Dünyanın en büyük sosyal platformlarından biri olan İnstagram,birçok kişinin iş yaptığı bir alan haline geldi. Sizde İnstagram'da iş yapmak istiyorsanız öncelik olarak insanların güvenini  kazanmalısınız. İnsanlar hesabınıza girdiğinde ilk olarak takipçi sayınıza ve gönderilerinize gelen beğenilerin oranına bakıyor. Yüksek takipçili bir hesabın gönderilerine gelen beğenilerin düşük olması insanların gözünde güvenilmez algısı bırakıyor. Bu nedenle takipçi satın almanın yanı sıra beğeni satın almakta çok büyük önem arz ediyor.

FIRSATGETİR

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Beğeni  Satın Almak Ne  İşe Yarar?

Beğeni ve takipçi satın almak keşfete çıkmanızda, insanlara ulaşabilmenizde büyük rol oynamaktadır. Bir işletmeniz yoksa bile yeni insanlara ulaşıp dostluklar edinebilir veya kendinize yeni bir kazanç kapısı açabilirsiniz. Gönderilerinize gelen etkileşim oranlarıyla insanların güvenini kazanıp güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Instagram beğeni satın almak nedir

Beğeni Satın Almak Güvenli  midir?

Birçok insanın korkusu hesabının çalınması yönünde oluyor. Ancak beğeni satın aldığınızda kimse sizden şifre talep etmez. Beğeni satın aldığınızda gerekli olan tek şey beğeninin gönderilmesini istediğiniz fotoğrafın linkidir. Bu yüzden hesabınızın çalınması söz konusu dahi olamaz.

Ne Kadar Beğeni Satın Almalıyım?

Keşfete düşebilmeniz için etkileşim oranınızın yüksek olması gerekmektedir. Alacağınız beğeni sayısı takipçi sayınıza orantılı olmalıdır. Misal 3000 takipçiniz varsa gönderilerinize gelen beğeni sayısının 1000-1500 arasında olması gerekiyor. Bu şekilde insanların gözünde doğal hesap algısı bırakmış olursunuz.

Nereden Beğeni Satın Alabilirim?

2015 yılından beri profesyonel çalışanlarıyla insanların güvenini kazanan ZAmedya sizlere en iyi beğeni ve takipçi hizmetini sunuyor. Siz de beğeni satın almak istiyorsanız paketlerimizi aşağıdaki linkten inceleyebilir ve çalışanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Ödemeyi Nasıl Gerçekleştirebilirim?

Mobil ödeme ile beğeni satın alma hizmetimiz henüz mevcut değil. Bankalar üzerinden Havale,EFT ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.