Şimdiye kadar çözemediyseniz, Twitter takipçi satın alırken hangi şirketi kullanacağınıza karar verirken son derece seçici olmalısınız. İyi haber şu ki, Twitter için takipçi satın almak daha fazlasını elde etmenin tek yolu değil; Daha fazla Twitter takipçisi elde etmek için denenmiş ve doğrulanmış birçok yöntem var. Twitter da dâhil olmak üzere sosyal medya hesaplarınızın daha fazla beğeni, yorum ve takipçi almasına yardımcı olmak için arka uçta ne yapacağınızı bilmelisiniz. Organik büyüme şirketinizle çalışmak için kendinize etkili bir Twitter stratejisi oluşturarak tam olarak bunu yapmanıza yardımcı olacak bazı püf noktalar.

Twitter Yabancı Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Twitter Stratejisi İçin 5 Profesyonel İpucu

#1. Tweetle İlgili Bilgiler

Daha önce de belirttiğimiz gibi Twitter, kullanıcılarla anlamlı sohbetler yapmak ve onlara değerli ve güvenilir bilgiler vermekle ilgilidir. İnsanlar Twitter'da gezinirken, neler olup bittiğini ve orada hangi sosyal yorumların olduğunu görmek istiyorlar. Tweetlerinizi oluştururken güncel olaylardan ve platformda hangi konuların trend olduğundan haberdar olun. Twitter'da iyi performans göstermek için alakalı ve konuyla ilgili kalmalısınız. İnsanların yararlı buldukları alakalı bilgileri ne kadar çok yayınlarsanız, sizi takip etmeleri ve orada olan her yeni şeyle ilgili sizin üstlenmenizi bekleme olasılıkları o kadar artar. Sadece haber olmak zorunda değil hangi alanda olursanız olun, tüm olaylar hakkında güncel kalmalısınız, böylece onlar hakkında tweet atabilirsiniz. Twitter'da otorite bu şekilde inşa edilir. Hangi tür içerik ve bilgilerin sağlanacağına karar vermenin bir başka yolu da analizlerinizi kontrol etmektir - hangi gönderilerin en iyi performans gösterdiğini ve hangilerinin olmadığını görün. Verilerinize dayalı olarak iyi performans gösteren daha fazla içerik oluşturun.

#2. Takipçiler ve Diğer Kullanıcılar ile Etkileşim

Yine, Twitter tamamen sohbetlerle ilgili olduğundan, insanların sizi orada bir şeylerle uğraşırken görmeleri çok önemlidir. Şimdi bu, istediğiniz kişiye eski bir şey yazacağınız anlamına gelmiyor; Kullanıcı adınızı, sizi kontrol etmek isteyebileceğiniz kullanıcıların önüne çıkarmanın stratejik yollarını bulun. Bunu yapmanın iyi bir yolu, çok popüler hesaplarda gerçekleşen sohbetlere veya çok sayıda beğeni, yorum ve retweet içeren içeriklere katılmaktır.

#3. Tweetlerinizde Görsel Kullanın

Alakalı içerik harika ve saygın ve güvenilir olmanız gerekiyor, ancak insanlar başka neyi seviyor?  Resim ve görsel içeren tweetler, genellikle olmayanlardan daha iyi performans gösterir. Bu, her tweet'e bir resim koymanız gerektiği anlamına gelmez, ancak Twitter'ın iyi bir görseli sevdiğini bilmelisiniz.

blue and white heart illustration

#4. Hashtag'lerle Gönderi Oluşturun

Hashtag 2007'de oluşturuldu ve ilk olarak Twitter'da kullanıldı, bu nedenle hashtag'lerin Twitter'da hala çok önemli olduğunu ve içeriğinizin belirli bir konu hakkında tweet arayan kullanıcılar tarafından keşfedilmesine yardımcı olabileceğini bilmelisiniz.

#5. Çapraz Tanıtım

Sosyal medya büyük bir okyanus ve orada ne kadar çok tekneniz varsa, o kadar çok balık yakalama olasılığınız artar. Yalnızca Twitter'daysanız, sosyal medya platformlarınızı şimdiden genişletmeye başlamalısınız. İçeriğinizin diğer sitelerde görünmesini sağlamak için sosyal medya ağlarınızı entegre etmenin pek çok yolu vardır veya en azından içeriğinizi diğer sosyal medya ağlarından tanıtabilir ve insanları kontrol etmeleri için yönlendirebilirsiniz.

Son Düşünceler: Twitter Takipçilerini Doğru Şekilde Satın Alın

Sonuç olarak, Twitter takipçileri satın almak, doğru şekilde yaptığınız sürece Twitter büyümenize yardımcı olmak için uygun bir seçenektir. Sahte Twitter takipçileri satan şirketlerden uzak durun ve uzun vadeli sonuçlarınızı artırabilecek organik bir Twitter büyüme hizmetini tercih edin. Sosyal medyanın büyümesi zaman alır ve her zaman emrinizde olan araçlardan yararlanmalısınız.