Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Günümüzde Instagram platformunda büyümek istiyenlerin sayısı her geçen artmaktadır. Buna bağlı olarak kurulan Instagram hesapları bu platformdaki rekabeti bir hayli arttırmaktadır. Düzeni paylaşımlar yaparak ilerlettiğiniz profiliniz istediğiniz gibi büyümeyebilir. Çünkü hem rakiplerinizin sayısı fazla hem de yeteri kadar kişi gönderilerinizi görmüyor. Sizlerin daha fazla kişiye ulaşması gerekiyor. Çalışma şartlarınızı geliştirerek en etkili yöntemlerle yeni kullanıcılara ulaşma çalışın. Doğru adımlar attığınız sürede instagram’da takipçi arttırma sandığınız kadar zor olmayacaktır. Gelin bu yöntemleri beraber inceleyelim.

FIRSATGETİR

1. Popüler hashtagler kullanmaya özen gösterin.

Instagram platformunda hashtagler büyük önem taşır. Paylaştığınız fotoğraflarda hashtag kullanarak daha fazla kişiye hitap etmiş olursunuz. Gündemde olan konuları paylaşarak bunlara popüler hashtag ekleyerek binlerce kişiye ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra Instagram platformunda en etkili yöntem takibe takip ile takipçi kasmaktır. Bazı örnek etiketler #takibetakip #followback gibi etiketlerdir. Bu sayede daha fazla kişiye ulaşarak ilgisini çekebiliyoruz. Bu konuda dikkat etmeniz gereken husus eklediğiniz hashtag ve gönderinizin alakalı olmasıdır. Eğer alakasız hashtagler kullanılırsa sayfanız kullanıcılar tarafından şikayet edilebilir. En doğru şekilde en doğru hashtagleri kullanmaya özen gösterin.

Instagram'da takipçi kasmanın 8 farklı yolu

2. Başka İnsanların Gönderilerini Beğenin

Başka insanların gönderilerini beğenmek sizin aktif bir profil haline getirecektir. Bu sayede farklı kişiler sizin etkileşimlerinizi görerek sizleri takip edecektir. Özellikle sizi takip eden insanların fotoğraflarını beğenmek bu konuda önemli rol oynayacaktır.

3. Paylaşım Saatlerinizi Doğru Seçin

Profilinizde yaptığınız paylaşımların saatini en iyi şekilde belirleyin. Kullanıcıların en aktif olduğu zaman dilimini yakalamaya çalışın. Böylece kullanıcıların büyük bir kısmına ulaşabilecek ve sayfanızın etkileşimini arttırmayı başaracaksınız. Instagram takipçi kasma 2020 konusunda önemli bir etkendir.

4. Rakiplerinizin Takipçileriyle Etkileşime Geçin

Rakiplerinizin takipçileri sizin için büyük bir takipçi kitlesidir. Sizin konseptinizle aynı kişilerin takipçilerini takip ederek ve gönderilerini beğenerek geri dönüş yakalayabilirsiniz. Hedef kitlenize uygun kişiler olduğu için geri dönüşler çok iyi olacaktır.

5. Takipçilerinizle Etkileşim İçinde Olun

 

Belli bir takipçi potansiyeline ulaştığınızda takipçilerinizi elinizde tutmanız gerekir. Bunun en etkili yolu takipçilerinizle etkileşim içinde olmaktır. Takipçilerinizle etkileşim için olmak için soru-cevap, anket tarzı hikayeler paylaşabilirsiniz. Onlara gönderilere yorum yaptıracak etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

 

6. Takipçilerinize Çekiliş Düzenleyin

Günümüzde en çok kullanılan yöntemdir. Takipçilerinize hediyeli çekilişler düzenleyerek beğeni ve yorum arkadaşlarını etiketleme gibi görevler verebilirsiniz. Bu sayede etiketledikleri arkadaşları da sayfanıza ulaşmış olacak hatta onlarda çekilişe katılacaktır. Bu sayede etkileşimi artan sayfanız birçok kitleye ulaşmayı başaracaktır.

7. Takipçilerin Beğendiği Gönderilere Ağırlık Verin

Paylaşımlarınız arasında en çok ilgi duyulan gönderileri belirlemeye çalışın. Bu gönderiler kullanıcıların en çok dikkatini çeken gönderiler olacaktır. Sürekli bu tarz gönderiler paylaşmaya çalışın. Kullanıcıları ne kadar memnun ederseniz sayfanız o kadar etkileşim alır.

8. Takipçi Panellerini Kullanın

Yeni açılan hesabınız başlangıçta çok zor büyüyecektir. Takipçi sayınız az olduğu için kullanıcıların ilgisini çekmeyecektir. Bu konuda zamedya.com olarak sizlere hizmet vermekteyiz. Instagram bot takipçi atma ve Instagram gerçek takipçi atma konusunda verdiğimiz hizmetler ile sizlere büyümeniz konusunda destek oluyoruz. Yüksek takipçi sayıları sayesinde birçok kitlenin ilgisini çekebileceksiniz. Üstelik gerçek takipçi atma hizmeti ile gelen takipçilerin ilgisini çekerseniz etkileşiminizde artacaktır ve sayfanız daha hızlı büyümeye başlayacaktır. Instagram takipçi hilesi 2020 konusunda sizler için verilen yöntemler sizin en hızlı şekilde ilerlemenizi sağlayacaktır. Zamedya.com hizmetlerinde yararlanarak sizlerde kısa süre içerisinde hesaplarınız büyütebilirsiniz. Beklediğiniz geri dönüşleri en kısa sürede alacaksınız.

Tiktok takipçi hilesi 2020 hakkında ki yazımızı okumak için tıklayın.