Youtube, 2005 senesinde Amerika’da kurulan bir sosyal medya platformudur. 16 senedir hayatımızda olan bu uygulamada kurulduğu ilk andan itibaren yüzlerce video paylaşımı yapılmaktadır. Youtube sayesinde birçok video gündem haline gelmiş ve izlenme rekorları kırmıştır.

Bugün youtube sayesinde ünlü olan, gelir kapısı sağlayan birçok kişi mevcut. Challange, müzik, mizah ve eğlence, sağlık ve beslenme, oyun ve bilgi gibi yüzlerce alanda birbirinden farklı konseptlerle videolar yayınlanmaktadır. Bu videoları çeken ve editleyen kişilere ‘’Youtuber’’ denilmektedir.

Youtuberlık artık günümüzde azımsanamayacak derecede ücretlerin kazanıldığı bir meslek halini almıştır. Artık birçok insan nasıl youtuber olabilirim diye düşünmekte ve bu konuda araştırmalar yapmaktadır. Ancak ne yazık ki herkes youtuber olamamaktadır. Bu işe ilk başlayanlar, sponsor, reklam gibi avantajlardan faydalananlar tanınırlıklarını sağlamlaştırırken, bu işe daha geç atılanlar, diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi nereden başlayacağını bilemeyenler için zamedya ailesi olarak kolaylık sağlamak için buradayız. Gelin hep beraber zamedya ile youtubedan izlenme, beğeni ve abone satın alma konusunu inceleyelim.

Youtube Türk Gerçek Abone Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Zamedya Youtube Sosyal Medya Paketleri

Televizyonun yani eski medyanın yavaş yavaş önemini ve popülerliğini kaybetmesi ile video izleme platformları her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor. Dizilerin tekrarları, yeni çıkan şarkıların tanıtımları, yeni çıkan bir filmin ya da dizinin fragmanı ya da yeni bölümleri, video izleme platformları sayesinde kolayca takip edilebiliyor.

Zamedya youtube sosyal medya paketleri ile kanalınızı büyütebilir, beğeni, izlenme ve abone sayılarınızı arttırabilirsiniz. Zamedya aynı zamanda hali hazırda binlerce takipçisi bulunan hesaplara sponsorluk ve reklam desteği de sağlamakta. Sitemizde bulunan youtube abone satın al, gerçek beğeni, Türk aboneler, yabancı aboneler gibi başlıklara tıklayarak dilediğiniz paketi seçmeniz mümkün.

Hesabınıza belirli bir miktarda bakiye yüklediğiniz takdirde sosyal medya hizmetlerimizden dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Zamedya ailesi olarak kişisel bilgilerinizi girerek sitemize üye olduğunuzda seçmek istediğiniz pakete tıklayarak youtube kanalınızın etkileşimini arttırabilirsiniz.

Sizlere sunduğumuz youtube sosyal medya paketleri 3 ayrı grupta sıralanmakta. En çok tercih edilen ve birinci sırada olanı Türk abone satın alma dır. İkinci sırada olanı izlenme, üçüncü sırada olanı ise beğenidir. Bu paketler çoklu bir sistemle satın almak isteyenlere belirli bir ücret dahilinde sunulur. Bütçeniz hangisini karşılıyorsa onu satın alabilirsiniz. Satın almak istediğiniz paket bakiyenizi karşılamadığı takdirde ise, satın alma işleminizi başka bir zamana erteleyebilir ya da o an bütçenizi karşılayabilecek başka bir paket seçiminden yararlanabilirsiniz.

Zamedya Aracılığı ile Ödeme Koşulları

Zamedya aracılığı ile ödeme koşulları sıkça karşılaştığımız sorulardan bir tanesi. Biz de sizler için bu konuya bir açıklık getirmek istedik. Sitemize üye olduktan sonra dilediğiniz pakete sahip olma hakkına sahipsiniz. Ancak bu paketleri satın alabilmeniz için belirli miktarda ücret ödemeniz şarttır. Sitemize üye olduktan sonra anasayfada sağ üst kısımda karşınıza çıkan para emojisinin bulunduğu yere tıklayarak ödeme koşullarından faydalanabilirsiniz. Kredi kartı, havale gibi birçok ödeme işlemi sitemize üye olan kullanıcılara açıktır.

Kredi kartı işleminde birtakım güvenlik aşamaları uygulanır. İşleminizi gerçekleştirdikten sonra yatırdığınız para hesabınıza aktarılır. Havale işlemi ise kredi kartı dışında uygulayabileceğiniz bir başka işlemdir. Bu işlemde ödediğiniz miktar sitedeki hesabınıza aktarılır. Bir başka ödeme yöntemi ise mobile ödemedir. Yüklemek istediğiniz bakiye tutarı oparatörünüze aktarılır. Paranız telefon faturanıza eklenir. Bu işlem için operatörünüz olan şirketle temasta kalmalı ve ve işlemin sizin adınıza yapılıp yapılmadığından emin olmanız gerekmektedir. Bu sayede herhangi bir dolandırıcılık suçunun önüne geçilir.

Bakiyelerinize aktarılan miktarlar doğrultusunda dilediğiniz sosyal medya paketinden seçiminizi yapabilirsiniz. Daha fazla merak ettiğiniz sorular varsa zamedya.com u ziyaret ederek sıkça sorulan sorular kısmından ulaşabilirsiniz.