Za Medya beğeni botu kullanımı ve önemi oldukça fazladır. Çünkü beğeni kullanmak genelde sayfanın yorumunu ve etkileşimini arttıracaktır. Yani sayfanın bir tık öne çıkmasını sağlayacaktır. Daha az beğeni alan sayfalar kişinin gerisinde kalacaktır. Bu şekilde tanınırlığı ve bilinirliği artacaktır. Yani beğeni takipçi kadar önem arz eden bir durumdur. Üstelik bazı sayfaların takipçilerinin fazla olması beğenilerin düşük olması Algoritma odaklı bir sıkıntı çıkartıyor. Yani kişi sayfaya giriyor ve algoritmanın düşük olduğunu gördüğünde durumu garipsiyor.

Eğer beğeni ve takipçi alan bir sayfa varsa, o sayfa gerektiği kadar görünür olacaktır. Çünkü takipçisini çok olması beğenilerini de çok olması anlamına gelir. İkisi beraber aynı düzende giden bir varsayımdır. Bu yüzden takipçini ve beğeninin denk olarak gitmesi gerekir. Bazı sayfalar bunu bir düzleme sokamadığı için belirli bir süre sonra takipçi sayısında da azalma yaşıyor. Bunun sebebi beğeni sayılarının az olması kişilerde bir olumsuz algı yaratmasıdır.

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Za Medya Takipçi Almak Gelişim İçin Şart mı?

Za Medya takipçi almak gelişim için şart mı? Eğer kaliteli bir gelişim isteniyorsa takipçi almak ve bunun yanında beğenide almak gerekiyor. Çünkü takipçiler sayfayı yeni gelecek olan kişileri bağlayandır. Ancak beğeniler ise bu kişilerin sayfaya gelmesini sağlayan işlemlerdir. Bu yüzden takipçi önemli bir etkendir. Ancak beğeniler takipçilerden bir tık daha önde olabilir. Beğeni almak veya izleme almak kişiyi keşfete çıkartacaktır. Ancak bir kişiyi keşfete çıkarmak sadece yeterli olmaz. Sayfanın takipçi sayısını da yüksek olması yeni geleni sayfaya bağlar.

Eğer bir sayfa üzerinde yeni olarak işlemler yapılıyorsa ve düzenli olarak bir paylaşım yapılmıyorsa takipçi sayısına ne kadar Bot atılırsa atılsın sayfa ilerleyemeyecektir. Çünkü sayfanın düzenli bir şekilde ilerleyiş biçimi yok. Bu ise sayfanın geri planda durmasını sağlayacaktır. Eğer fenomenlik adı altında gelişmiş bir sayfa ortaya koymak isteniyorsa düzenli aralıklarla paylaşımlar yapılmalı. Üstelik sayfanın düzeni açısından beğenilerde, takipçilerle eşit şekilde ilerlemelidir. Bu yüzden her kampanya değerlendirilmeli ve geliştirilecek olan sayfada kullanılmalıdır.

Za Medya Üzerinde Beğenilerin ve Takipçilerin Kalıcılığı

Za Medya üzerinde beğenilerin ve takipçilerin kalıcılığı normale göre bir hayli etkisi bulunuyor. Çünkü sayfanın belirlediği takipçiler veya beğeniler %50- 50 oranındadır. Eğer sayfaya yeni gelecek olan kişiler bu sayfanın gelişmişliğine ve güncel bir şekilde paylaşım yaptığını görürlerse. O sayfa gelişecektir. Yani Za Medya kişilerin sayfalarını etkin bir şekilde kullanması için belirli başlı kişilerin görmelerini sağlıyor.

Belirli bir sayfayı geliştirmek isteyen kişi ilk önce kendisine ön planlara çıkarmak zorundadır. Bu yüzden algoritma odaklı düşünmeli ve her şeye eşit miktarda paylaşım yapılmalıdır, fazla düşük olduğu zaman bunda bir absürtlük olacaktır. Üstelik sayfanın düzen konusunda herhangi bir biçimi bulunmayacaktır.

Za Medya Hizmet Kampanyaları

Za Medya hizmet kampanyaları kısmı aslında sitenin belirli aralıklarla sunduğu kampanyalardır. Düzenli aralıklarla gelmeye devam edecektir. Kampanyalardan yaralanan kişiler, normal oranla biraz daha fazla avantajıdır. Çünkü düşük miktarda ücretler sayesinde yüksek miktarda beğeni veya takipçilere ulaşabiliyorlar.

Eğer uygun fiyatlara yapılmak istenirse bir sayfanın gelişimi için önemli bir fırsattır. Yani Za Medya üzerindeki kampanyaları takip etmek ve bu kampanyalardan yararlanmak için önemli ölçüde gezinme yapmak ve uygun olan kampanyaları paketleri kullanmak gerekiyor. Bunun için kişiler belirli bir süreç içerisinde kampanyalardan yararlanmalıdır. Çünkü kampanyaların belirli bir süreleri vardır ve değişkendir.