Kolay hit sistemleri ile ziyaret edip elde ettiğiniz bakiyelerle kendi videolarınıza hit sağlayarak yaptığınız izlenme hilesi bundan sonra malesef sayılmıyor.Youtube bunu yakalıyor. Zira sizin bakiye kastığınız sitelerin bir çok uygulamaların sistemlerini güncellemiyor ya dolaysız url üstünden hit göndererek videonun izlenme miktarını yükseltmeye çalışıyor. Veyahut şeffaf proxy ile izlenme göndererek yine filtreye takılıyor, aradaki yüksek high proxylerle gelen hitinde sonu hüsranla bitiyor. O da 301 izlenme limitine takılıyor vede neticesi aynısı oluyor. Bu sistemlerle uğraştığınıza, vakit harcadığınıza değmiyor.

FIRSATGETİR

Youtube keyifli zaman geçirebileceğiniz sosyal mecraların başında geliyor. zaman sınırlaması bulunmayan videoları hiçbir bedava olarak izleyebilmenizin yanında kendiniz de yeniden maliyetsiz bir şekilde video indirebiliyorsunuz. Üstelik yüklediğiniz bu videolar şayet orjinal ise Youtube üstünden para da kazanabiliyorsunuz. Fakat para kazanmanız için kullanıcı sayınızın epey çok olması ve bu abonelerin videolarınızı sıkı bir şekilde takip etmesi gerekiyor. Kullanıcı adedinin yükselmesi ise gerçekte kullanıcı sayınızın çok olmasına bağlıdır. Bu nedenden dolayı de kullanıcı sayınızı kanalınızı yeni açmış olsanız bile yüksek tutmalısınız.BURAYA SİTE İSMİ YAZILACAK sitemiz kanalınızdan kısa vakitte epey çok gelir elde etmenizi sağlayacak olan kullanıcı ihtiyacınızı hemen sağlamaktadır. Çoğu sitenin aksine aboneleri ve izlenmeleri belirli sürelerle yüklediğimiz için bu satın almaların kanalınıza hiçbir zararı bulunmuyor.

Abone ve İzlenme Almak Kanala Zarar Verir Mi?

Şayet Youtube üzerinden para kazanmak istiyorsak bunu kullanıcı satın almanızın yanında videolarınıza izlenme alarak da sağlayabilirsiniz. Fakat bu işlemler ile ilgilenen çoğu Web sitesi abonelerinizi satın almanızın bir an önce sonrasında hemen yükler. Bin kullanıcı aldığınızı varsayarsak bu hemen yükleme Youtube doğrulusunda anlaşılır ve kanalınız kapatılabilir. Firmamız ise kanalınızın zarar görmemesi amacıyla bu kullanıcı yüklemelerini biraz biraz yükler ve böylece Youtube sizin para ile kullanıcı satın aldığınızı anlamaz. İzlenme satın aldığınızda da benzeri haller geçerlidir.Bu yüzden alınan her bir hizmeti doğru ve sağlam yerlerden almaya özen göstermelisiniz.Eğer bu durumlar youtube tarafın'dan anlaşılır ise kanalınız artık kullanılmaz hale gelebilir. Çünkü youtube'nin kara listesine giren bir kanal ya da site bir daha para kazanma konusunda fazla umutlanmamalı. Bu sebepten SİTE İSMİ GELECEK sitesi olarak siz değelerli müşterilerimize temiz bir hizmet sağlıyor ve kanallarınızı güvenilir bir şekilde açtırıyoruz.

Youtube İzlenme Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

İzlenme Paketlerimizin Kanala Zararı Var Mı?

İzlenme paketlerimiz herkes kullanması için düşük bütçe ile çalışmaktayız. Bunun nedeni çoğu kişi işlerinde yükselmek isterken ya da bir iş için sosyal medya çalışması yapması gerektiğin'de bazı kişiler ve siteler tarafından oldukça yüksek bütçeler gösteriliyor. Bunun nedeni ise müşteriyi fazla düşünmemeleridir. Ancak biz her bütçeye uygun ve her müşterimizi değerli gördüğümüz için paketlerimiz oldukça uygundur. İsterseniz Youtube 1000 izlenme isterseniz 5000 isterseniz 10,000 izlenme satın alın,bütçenizi asla zorlamayacaktır.Kanalınıza yüklediğiniz izlenmelerin yüksek derecede kaliteli sistemlerimiz tarafından yapılmaktadır. Diğer düşük bütçeli sistemler ile çalışırsanız kanalınız sizi çok üzecektir. Biz gerçek kişiler tarafından gönderim sağlamaktayız. Bu da youtube tarafından hiç bir sorun teşkil etmemektedir.İzlenmeler kanalınıza geldiği andan itibaren hiç bir düşüş yaşanmamaktadır.Genel olarka 24 saat içerisinde izlenmeler gönderdilir. Bu izlenmeler normal şekilde gönderilir ve youtube filtrelerine takılmamaktadır.Bu da kanalınızı yüksek derecede yükseltir ve genişletir. Eğer yüksek oranda izlenme alır iseniz trenlere çıkma ihtimaliniz'de bir o kadar yüksektir.

İzlenme Paketlerinde Şifre Talebi                                                                                                                                           

Sistemimiz den izlenme satın al ve aynı zamanda hiç bir şifre istenmemektedir. Kanalınızın şifresini bizimle asla paylaşmayacaksınız. Bunu istesek bile lütfen şifrenizi vermeyiniz. Çünkü bu tarz şifre istenmeleri hırsızlık ve dolandırıcılık maksadı ile istenmeketedir. Bu sebeple youtube kanalınızın çalınma ya da zarara uğraması söz konusu dahi olamaz. İçiniz rahat bir şekilde sistemimiz'den izlenme satın alabilir ve kanalınızın yükselişinizi seyretmeyi bekleyebilirsiniz.