Tiktok keşfet etiketleri 2021 son zamanların yükselerek hemen hemen sosyal paylaşım platformlarından en büyüklerinden biri olmaya aday olmuştur. Geçtiğimiz zamanlarda dalga konusu olup gündeme oturan tiktok yakın zamanda ise nerdeyse zirveye oturmuş durumdadır. Takipçi sayısının diğer platformlara göre daha hızlı ve organik bir biçimde arttığı için nerdeyse herkes tiktok platformuna içerik oluşturmaya başladı. Bu yüzden asla küçülmeyen ve daimi olarak büyüyen, popüler bir uygulama olmuştur.

Tabi her güzel şeyin kötülükleri de vardır. Bazı ülkelerde çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesi ile kullanımı durduruldu. ABD’da ise tiktokun ülke içinde kullanımı durdurulacağı duyurulsa da herhangi bir gelişme olmamıştır. Sadece söylemden ibaret olmuştur. Tiktokta yükselen içerik üretici sayısıyla beraber, içerik üreticilerin aklında soru işaretleri oluşmaya başladı. Genel olarak herkesin merak konusu olan tiktok hesabımın takipçisini nasıl yükseltebilirim. İlk olarak tabiki de viral konulardan içerik üretmek olacaktır.

İçeriklerinizde izleyiciyi videoda tutmanız gerekmektedir. Genellikle keşfete düşmeye önem göstermeniz gerekmektedir. Keşfette uzun süre duran videolarınız sizlere gayet iyi bir etkileşim, takipçi kazandıracaktır. Genel olarak süreklilik önemlidir. Yani genel olarak yeni başlayacaksınız günlük olarak en az 1-2 adet içerik üretmeniz algoritma açısından gayet iyi olacaktır. Daha önemli olan belki de en fazla size takipçi akışını sağlayan şey ise etiketlerdir. Konunuz ile ilgili ya da gündem ile ilgili etiketler ile gerçekten çok iyi takipçi akışları sağlayabilirsiniz.

FIRSATGETİR

Tiktok keşfet etiketleri 2021

   Peki kullanıcılar neden fazla takipçi istiyor. Kullanıcıların takipçi istemesindeki en büyük neden ise canlı yayın açarak para kazanmak. Evet genelde çoğu kişinin amacı tiktoktan para kazanmaktır.

Tiktok Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Neden Tiktok İçeriklerinde Etiket Kullanmalıyız?

   Tiktok etiketleri etkileşim, beğeni anlamında gerçekten çok fazla bir önemi vardır. Sizin içeriğinizin altına konu ile ilgili etiketler paylaşırsanız, izleyici daha içeriği izlemeden içerik hakkında bilgi sahibi olur ve sonunu bekler. Bu da sizin algoritmada öne geçmenizi sağlar.

   Bazı tiktok kullanıcıları sadece kendi ilgi alanıyla ilgili videoları izlerler. Bu yüzden arama kısmına etiketi yazarak videoları izlerler bu sayede sizin konunuz hakkında takipçiler sağlayabilirsiniz.

   Sizlere tiktok etiketlerinin ne olduğundan ve bunları kullanmanın faydalarından bahsettik. Şimdi ise kullanmanız gerekli olan tiktok etiketini nasıl seçeceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Bu noktada tiktok en çok kullanılacak olan etiketler ve etiket seçme konusunda size yardım edecek birkaç teknikten bahsedeceğiz.

   İlk olarak izleyici kitlenizi iyi seçmeniz gerekmektedir. Yani sizin içerik ürettiğiniz kategoride etiketler kullanarak kendi kitlenizi oluşturmanız gerekir. Sizden daha yüksek takipçi sayısında olan insanların kullandığı etiketleri kullanın. Gündemde olan ya da dikkat çekici bir etiket oluşturmak için kelimeleri kullanmak biraz haya gücü gerektirir. Ama bu konuda işinize yarayacaksa bazı yüksek takipçi sayısındaki insanların etiketlerini dikkate alarak kendi etiketlerinizi oluşturabilirsiniz. Asıl amaç ise gündemdeki kelimeleri kullanmaktır. Sizlere en çok kullanılan ve etkileşim oluşturan etiketleri derledik.

1. #tiktok

2. #love

3. #inspiration

4. #home

5. #musically

6. #fallowme

7. #happy

8. #blackandwhite

9. #nofilter

10. #cute

11. #sun

12. #tbt

13. #friends

14. #LOL

15. #beautiful

16. #handmade

17. #workout

18. #amazing

19. #sky

20. #cool

21. #fitness

22. #beach

23. #beauty

24. #fashion

25. #me

Gibi gündemdeki etiketleri kullanarak gayet güzel bir şekilde keşfete düşerek kendinize takipçi akışı sağlayabilirsiniz.