Tiktok keşfet saatleri konusu Tiktok platformu kullanıcıları tarafından günümüzde sıkça araştırılan ve merak edilen bir sorudur. Hangi saat aralığında video paylaşımı yaparsam Tiktok keşfet saatleri durumuna uymuş olurum gibi sorular kullanıcıların kafalarını sıkça karıştırmıştır.

Tiktok keşfet saatleri konusunda sizlere vereceğimiz bilgileri dikkatlice okursanız bu konuda ki tüm mantığı anlayacak ve buna yönelik paylaşımlar ve işlemler gerçekleştirerek paylaştığınız videoların keşfete çıkmasını sağlayabileceksiniz.

Tiktok keşfet saatleri diye bir mantık aslında maalesef ki Tiktok veya farklı bir sosyal medya platformunda yoktur. Bunu öncelikle çok iyi anlamalısınız.

Paylaştığınız bir Tiktok videosu keşfete nasıl düşer diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Öncelikle videonuz keşfete çıkması için etkileşim alması gerekir.

Nedir bu etkileşim ? Paylaştığınız bir videonun takipçileriniz tarafından görüntülenmesi gerekir. Paylaşılan videonuz ne kadar çok görüntülenir ve sonuna kadar izlenirse, videonuz kullanıcılar tarafından çok ilgi gördüğü algısı ortaya çıkar. Tiktok algoritmaları tamamen aslında bu kısıma bakarak bir videonun keşfete çıkıp, çıkmaması konusunu değerlendiriyor.

Paylaştığınız videonuz takipçileriniz tarafından sonuna kadar izlenince, otomatik olarak Tiktok algoritmaları bu içeriğin dikkat çekici bir içerik olduğu ve sizi takip etmeyen kişilerinde bu içerikle ilgilenebileceği veya görmek isteyeceğini düşünecektir. Otomatik olarak paylaştığınız içeriğin diğer kullanıcılara gösterilmesi sağlanacak ve videonuz keşfete çıkmış olacaktır.

Tiktok keşfet saatleri terimi de aslında buradan türemiş bir terimdir. Takipçilerinizin gün içerisinde hangi saat aralığında Tiktok platformunda aktif olarak bulunduğunu keşfedebilirseniz, o saatler aralığında paylaşım yaparsanız daha fazla kişiye videonuzu izletmiş olacaksınız ve sizi takip eden kişiler olduğu için paylaşımınızı aslında sonuna kadar izleyecek ve algoritmalara bu konuda otomatik olarak uyarı göndermiş olacaktır.

Tiktok keşfet saatleri terimi tam olarak bu mantıkta çalışmaktadır. Takipçilerinizin hangi saat aralığında aktif olduğunu öğrenmek için birkaç basit yol bulunuyor. Bunlardan ilki yoruma dayalı bir video hazırlayın ve takipçilerinizden yorum yapmasını isteyin.

Bu video gibi 4 farklı video hazırlayarak 24 saatlik dilimi 4'e bölün ve her 6 saatlik aralıkta bir video paylaşımı gerçekleştirin. En çok yorum alınan saatleri not alarak takipçilerinizin hangi saat aralığında aktif olduğunu öğrenerek bu saatlerde paylaşım yaparak videolarınızın keşfete çıkma ihtimalini arttırın. Tiktok keşfete düşme saatleri konusu kısaca bu şekilde özetlenebilir. Hangi saatlerde paylaşım yani keşfet saatlerini öğrendiğiniz.

O halde gün içerisinde takipçi kitlemizin en aktif olduğu saati tespit ettik ve paylaşımımızı o saat aralığında yaptık fakat bu yeterli mi ? Hayır kesinlikle değil burada ek olarak yapılabilecek birçok alternatif unsur var. Günümüzde ki yüksek takipçi sayısına sahip Tiktok fenomenlerinin birçoğu izlenme sayısı arttırma ve beğeni sayısı arttırma konusunda bir çok sosyal medya ajansından destek alıyor.

Bunun en büyük sebebi kullanıcıların sizinle etkileşime girmesi düşük bir ihtimal olması, Tiktok platformunun kullanıcılarının %70'i sadece video izliyor. Video için yorum veya beğeni gibi herhangi bir etkileşimde kesinlikle bulunmuyor.

Bu sebep ile Tiktok keşfete düşmek konusunda sizin kadar aynı şekilde fenomenlerde zorlanabiliyor. Bu konuda ZA Medya gibi birçok sosyal medya ajansından destek alıyorlar. Biz de 4 yılı aşkın süredir Tiktok keşfet saatleri gibi birçok konuda fenomen ve bireysel kullanıcılara destek sağlıyoruz.

Destek alma sebepleri videoların sadece izlenme sayısının yüksek olması Tiktok'ta keşfete çıkma konusunda yeterli olmuyor. İzlenme rakamına doğru orantıda beğeni sayısının da yüksek olması gerekiyor. Çünkü beğeni sayısı düşük olan bir videonun 1 milyon kişi tarafından izlenmiş olsa bile kimsenin beğenisini kazanmadığı anlamına geliyor ve bu içerik sizi takip etmeyen kişiler için görülmeye değer bir içerik olmadığı sonucunu doğuruyor.

Tam olarak bu kısımda Za Medya olarak destek sağlıyoruz. Tiktok platformu için hizmet sunduğumuz bazı kategorileri sizlere listeleyelim ;

gibi 3 farklı kategoride ve içerisinde de farklı seçenekler bulunan paketlerimiz ile değerli Tiktok kullanıcılarına hizmetlerimizi sunuyoruz.

Öncelikle Tiktok keşfet saatleri konusunu anladığınızı düşünerek yazımıza devam ediyoruz. Hesabınız eğer düşük takipçiye sahipse ve videolarınız keşfete çıkmasa bile Tiktok 1000 izlenme dahi alamıyorsa bu konuda öncelikle hesabınıza takipçi desteği verilmeli. Böylece hesabınızın etkileşim oranı artacak ve paylaştığınız içerikleri daha fazla kişi görmeye başlayacak, durum böyle olunca etkileşim alan içerikleriniz otomatik olarak keşfete düşmeye başlayacak.

Ayrıca eğer takipçi sayınız yüksek fakat videolarınızın keşfete çıkmadan yeterince izlenme almadığını düşünüyorsanız ve yukarıda anlattıklarımıza göre bu sebep ile keşfete çıkmadığı düşüncesi varsa, sizlere önerimiz paylaşım yapacağınız tüm Tiktok videolarınız için izlenme desteği almanız olacaktır. Bu konuda binlerce Tiktok kullanıcı ve yüzlerce fenomen ile çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Sizlerde Tiktok izlenme satın alma konusunda sizlere sunduğumuz paketleri inceleyerek hesabınızda ki eski videolar veya yeni paylaşacağınız videolar için dilediğiniz miktarda izlenme satın alabilir ve Tiktok keşfet saatleri konusunda takipçilerinizin aktif olmasını beklemeyerek hızlıca keşfet için ekstra bir destek sağlamış olursunuz.

Sizlere sunduğumuz bir diğer hizmetimiz ise Tiktok videolarınız için beğeni hizmetidir. Paylaştığınız videoların Tiktok keşfet saatleri konusunda yeterince beğeni almadığını düşünüyorsanız veya bu saat aralığından bağımsız olarak paylaşım yapmayı düşünüyorsanız, hemen eski veya yeni tüm videolarınız için Tiktok beğeni satın alma konusunu düşünebilirsiniz.

Yukarı da sizler için birçok öneride ve Tiktok keşfet saatleri konusunda bilgi paylaşımında bulunduk. Eğer makalemizi buraya kadar okuduysanız bu konuda yeterince bilgi sahibi olduğunuzu bilmenizi isteriz. Buradan sonra yapmanız gereken sizin bir mantık kurarak Tiktok hesabınızın paylaşımlarını keşfete düşürmek için web sitemizde yer alan izlenme ve beğeni paketlerinden kendiniz için sabit paketler belirleyerek her videonuza uygulamak olacaktır.

Örnek olarak her videonuz için Tiktok 1000 izlenme ve Tiktok 200 beğeni paketi uygulayabilir ve bunu düzenli olarak yapmanız halinde paylaşımlarınızın keşfete düşmek için büyük destek sağlayabilirsiniz. Fakat unutmamanız gereken en önemli hususlardan biri videolarınızın yorum alması çok önemlidir.

Bu sebep ile gerekirse arkadaşlarınız ile aranızda Whatsapp grubu kurup, kim video paylaşırsa herkesin bu videoya yorum yapmasını istemelisiniz. Unutmayın paylaşılan video'ya kullanıcılar etkileşimde bulunursa videonuzun keşfete çıkması için Tiktok algoritmalarına sebep vermiş olursunuz, aksi halde hiçbir sebep yokken videonuzun keşfete düşmesi mümkün olmayacaktır. Tiktok keşfet saatleri konusunu tam anlamıyla öğrendiğinize göre geçmişe dönüş başlıklar ile makalemize devam edebilirsiniz.

Ücretsiz Tiktok İzlenme Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Tiktok Keşfet Nedir

Tiktok keşfet nedir konusu paylaştığınız bir Tiktok videosunu normalde görüntülemek için sizin profilinize girilmesi veya bir kişinin sizi takip ederek anasayfasında görmesi olarak düşünebilirsiniz.

Keşfet konusu ile sizi takip etmeyen kullanıcıların videolarınızı görmesidir. Eğer bir videonuz sizi takip etmeyen kişiler tarafından görüntülenmeye başladıysa ilgili video keşfete düşmüş demektir. Böylece daha fazla takipçi, beğeni ve yorum elde ederek hesabınızın bilinirliğini arttırabilirsiniz.

Tiktok İçin Keşfete Düşme Saatleri

Türkiye Tiktok platformunda keşfete düşme saatleri olarak ya da Tiktok keşfet saatleri tablosu olarak bilinen birçok kullanıcı tarafından sıklıkla video paylaşımı için tercih edilen saatler ;

Sabah : 09:00 ile 10:000

Öğlen : 14:00 ile 16:00

Akşam : 19:00 ile 21:00

Gece : 23:00 ile 01:00

yukarı da ki Türkiye için Tiktok keşfet saatleri konusunda değindiğimiz üzere aslında bu saatler tamamen sizin takipçi kitlenizin aktif olduğu saatler ile alakalıdır. Bu sebep ile net bir şekilde bu saat aralığında ki paylaşımlar keşfete çıkar gibi bir durum söz konusu değildir.

Takipçilerinizi analiz ederek Tiktok keşfet saatleri 2022 konusunu tespit edebilir ve en çok görüntülenme, beğeni ve yorum aldığınız saat aralığında düzenli olarak video paylaşımı yapabilirsiniz.

Tiktok Keşfet Etiketleri Bulma 2022

Tiktok keşfet etiketleri bulma 2022 konusunda sizlere önereceğimiz konular arasında müşterilerimiz için sıkça önerdiğimiz bazı yöntemleri sizlerle paylaşacağız.

Sizlerde Tiktok keşfet etiketleri bulma konusunda zorlanıyorsanız, yapacağız ilk şey aklınızda belirlediğiniz yüksek takipçiye sahip 10 Tiktok fenomenini bulup, paylaştığı son 20 video'da kullandığı etiketleri not almanız olacak. Fakat bu 10 fenomeni belirlerken kitlelerine göre farklı içeriğe sahip olan Tiktok fenomenlerini seçmenizi öneririz.

Bu Tiktok keşfet etiketleri listesinde aynı olanları silin ve tamamını tekil hale getirin. Çok fazla abartmayacak şekilde bu etiketleri paylaşacağız yeni videolar için 4-5 adet olarak bölün ve her videonuzda farklı 5 li olacak şekilde ekleyin.

En çok etkileşim alan videolarınızda kullandığınız keşfet etiketlerini tekrardan arasında karıştırarak yeni bir videoda tekrar deneyin ve en doğru etiketleri sürekli analiz ederek en kaliteli Tiktok keşfet etiketleri bulma sorununu çözün.