Nasıl fenomen olurum ? Günümüzde birçok tanınmış kişiler daha öncesinde hesaplarına takipçi ve beğeni satın aldığını biliyormuydunuz ?
İnsanların sizi keşfetmesi için diğer hesaplardan bir farkınız olmak zorunda. Bunun sağlamanın en temel yöntemi bir konu ile ilgili olmanız ve bu konu üzerine daha ağırlık gönderi paylaşımı yapmanız gerekir. Örnek vermek gerekirse, sürekli seyehat yapan bir kişi olduğunuzu varsayalım. Aktif olarak Story(Hikaye) ve Post (Gönderi) paylaşımı yapmanız ve hesabınızı aktif tutmanız gerekir.

FIRSATGETİR

Nasıl fenomen olurum ?

Fakat genel olarak baktığımızda birçok insan zaten sosyal medyayı fazlası ile aktif kullanmakta. Sizin fenomen olabilmeniz için bir konuda ön plana çıkmanız gerekiyor. Tam olarak burada takipçi paketleri devreye girmekte. 500 Takipçiniz olduğunu varsayalım ve standart bir hesap'dan farksız görüneceksiniz. Fakat 15.000 Takipçiniz olduğun da hesabınızı inceleyen bir kişi fazlası ile dikkate alacak ve paylaşımlarınızı detaylıca inceleyecektir. Sadece takipçi yeterli mi ? Tabiki de hayır hesabınızın sürekli aktif paylaşım yapması gerekiyor. Yapılan paylaşımlar'da eğer gelen beğeni sayısı az ise bu konuda da hizmetimizden yararlanmanızı önereceğiz. Ne kadar beğeni alacağınız konusunda tereddüt yaşıyorsanız size şöyle bir örnek verebiliriz. Ortalama 10.000 Takipçili bir hesabın aktif takip edip, paylaşımlarına aldığı beğeni sayısı genel olarak 700 ile 1000 aralığında olacaktır. Hesaplamanızı " TAKİPÇİ SAYISI / 10 " olarak yapabilirsiniz. Beğeni sayınız ve takipçi sayınızı yükselttiğimize göre sıra da sizin daha organik bir kitleye ulaşmanızı sağlayalım. Yaptığınız paylaşımların keşfete düşmesi gerekir ve paylaşımlarımızı görerek beğenen ve ilgilenen kişilerin sizi takip etmesi için " Keşfet / Etkileşim " paketlerinden yararlanmanız gerekiyor. Her gönderiniz için şu hesaplama ile " Etkileşim " paketi satın almalısınız.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Etkileşim Hesaplaması Nasıl Yapılır ?

Beğeni sayısı * 5 şeklinde bir hesaplama ile belli başlı gönderiler için satın almanız gerekir. Etkileşim paketlerinin ne işe yaradığını sorduğunuzu duyar gibiyim.. :) Hesabınızı " İşletme Hesabına " çevirdiğinizde profilinizde paylaştığınız gönderileri tıkladığınız'da "İstatistikler" diye bir buton göreceksiniz. Buraya tıkladığınızda paylaştığınız gönderinin tüm detaylı istatisliklerine ulaşacaksınız. Erişim sayısı, profil ziyareti, etkileşim, gösterim v.b birçok değer yer almakta. Bir paylaşımın keşfete çıkabilmesi için bu değerlerin yüksek olması gerekmekte. Bu konuyu da hallettiğimize göre son aşamaya gelelim. Gönderileriniz için en önemli ihtiyaç yorumdur. Paylaştığınız gönderilere mutlaka arkadaşlarınız tarafından yorum yapılmasını istemelisiniz. Farklı kişilerden gelen yorumlar ne kadar fazla olursa keşfete çıkma olasılığı o kadar yükselecektir. Yukarı'da yazdığımız bilgileri dikkatle okuduğunuza göre hemen uygulamaya başlayabilir ve bilinirliğinizi hemen arttırabilirsiniz. Bol şans diliyoruz.