Sosyal medya ilk açıldığı andan itibaren hayatlarımızda büyük yankılar uyandırsa da her geçen gün gelişip kendini yenilemesi ile bir eğlenceden çok bir gelir kapısı halini de aldı. Günümüzde sosyal medya aracılığı ile kendimize ek kazanç sağlamamız mümkün.

Örneğin, Youtube, Instagram gibi platformlar ilk açıldıkları dönemler sadece belirli kitleler tarafından izlenir ve takip edilirken, Instagramın ise sadece video ve fotoğraf paylaşıldığı bir uygulama olduğu zamanlarda sosyal medya sadece bir eğlence aracından ibaretti. Bugün ise yepyeni özellikleri ve güncellemeleri ile hem eğlence hem de para kazanma aracı halini aldı. Gelin hep beraber zamedya ile beğeni, yorum, takipçi, izlenme satın alma konusundan bahselim.

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

İzlenme ve Görüntülenmeler Nasıl Yükseltilir?

Sosyal medyada beğenilmek, görüntülenmek ve daha fazla kitleye ulaşmak hepimizin temennisidir. Bir fotoğraftan aldığımız like ile kendimizi beğenilen, özel ve farklı biri olarak hissetmek en doğal hakkımız. İzlenme ve görüntülenmeler nasıl yükseltilir sorusunu zamedya olarak sizler için cevaplayacağız.

Herhangi bir video ne kadar çok izleniyorsa o kadar kalitelidir anlamına gelmez. Günümüzde bu algı pek çok yerde yaygın. Bazen çok az seyredilen bir video bilgilendirme, görsel, işitsel ya da başka bir anlamda çok izlenen bir videodan daha başarılı olabilir.

Eğer bu tarz bir hesabınız varsa ve izlenme, beğeni, keşfete düşme açısından sizi tatmin etmiyorsa zamedyanın sunmuş olduğu sosyal medya paketleri ile bu sorununuzu çözebilir ve sayfanızın daha fazla duyurulmasını sağlayabilirsiniz.

Paketlerimizden faydalanmanız için belirli miktarda bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Bu sebeple hesabınızdaki paraya ve bakiyeye dikkat etmeli ve ona göre hesap yapıp kontrol ettikten sonra istediğiniz hesaba takipçi ve beğeni satın alabilirsiniz.

Zamedya ailesi olarak hesaplarınızın büyümesi için sizlere yararlanabileceğiniz imkanlar sunuyoruz. Hizmet paketlerimiz dikkatli bir şekilde seçildiğinde hesabınız ister yabancı, ister gerçek ister Türk takipçilerle kolaylıkla büyüme olasılığına sahip.

Bugün, sitemizdeki istatistiki veriler doğrultusunda incelediğimizde Instagramın bu paketler arasında en çok tercih edilen sosyal medya platformu olduğunu görüyoruz. Uygulamaya gelen reels, Ig video gibi yeni güncellemeler de eğlenceli özelliklerinin yanı sıra izlenme, görüntülenme ve beğeni sayısnın yüksek olması doğrultusunda para kazanmanıza da etkisi olur. Sitemizde sağ üst köşede bulunan butona bastığınızda paketlerimizi inceleyebilir ve merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz.

Zamedya İle Tiktok Uygulamasından Beğeni ve Takipçi Satın Alma

Tiktok uygulaması son dönemlerde sadece Türkiye’de değil, dünyada da pek çok ülkede ses getiren ve kullanılan bir sosyal medya uygulaması. Başta eğlenceli hatta kimi zaman ilginç videolarla büyük kitlelerce takip edilen bir uygulamayken, öğretici, bilgilendirici ve hem görsel hem de işitsel hafızaya yönelik videolara da yer vermeye başlamıştır. Biz de sizlere zamedya ile tiktok uygulamasından beğeni ve takipçi satın alma hakkında bilgiler sunacağız.

Sitemizde bulunan hizmet paketleri kısmına tıkladığınızda, tiktok uygulaması ile ilgili sunulan bu paketlerden dilediğinizi seçebilir, ister Türk takipçi, ister yabancı takipçi, ister izlenme, ister beğeni satın alabilirsiniz. Eğer sitemizde bulunan sosyal medya paketlerinden bizzat yararlanmak istiyorsanız, sitemize üye olmanız gerekmektedir. Sitemize zamedya adı ile aramalardan ulaşmak mümkün. Daha sonrasında sitede ana sayfada bulunan kayıt ol butonuna tıklayarak, birtakım kişisel bilgilerinizle sitemize üye olabilirsiniz.

Tiktok uygulamasına da diğer uygulamalarda olduğu gibi takipçi, beğeni, izlenme satın alırken kredi kartına belirli bir miktarda yükleme yapmanız gerekmekte. Eğer kartınızı internet ödemelerine açtıysanız, güvenlik kısmını geçtikten sonra bakiyenizin güvenilirliğine şahit olacaksınız.

Başka bir ödeme yöntemi ise havale ile yapılan ödemedir. Ülkemizde neredeyse tüm bankalarda faaliyet gösteren bu işlem aracılığı ile hesabınıza para yükleyebilirsiniz. Eğer hesabınızda yeterli miktarda paranız varsa sitedeki bakiye bölümüne tıklayarak havale ile ödeme butonu seçilmelidir. Gerekli tutarı yazdığınız takdirde aşamalı olarak verilen butonlara tıklayarak sizin için en uygun olan bankayı seçtiğinizde ödeme bildir seçeneği ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İstediğiniz herhangi bir işlemi uyguladıktan sonra, size en uygun olan sosyal medya paketini seçerek bakiyenizdeki miktar ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Merak ettiğiniz herhangi bir soru için sitemizi ziyaret edebilir, merak edilen sorular bölümüne tıklayarak kafanızdaki soru işaretlerini kaldırabilirsiniz. Zamedya aracılığı ile sosyal medya hesaplarınızı en verimli şekilde kullanmanız ve büyümeniz için sizlere birçok fırsat sunuyoruz ve bu konuda hizmet politikamızı etkili bir seviyeye getirmek için uğraşlar veriyoruz.