Twitter Yabancı Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Twitter’da Profile Girenleri Görme

Günümüzde dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında Twitter bulunmaktadır. Dünyada en çok tercih edilen sosyal medya uygulamalarından birisi olan Twitter uygulamasında çeşitli özellikler bulunmaktadır. Birçok kişi tarafından profile bakanları görme özelliğin araştırılmaktadır. Twitter üzerinde bir kullanıcı diğer bir profile giriş yaptığı zaman bunun kaydını bulmak imkansızdır. Bunun nedeni Twitter üzerinde böyle bir kaydın asla olmamasıdır. Kullanıcılar geçmişleri inceleyerek daha önce profile girenleri görme gibi bir özelliği kullanamaz. Çünkü böyle bir özellik yoktur. Kullanıcılara bazı durumlar için çeşitli uygulamalar sunulmaktadır. Uygulamalarla birlikte profile girenleri görme özelliğini yapabileceğini söyleyen uygulamalar olmaktadır. Profile kimin girdiğini bu uygulamalarla görmek mümkün değildir.

Kullanıcılara sunulan bu uygulamalar özellikle bir çeşit pazarlama taktiği olabiliyor. Profile bakan kişilerin bilgisi olmadığı için böyle bir bilginin kullanıcılara verilebilmesi mümkün değildir. Bu uygulamalar kullanıcıların cihazlarına indirildiği andan itibaren birçok bilgisine erişim hakkı ister. Dolayısıyla hesabınız üzerinde bu uygulamalar nedeniyle çeşitli tehlikeler doğabilir. Tam yetkiye sahip olan her uygulama sizin hesabınızda adeta cirit atabilir. Sizin yerinize uygulamalar üzerinde takipleri yapabilir ve daha sonra tweet atabilir. Bu durum özellikle aktif bir sosyal medya kullanıcıysanız asla hoşunuza gitmeyecek bir durumu oluşturabilir. Uygulamalarda size rastgele bazı profiller gösterilebilir. Ancak bunun doğru olmadığını bilmeniz gerekir.

Uygulamalarda Gösterilen Kullanıcılar Gerçek Mi?

Twitter üzerinde profilinize kimin girdiğiniz gösteren uygulamalarda bu özelliği açmak için bir çaba harcadığınız zaman karşınıza bazı profiller gelebilir. Uygulamalara giriş yapıldığı zaman bu profiller rastgele bir şekilde sizin takip ettiğiniz veya takipçileriniz tarafından seçilebilir. Bu kullanıcılar halihazırda yer alan ve bilgileri alınabilen kullanıcı isimleri olduğu için gösterilmesi mümkündür. Ancak gerçekten hesabınıza bakanları bu kısımda göremezsiniz. Bu kısımda rastgele bir sistemle kullanıcılar sizin karşınıza gelebilir. Kullanıcılar sizin tweetlerinizi beğenen veya tweet atan kişiler arasından rastgele seçilmektedir. Profilinize giren kişilerin gösterildiği alan gerçek değil sahtedir. Günümüzde bu konuyla alakalı kullanıcıları kandırmak üzere birçok uygulama türedi ve çok sayıda kullanıcı bu uygulamaları indirmektedir.

Twitter'da Profilime Girenleri Görme

Profiline bakanlar adı altında çok sayıda uygulama üzerinde aynı sistem yürümektedir. Bu sistemi test etmek isterseniz bir arkadaşınızdan kendi profilinize girmesini isteyebilirsiniz. Bu profile giren kullanıcının ardından uygulamada bir arama yaparak gerçekten doğru sonucu verip vermediğine bakabilirsiniz. Uygulama sizin arkadaşınızın hesabını o alanda gösteremez. Böyle bir bilgi olmadığını böylece kanıtlamış olursunuz. Uygulamaların yanı sıra günümüzde buna yönelik internet siteleri de kurulmuştur. Kullanıcılar bu internet siteleri üzerinden kendi profiline kim bakanları görmek istediği için adeta kendi hesap bilgilerini vermek için hazır durumdadır. Böyle bir doğruluğu bilmeyen kullanıcılar bazı durumlarda hüsran ile karşı karşıya kalabilmektedir. Profilinizin doğru ellerde olmasını sağlamak için buna yönelik işlem yapmamak gerekir.

Profiline Bakanlar Uygulamasını İptal Etmek

Twitter profilinize sözde kimin girdiğini gösteren bu uygulamayla tüm bağlantılarınızı kesmeniz gerekebilir. Böyle bir uygulamaya izin veren her kullanıcı etkilerinden hemen kurtulmak ister. Bu uygulamanın tüm etkilerinden bir an önce kurtulmak için kullanıcıların yapması gereken uygulamanın tüm izinlerini kaldırması gerekmektedir. Twitter mobil uygulaması üzerinden uygulamanın tüm izinleri kolaylıkla kaldırılabilir.

Profiline Bakanlar Uygulamasının Mantığı Nedir?

Google Play Store veya diğer tüm mağazalara giriş yapıldığı zaman kullanıcıların karşısına bu konuyla alakalı bir arama yapılırsa çok sayıda uygulama çıkmaktadır. Yerli veya yabancı profiline kim baktı? Veya profiline bakanlar Twitter adı altında çeşitli uygulamaları mağazada görmek mümkündür. Bu uygulamaları indiren milyonlarca kullanıcı bulunmaktadır. Böyle bir bilginin ve datanın doğru olmadığını bilmeyen çok sayıda kişi olduğu için insanlar bu tür uygulamaları kullanmak istemektedir. Twitter üzerinde profilinize kimin baktığını görmenin bir yolu yoktur. Bu konuda uygulamaların oluşmasının en büyük mantığı sizin üzerinizden para kazanmaya çalışmak veya bilgilerinizi ele geçirmektir. Bu tür uygulamaları indiren milyonlarca kullanıcı uygulamanın geliştiricisine çok iyi paralar kazandırır. Adeta merak satan bir uygulama olduğu için hedefe ulaşılabilir bir yapıda olmaktadır. Bu nedenle hiçbir kullanıcının bu tarz merak tuzaklarına düşmemesi gerekmektedir. Gerek Twitter ve diğer sosyal medya uygulamalarında gizlilik kurallarını ihlal etmek mümkün değildir.