Tiktok Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Tiktok Güncelleme Nasıl Yapılır?

Tiktok sosyal medya uygulaması çıktığından bu yana geniş kitlelere hitap eden bir uygulama haline geldi. Günümüzde en çok indirilen ve kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Bu uygulama içerisinde inanılmaz derecede bir içerik akışı bulunmaktadır. Piyasaya ilk çıktığı andan itibaren çok ciddi bir biçimde yükselen sosyal medya uygulamalarından birisi olmuştur. Kullanıcılar birbirleriyle bu uygulama üzerinden iletişime dahi geçebilmektedir. Ayrıca paylaşımların yapılması ve efektlerinin güzel olması nedeniyle insanlar arasında çokça paylaşım aldı ve yayıldı. Günümüzde bir virüs gibi birçok kişinin cihazında bu uygulama yer almıştır. Tiktok uygulaması genel olarak gençlerin kullandığı bir yer olsa da çok sayıda her yaştan kişiye ulaşan bir sosyal medya uygulaması olmuştur.

Titkok uygulamasını en iyi şekilde kullanabilmek için kullanıcıların Tiktok uygulamasını güncellemesi gerekmektedir. Bunun için uygulama için gelen güncellemelerin hepsini kabul etmeli ve güncellemelisiniz. Google Play Store veya App Store üzerinden uygulama sayfasına gelerek nasıl indirdiyseniz aynı şekilde güncellemesini yapabilirsiniz. Tiktok uygulaması günümüzde yalnızca Android üzerinde değil aynı zamanda iOS işletim sistemi üzerinde kullanılabiliyor. Dolayısıyla iki farklı işletim sisteminde nasıl güncelleme yapılabileceğini bilmek gerekmektedir. Kullanıcılar sektörün dev isimleri olan bu işletim sistemlerinde daha yoğun olarak Tiktok uygulamasını kullanmaktadır. Uygulama içerisinde bulunan çeşitli özellikler bu güncellemeyle birlikte tekrar gözden geçirilir.

Tiktok Güncelleme Nasıl Yapılır

Tiktok Android Güncellemesi Yapmak

Android işletim sistemine ait bir cihazınız varsa bu işletim sisteminde Tiktok uygulamasını güncellemek son derece kolaydır. Tiktok özellikle Android işletim sistemlerine ait cihazlarda fazlasıyla kullanılmaktadır. En çok indirilen uygulamalar arasında yer alan bu uygulama Android üzerinde çok sayıda kullanıcıya ulaşmıştır. Tiktok uygulamasını bu noktada indirmek veya güncellemek oldukça basittir. İndirmek için yapılması gereken tek şey Google Play Store mağazasına giriş yapmaktır. Ardından Tiktok uygulamasını aratarak uygulamayı cihazınıza hemen yükleyebilirsiniz. Bu şekilde uygulama kısa süre içerisinde telefonunuzda yer alabilir. Cihaza kurduktan sonra Tİktok uygulaması için bazı güncellemeleri takip etmeniz gerekir. Cihazın belleğinde yeterli alanı olan her kullanıcı bu işlemi yapabilir. Tiktok uygulaması çok sık güncelleme alan bir uygulamadır.

  • Google Play Store’a giriş yapın ve Yüklü Uygulamalar kısmına girin.
  • Bu kısımda Tiktok uygulamasını bulun ve üzerine gelin.
  • Halihazırda bir güncellemesi varsa karşınızda bulunur.
  • Uygulamayı bu noktada dilerseniz otomatik güncelleme moduna alabilirsiniz.
  • Ancak maneul olarak dilediğiniz zaman bu işlemleri yaparak uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

Tiktok uygulamasını otomatik güncellemeye almak en mantıklı yoldur. Siz herhangi bir zahmet vermeden arka planda uygulamalar hemen güncellenir ve zaman kaybı yaşamamanızı sağlar. Otomatik güncellemeleri yaparken yalnızca Wi-Fi olduğunda kısmını işaretlemeyi unutmayınız. Diğer türlü mobil ağınızdan gereksiz yere internet gidebilir. Tiktok uygulamasını Android üzerinde bu şekilde ayarlayabilir ve daha sonra işleri mağazaya bırakabilirsiniz.

Tiktok iOS Güncellemesi Yapmak

Tiktok uygulaması iOS işletim sistemi üzerinde en çok indirilen ve talep gören uygulamalar arasında yer almaktadır. Kullanıcılar bu uygulamayı indirerek güzel vakit geçirebilmektedir. İOS üzerinden Tiktok uygulamasına bağlanan kişi sayısı azımsanamayacak miktardadır. Bu siste üzerinden kişiler kolaylıkla indirme, kurulum ve güncelleme işlemlerini yapabilir. Uygulama üzerinde güncelleme yapabilmek için uygulamanın cihazda kurulu olması gerekmektedir. Uygulama marketi olan App Store alanına giriş yaparak Tikok uygulamasını aratıp telefonunuza uygulamayı yükleyebilirsiniz. Kısa süre sonra uygulama telefonunuz üzerinden girmeye müsait hale gelecektir. Uygulamayı yükledikten sonra belli bir süre sonra güncellemeler gelebilir. Tiktok uygulaması çok sık güncelleme alan bir uygulamadır. Uygulamanın güncellemeye ihtiyaç duyup duymadığını bilmeniz gerekir. Aksi takdirde uygulamaya yeni gelen özelliklerden faydalanamayabilirsiniz. Güncelleme yapmak için şu adımları izlemelisiniz;

  • Uygulama marketine girin ve Uygulamalar kısmından Tiktok uygulamasını bulun.
  • Karşınızda bulunan sekmelerde Güncellemenin olup olmadığını görebilirsiniz.
  • Güncellemeleri bu alandan Manuel bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Daha kolay güncelleme yapmak için otomatik güncelleştir bölümünü aktif etmeniz gerekir.

Uygulamayı otomatik olarak güncelleştirmek sizin zamanınızın boşuna harcanmasını ortadan kaldırabilir. Tiktok uygulamasına girerek Otomatik güncelleştir butonuna tıklamalı ve bu alanı aktif hale getirmelisiniz. Tiktok uygulamasında gelen güncellemeler çoğu zaman yeni özellik ve hataları gidermek üzere olmaktadır. Kullanıcıların bildirdiği hataları gidermek için sürekli güncelleme gelebiliyor. Kullanıcıların daha kaliteli bir şekilde uygulama içerisinde vaki geçirmesini sağlamak için bu güncellemeler gelir.