Takipçi sayısı arttırmak Genel anlamda oldukça önemli bir etkendir. Çünkü takipçi sayısını arttırmak kişilerin etkileşimde daha fazla ön sıralarda çıkmasını sağlar. Örnek olarak ilk başta bir sayfayı takip eden kişi beğendikten sonra sayfanın içerisindeki etkileşimin ne denli iyi olduğuna bakar. Bunların haricinde sayfayı ne kadar takip eden kişi sayısının olduğuna ve yorumlarla takipçilerinde eşdeğer olmasına bakar. Yani eğlenceli bir sayfa üzerinden gidilecek olursa sayfanın takipçi oranıyla eğlence faktöründeki kişilerin oranı eşitlenmesi en makul yöntemdir.

Bir sayfanın takipçi sayısını arttırmak belirli bir zaman sonra o takipçi sayılarının kendi kendine artışını görmek konusunda önemli bir atılımdır. Çünkü bir sayfanın takipçisi belirli bir zaman sonra kendi kendine artar. Bunun sebebi sayfaya yeni gelen kişilerin takipçileri gördüklerinde etkileşimi fazla olduğunu düşünmeleridir.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Beğeni ve Takipçi Orantısı

Beğeni ve takipçi orantısı tamamı ile değişken bir durumdur. Çünkü beğeni ve takipçin orantısını eşdeğer olması gerekir. Belirli sıralar çerçevesinde ilerleyen yapı sayesinde ikisinin de eşit olması bazen mümkün değildir. Örnek olarak milyonluk kanalların bazı videoları on bin beğeni alabilir. Bazı videolar da 300 bin beğeni alabilir. Bazıları ise 1 milyonluk beğeniler alabilir. Bu tamamı ile değişken bir durum ve atılan durumun ne kadar kaliteli olduğunu ne kadar etkileşim aldığına bağlı bir olaydır. Ancak bot atarak beğeni alındığı takdirde takipçi ile bir orantı kurulması gerekir. Milyonluk kanalların 10.000 beğeni alması ekstra botu gerektirir.

Bot işlemleri yapmak kişinin Instagram hesabındaki etkileşimin sabit kaldığını göstermektedir. Bu şekilde daha etkili ve takipçi sayısının da aktif bir şekilde olmasını sağlayan kitle artar. Yani sayfa içerisindeki beğeniler ve izlemeler ne kadar orantılı giderse ve takipçiler de buna destek olursa her şey düzgün bir şekilde ilerleyecektir. Bot sistemi de olduğunca düzgün bir şekilde sorunsuz çalışacaktır.

Instagram Algoritması

Instagram algoritması değişken durumları içerisinde barındırır. Çünkü Instagram algoritması da takipçi beğeni ve izlenme orantılı olmak zorundadır. Algoritmanın düzenli için bu gereklidir. Belirli algoritma işlemlerinde yapılan hatalar ise takipçilerle beğenilerini ayrı tutmaktır. Bunun yanında izlenmelerim fazla olması ve beğenilerin çok düşük olması algoritmanın bir eksikliğidir. Yani düşünecek olursak, takipçi sayısının 10.000 olduğunu varsayım olarak da beğenileri 2000-3000 civarlarında olması gerektiğini düşünürüz. Bu yüzden eksik olanları bot ile tamamlamak oldukça mantıklıdır. Bu sayfanın içerisindeki etkileşimini devam ettiğini ve botun işe yaradığını gösterir.

Sayfa içerisindeki etkileşim devam etmesi isteniyorsa bot işlemleri uygulamak en makul yöntemdir. Yani takipçi sayısı azsa takipçi, beğeni azsa beğeni. Bu tamamıyla algoritma olarak düşünülmelidir ve eksik olan ne varsa ona odaklanmalıdır. Bu şekilde sayfanın düzeni devamlı olarak aktif ir şekilde korunacaktır.

Dengeli Artış

Dengeli artış yaşatmak hem Instagram, TikTok hem de YouTube için oldukça önemlidir. Ancak Instagram üzerinde denge diğer sayfalara oranla biraz daha fazladır. Çünkü Instagram üzerinde beğeni, Takipçi ve izlenme bunların üçü dengeli bir şekilde gitmelidir. Eğer bu denge sağlanamazsa sayfa üzerinde bot olduğu anlaşılır. Bunun yanında sayfaya duyulan hissiyat azalır.

Yani sayfanın denge üzerine gitmesi oldukça önemlidir. Bu dengeyi korumak da kişinin kendi elindedir. Denge korunduğu takdirde Herhangi bir sorun olmadan işlemler devam edecektir. Sayfanın içerisindeki etkileşimde bozulmadan işleyecektir. Dengeyi korumak için beğeni azsa beğeni botu izlenme azsa izlenme botu, bunun yanında takipçi azsa da takipçi botu yapılması kesinlikle gerekir.