Za Medya neden takipçi satın alınmalıdır? Özellikle sayfaların bu konuda önemli ölçüde değer atfettiği Takipçi odaklı düşünceler var. Beğeniler sosyal medya üzerinde fenomen olmak isteyen veya para kazanmak isteyen kişiler için oldukça önemli bir etkendir. Üstelik sadece fenomen olmak adına bu İşlem yapılmaz. Belirli dönemlerde beğenilerini az geldiği zamanlarda ekstra ücret vererek beğeni yani bot ve gerçek hesap karıştırılarak atılan beğeniler oldukça önemlidir.

Belirli dönemler içerisinde trend olan bir şeyi Instagram üzerinden yapmak oldukça mantıklı bir olaydır ki fenomenler bunu sıkça yapar. Ancak fenomenler bunu yaptığı takdirde beğenilmezse ekstra ücret vererek beğenisini arttırır. Bu şekilde fenomen Kendini bir adım öne çıkartabilir. Ancak daha fenomen olmayan kişiler veya kazanç elde edemeyen kişiler herhangi bir şekilde böyle bir olay yapamıyorlar.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Za Medya Spotify Desteği

Za Medya Spotify desteği konusunda önemli adımlar atan bir platformdur. Üstelik bu platform sayesinde çeşitli kişiler Spotify üzerinden takipçi satın alabilirler ve bu paketlere bir göz atabilirler. Bunların yanında playlist takipçi satın alma, Track dinleme satın al gibi olanaklar kullanılabilir. Bu olanakların paketlerine bakmak için kişiler sitenin hizmetleri bölümünden Spotify sekmesine tıklaması gerekiyor. Bu sekmeye tıklama yapıldığı takdirde bazı paketler kullanıcının karşısına çıkacaktır.

Hemen hemen her paketi kullanma konusunda kişiler özgürdür. Üstelik fiyatlarını verdikleri takdirde üst paketleri de geçebilirler. Spotify sekmesindeki fiyatlar genel anlamda mevcut fiyatların altında verilir çünkü verilen hizmetin karşılığı olarak sürümden kazanma hedefine gidilmiştir. Bu yüzden herkes bütçesine göre takipçi satın alabilir veya Track dinleme satın al butonundan işlemler yapabilirler.

Za Medya Takipçi Satın Almak Ne Kadara Para Tutar?

Za Medya takipçi satın almak ne kadara para tutar? Aslında bu neyin alınacağına göre değişen bir konudur. Çünkü sadece bir şey üzerinden konuşmak yanlış olacaktır. Platform üzerinde her şeyin fiyatı bellidir. Ancak fiyatta çeşitli farklılıklar vardır yani ihtiyaçlara göre fiyatlar değişebilir. Örnek olarak kişinin maliyetin ne kadarsa alacağı takipçi, beğeni veya izlenme miktarı da o kadar olacaktır. Aslında bir oran orantı meselesi ile alakalı bir durumdur. Çok basit işlemler sayesinde 25 TL'ye de alınabilir veya bu 3 ve 4 rakamları da çıkabilir. Yani kişinin bütçesini neyse o kadar takipçi, beğenme alacaktır.

Sistem üzerinde Instagram örnek gösterilecek olursa 1.8 TL'ye kampanya sayesinde 100 beğeni alınabiliyor. Bu rakamlar kısmen olsa da değişkenlik gösterebilen rakamlardır. Yani dönemsel olarak rakamlarda değişiklikler görülebilir, fiyatlarda da farklılıklar yaşanabilir. Bu tamamen kişinin kazancına yatıracağı miktarda ve alacağı takipçi izlenme veya beğeniye oranla değişkenlik gösteren basit işlemlerdir.

Za Medya Sadece Türk Hesaplarımı Takip Ediyor?

Za Medya sadece Türk hesaplarımı takip ediyor? Aslında buna verilecek cevap hayırdır. Çünkü sadece Türk takipçiler verilmiyor. Ayriyeten yabancılar veya bot takiplerde gelebiliyor. Zaten hem gerçek hem de bot karışımı takipçiler basılıyor. Bunun sebebi karışım olduğu takdirde anlaşılmayan takipçilerin özellikle Instagram algoritmasında anlaşılmaması adına bu tür taktikler uygulanıyor. Sitede yapılan yabancı uyruklu takipçiler veya Türk uyruklu takipçiler değişkenlik gösterebiliyor. Yani bir yandan biriyle takip edip diğer yandan başka uyruklu milletin takipleri alınabiliyor.

Sistem üzerinde yapılmış olan bu değişikliklerden kaynaklı olarak düşünüldüğünde sonsuz bir işletim ağına sahiptir demek yanlış olmaz. Üstelik her türlü takip beğeni ve izlenmeyi sağlayabilecek yapısı olan platform herkesin isteğine karşılık verebiliyor.