Birçok firma hesaplarına düzenli olarak takipçi ve beğeni satın aldığını biliyormuydunuz ?
İnsanların sizi keşfetmesi için diğer rakiplerinizden bir farkınız olmak zorunda. Bunun sağlamanın en temel yöntemi takipçi sayınızı yükselterek insalara güven vermenizdir.

FIRSATGETİR

Bu konuda ki net örnek size şu şekilde verebiliriz, 1000 Takipçili bir hesap düşünün ve ayakkabı sattığını, aynı ayakkabının 20.000 Takipçi bir hesapta satıldığını düşünün. Hangi hesap size daha güven verici olurdu ? 20.000 Takipçili hesap'tan satın alacağınızı duyduğuma göre devam edebiliriz. Öncelikle hesabımızın takipçi sayısını yükseltmeliyiz. Daha sonrasında ürün paylaşımlarımız için düzenli beğeni satın almamız gerekiyor. Fakat bunun için her seferinde tek tek uğraşmak yerine, " Otomatik Beğeni " paketlerimizi kullanabilirsiniz. Bu paketler sayesinde her yaptığınız paylaşıma otomatik olarak beğeni gelecektir. Böylece ürünlerinize ilgi duyan kullanıcılar sayfanızı incelediğinde her ürün için belli oranda beğeni geldiğini gördüğünde sabit bir kitleye hitap ettiğinizi anlayarak size bakış açısı çok daha olumlu olacaktır.

Instagram'da satış arttırma yöntemleri

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Satış Arttırma Tekniği

Hesabınızı ziyaret eden kişileri müşteriye dönüştürebilmek adına, kişilerin kafasında ki tüm soru işaretlerini kaldırmalısınız. Örnek olarak nasıl bir yerden ürün gelecek ? Bunu profilinizde " Öne Çıkanlar " kısmında sabit olarak "Depomuz veya Mağazamız" olarak mevcut konumuz ile alakalı birkaç fotoğraf koyabilirsiniz. Daha sonrasında insanlar ürün almadan önce, daha önce kullanan insanların yorumlarını merak eder. Ürün satışı yaptığınız müşterilerden mutlaka geri dönüş almalısınız. Herhangi bir problem olup olmadığı ve ürün'den memnun olup olmadığı konusunda ki yorumlarını, yine "Öne Çıkanlar" kısmında "MÜŞTERİLERİMİZ" başlığı altında paylaşarak, insanların kafasından bir soru işaretini daha kaldırmış olacaksınız.

Yukarıda ki bilgileri dikkate aldığınız'da hesabınızda ki satışların arttığını göreceksiniz. Bu makale sürekli olarak güncellenecektir. Takipte kalabilirsiniz.