi satın almaktır. Böylelikle insanlar diledikleri gibi hedef kitleye kolaylıkla ulaşabilmektedir. Günümüzde bu seçeneği genel olarak gençler sıklıkla kullanmaktadır. Bunun sebebi ise fenomenlik yarışıdır. Birbirleri ile takipçi yarışına girerek bu yollara sıklıkla başvurmaktalardır. Bu yol da sıklıkla tercih edilen bir yoldur. Ancak uzun süreli garantisi de bulunmamaktadır. Bunun için yukarıda bahsettiğimiz yolu denedikten sonra bu yolun denenmesi daha da sağlıklı olabilir. Bunun yanı sıra daha da fazla takipçiye ulaşmanız da mümkün olabilir.

Gerçek bot takipçiler satın alarak dilediğiniz sayıya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yani fenomenlik yolunda da en başta belli bir hedef kitleye sahip olmak gerekmektedir. Eğer ki fenomenlik gibi bir düşünceniz varsa da bu yolu tercih etmeniz daha faydalı olacaktır. Çünkü başta belli bir kemik Takipçikitlenizin olması da bu yolda sizler için daha sağlıklı ve faydalı olacaktır.