En etkili takipçi oranları oldukça değişken bir durumdur. Çünkü takipçiden ziyade örnek olarak Instagram üzerinde izlenmenin ve etkileşimin daha fazla önem arz ettiği biliniyor. Reklam verenlerin genel olarak hikayeleri ne kadar kişinin gördüğü odaklı düşünerekten verirler. Ancak reklam verirken ilk gözde bulunan şey takipçilerdir, beğenilerdir veya yorumlardır. Yani sayfa içerisindeki etkileşim ve kaç kişinin hikayeleri gördüğü videolarını ne kadar izlendiği oldukça önemlidir.

Instagram üzerinde yapılan paylaşımlar etkileşim adı altında paylaşılır. Bu şekilde ne kadar kişiyi etkileşim sağlanırsa o kadar fazla kazanç elde etme oranı artacaktır. Bunların yanında bot kullanmak en mantıklı yöntemdir. Çünkü belli takipçi sayısının üzerine çıkmak için ilk başta bot kullanılması gerekir. Bot takipçiler alındığı takdirde Instagram üzerinde zaten belli bir süre sonra takipçiler artacaktır. Sayfanın takipçisi ne kadar fazla ise, içerdeki etkileşim ne kadar çok ise o kadar fazla takipçi gelecektir.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Youtube Gerekli Takipçi Ne Olmalı?

Youtube gerekli takipçi ne olmalı? YouTube üzerinde gerekli abone sayısı kişinin yaptığı içerikle alakalı bir durumdur. Çünkü ne kadar kitleye hitap etmesi gerektiği tamamı ile kanal ile alakalı bir durum. Takipçi, abone, izlenme gibi olanaklar YouTube, TikTok, Instagram üzerinde oldukça etkin bir şekilde kullanılan ve etkileşim içinde gerekli olan şeylerdir. Bot almak için YouTube üzerinde kaç bin abone gerekli olduğu belirsizdir. Çünkü abone alıp belirli bir kitleye ulaşıldığı takdirde, belirli bir zaman sonra yalnızca izlenme ve beğenilerde bot basmak en mantıklı yöntemler.

Instagram üzerinde belirli bir takipçiye üzerine çıkıldığı taktirde bot basılabilir. Bunu ancak belirli bir kitleye ulaşıldığı takdirde zaten botların gereksinimi abone yönünden izlenme ve beğeni yönüne kayacaktır. Bu oldukça normaldir, çünkü belirli bir abone sayısından sonra gelenler artık takipçilerin fazla olduğunu görecektir. Yani buna ekstra bir şey yapmaya gerek kalmayacaktır zaten aboneler kendi kendine artacaktır.

En Hızlı Gelişim Botu

En hızlı gelişim botu platformları göre değişecek durumdur. Çünkü her platformun kendine has bir yapısı mevcuttur. Bu has yapı sayesinde de sıkıntı çekmeden ilerleyen bir sistematik yapı vardır. Instagram üzerinden takipçi, beğeni daha sonra izlenme önemli haline gelir. Ancak YouTube için ilk önce izlenme abone ve beğeni ön sıralara gelir. TikTok içinse izlenme beğeni ve takipçi ön sıralarda yer alır. Yani sıralama böyle değişkenlik gösterebilir. Her platformun da kendine has özellikleri mevcuttur.

TikTok üzerinde gelişmek genel anlamıyla kişinin izlenme tableti ile alakalı bir durumdur ve botlar da bu şekilde atılmalıdır. Yani hangi platformun neye ihtiyacı varsa ona göre bir bot basılmalıdır. Bu şekilde gelişim daha hızlı olacaktır. Örnek olarak TikTok’da izlenme sayısının arttırılması veya beğeni sayısının artırılması önemlidir. Çünkü keşfete çıkma oranı TikTok'ta böyle mümkün olur. YouTube üzerinde ise izlenme ve beğeni oldukça önemlidir. Bu şekilde kişiler keşfete çıkacaklardır ve abone sayılarında da bir artış olacaktır.

Kolay Etkileşim İçin Beğeni

Kolay etkileşim için beğeni yapılması gereken bir durumdur. Çünkü beğeni alındığı takdirde keşfet kapısı açılacaktır. Özellikle Instagram üzerinde bu oldukça bilinen bir yöntemdir. Keşfete çıkmak için kişiler beğeni alabilirler. Beğeni botu kişilerin daha fazla etkileşim almasını sağlar. Bunların yanında izlenme odaklı düşünmek de önemlidir. Çünkü izleyici sayısı ne kadar fazlaysa o kadar beğeni alınmalıdır. İzlenmenin düşük sayıda olup fazla beğeni alındığı takdirde sayfanın bot olduğu anlaşılır.