Instagram platformu ilk çıktığında insanların fotoğraf paylaşmaları için ortaya çıkan bir projeydi. Daha sonra video paylaşımları da ilgi gören bu platform her alanda kendini geliştirmeyi başardı. Günümüzde video paylaşımlarıyla büyük ilgi toplayan bu platform üzerindeki videoları indirmek isteyen kullanıcıların sayısında da artış görmekteyiz. Telefonumuzdan sürekli vakit geçirdiğimiz bu uygulamada videoları izlemek için internet ihtiyacımız vardır. Bu videoları internet olmadan izlemek için insanlar indirmek istiyor. Bu sayede beğendikleri videoları istediği zaman izleme şansı yakalıyorlar. Aynı video için her seferinde internet paketlerini boşa harcamıyorlar. Sizlerde internet paketlerinizi boşa harcamamak adına kolayca video indirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Instagram video indirmek için farklı yöntemler bulunmaktadır gelin bunları beraber inceleyelim.

FIRSATGETİR

Instagram İzlenme / Görüntülenme Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram Üzerinden Videoları Hangi Platform Üzerinden İndireceksiniz?

İlk olarak videoları hangi platformdan indireceğinize karar verin. Bilgisayar veya telefondan indirebileceğiniz videolar için farklı yöntemler bulunmaktadır. Bilgisayar indireceğiniz videolarda bir eklenti veya bir programa ihtiyaç duymazsınız. Telefondan indirirken farklı program ve eklentilere ihtiyacınız olabilir. Program ve eklenti kullanmadan Instagram videoları indirmek istiyorsanız Windows tabanlı bir bilgisayardan kolaylıkla bu videoları indirme şansınız bulunmaktadır.

Instagram video indirme işlemi nasıl yapılır ?

Bilgisayar Üzerinden Instagram Video Nasıl İndirilir?

Instagram platformunda bilgisayar üzerinden video indirmek sandığınızdan daha kolaydır. Program ve eklentiye ihtiyaç duymadan tarayıcı üzerinden kolayca video indirebilirsiniz. Gelin hep beraber Instagram platformundan nasıl video indirileceğini inceleyelim.

  • İlk olarak tarayıcıdan Instagram platformuna girerek giriş yapıyoruz.
  • Giriş yaptıktan sonra video indirmek istediğimiz sayfanın ismini aratıyoruz.
  • Daha sonrasında videonun bulunduğu Instagram hesabına giriyoruz.
  • Videoyu açtıktan sonra sayfanın boş bir kısmında herhangi bir yere sağ tıklıyoruz.
  • Açılan seçenekler arasından sayfa kaynağını görüntüle seçeneğini seçiyoruz.
  • Bunda sonra işler biraz karışabilmektedir. HTML kodlarının yer aldığı sayfa karşınıza çıkacak. Bu sayfadan CTRL + F tuşlarını kullanarak arama kısmını açın.
  • .mp4 aramasını gerçekleştirerek çıkan sonucun URL’sini kopyalamanız gerekiyor.
  • Kullandığınız tarayıcı üzerinde yeni bir sekme açarak arama kısmına kopyaladığınız URL’yi yapıştırın.
  • Daha sonra tarayıcıda indirmek istediğiniz video açılacaktır.
  • Videoya sağ tıklayarak videoyu farklı kaydet kısmına tıklayın. Daha sonra videoyu bilgisayar içerisinde istediğiniz herhangi bir konuma kayıt edin. Videoya istediğiniz ismi verebileceksiniz.

Bu işlemlerin ardından video indirme işleminiz tamamlanacaktır. Bilgisayardan programsız ve eklentisiz bir şekilde .mp4 formatında video indirebilirsiniz. Telefonlarınız bu video formatını rahatlıkla destekleyecektir. İstediğiniz gibi bu videoları telefonunuza aktarabilirsiniz.

Instagram Videolarını Eklentiler İle İndirebilir Miyim?

Instagram platformu üzerinde eklentisiz ve programsız video indirme işlemleri size zahmetli gelebilir. Video indirmek için daha kısa ve kolay yollar bulunmaktadır. Google Chrome tarayıcısı veya farklı tarayıcıları Instagram video indirme eklentisi kurabilirsiniz. Bu eklenti sayesinde kolaylıkla videoları indirebilirsiniz. Eklentiyi kurup etkinleştirdikten sonra Instagram platformuna giriş yaparak istediğiniz videoyu açmanız yeterlidir. Videonun köşesinde çıkacak videoyu indir butonu ile kolaylıkla videoyu indirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Bu tarz eklentiler sizin işlerinizi kolaylaştırmak için sizlere sunulmaktadır.

Instagram Videolarını Site Üzerinden İndirmek

Instagram videolarını yine programsız ve eklentisiz olarak kolay bir şekilde indirmek istiyorsanız farklı bir yöntem daha bulunmaktadır. Bu yöntem internet siteleri üzerinden kolayca video indirmenize olanak sağlamaktadır. Instagram platformuna giriş yaptıktan sonra indirmek istediğiniz videoyu açın ve URL kısmını kopyalayın. Video indirmenize olanak sağlayan siteler üzerine bu URL’yi yapıştırıp “Enter” tuşuna basın. Video formatı belirleyerek video indirme işlemini başlatın. Bu sayede kolay bir şekilde videoyu indirin. Bu hizmeti sizlere sağlayan birçok internet site bulunmaktadır. Hepsi tamamen güvenilirdir.

Android Telefonlarınız Üzerinden Instagram Video İndirin

Instagram videolarını telefonunuz üzerinden de kolaylıkla indirebilirsiniz. Uygulamayı indirmek için tıklayın. Telefon üzerinden isterseniz tarayıcı yardımıyla aynı bilgisayardaki yöntemleri kullanarak video indirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.  Bununla istemiyorum diyorsanız farklı seçeneklerde bulunmaktadır. Bunlardan en sağlıklısı Google Play üzerinden sizlere yardımcı olacak programı indirmektir. Instagram video indirme uygulaması sayesinde tek dokunuşla istediğiniz videoyu indirebilirsiniz. Bunun için farklı programlar sizlere sunulmaktadır. Uğraş gerektirmeden istediğiniz videoyu indirerek istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Üstelik videoları indirdikten sonra hiçbir şekilde internet kullanmanıza gerek kalmayacaktır. Büyük avantajları olan bu programlar sayesinde sizlerde istediğiniz videoları indirebileceksiniz. İster telefondan ister bilgisayardan instagram videoları indirin. Favori videolarınıza kolayca ulaşın.