En iyi sosyal medya platformu şu anda TikTok ve Instagram arasında gidip geliyor. Çünkü etkileşim oranı Instagram'dan daha fazla, bunun sebebi tiktok'ta yalnızca bir video izleme gibi olanaklar var. Yani kişiler videoları devamlı olarak izleyerek aslında birilerini ünlü ediyorlar. Üstelik çalışma prensibi olarak TikTok oldukça basit bir şekilde ilerliyor. Instagram ise daha kapsamlıdır. Ancak Instagram'da ve tiktok'ta kazanç oranları da neredeyse birbirine denktir.

Instagram ve Tiktokta bütün çalışma prensipleri aslında birbirinden farklıdır. Çünkü birinde yalnızca video paylaşırken diğerini de fotoğraf hikaye gibi işlemlerde yapılabiliyor. Yakın zamanda Tiktoka gelen hikaye paylaşma gibi olanaklar sayesinde ya yavaş yavaş Instagram'a da kaydığı görülüyor. Ancak Tiktokun mantığında video olduğu için resim paylaşma gibi olanakların olması biraz Absürt kaçacaktır.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Sosyal medya Platformları Algoritama

Sosyal medya platformlarında algoritma dikkat edilmesi gereken bir eylemdir. Çünkü algoritmanın ne kadar düzen içerisinde gittiği kişinin gelecekteki takipçileri için oldukça önemlidir. Takipçi, beğeni, izleme arasındaki orantıları dengelenmesi durumunda sayfaya gelen kişiler daha etkin bir şekilde hizmet sunulduğu için sayfada kalacaktır. Yani bot gibi işlemler buralarda kullanılabilir. Algoritmanın düşmesi genel anlamda fenomenleri veya yüksek sayfaları etkiliyor. Bu yüzden kişiler algoritmaya dikkat etmek zorundadır.

Bazı durumlarda sorunlarını çıkmaması odaklı Algoritma düzeltme işlemleri yapılabiliyor. Bunun sebebi Instagram TikTok veya herhangi bir platformda algoritmanın orantılı bir şekilde durmasının sağlamaktır. Aksi takdirde takipçi sayısı yüksek ve beğeni sayısı düşük olan bir sayfada hile gibi düşüncelerde olacaktır. Bunun yanında sayfanın etkileşimi az olduğu için kişiler sayfayı terk edecektir.

Veriler Neden Önemli?

Verilen neden önemli? sorusunu genel anlamda yeni gelen ve fenomen olmak isteyen kullanıcılar soruyor anca verilerin önemi Aslında kişilerin sayfa açıp ünlü olmak istemeleri veya sayfa üzerinden para kazanmak istemeleri odaklı doğuyor. Ancak beğenilerim önemi oldukça fazladır. Eğer bir sayfada verirler düşükse bu verileri yükseltmek adına çeşitli çekilişler veya izlenme odaklı işlemler yapılabiliyor. Bu Tiktok için de geçerlidir. Çünkü TikTok üzerinde bazen etkileşimler düşünce absürt olarak videolar çekiliyor. Bunun sebebi etkileşim almaktan geliyor.

Instagram üzerinden çeşitli verilerin ortalaması aslında sayfalar tarafından mümkündür. Yani eşleşme sağlanması için aslında TikTok üzerinden veya Instagram üzerinden belirli başlı trendler yaratılması gerekiyor. Veriler ancak bu şekilde yüksek seviyelerini görebilir. Verilerin yükselmesi sayfanın gelişimi için oldukça önemlidir.

Hangi Seçenek Daha Etkin Kullanılmalıdır?

Hangi seçenek daha etkin kullanılmalıdır gibi soruları genel anlamda yeni sayfalarını yükselmeye çalışan kişiler sorarlar. Bunun sebebi daha yeni oldukları için saygılarım nasıl gelişeceğini ve ne yönde hareket dilmesi gerekliliklerini bilmemesinden kaynaklanır. Ancak gelişmek için sayfanın eksiğinin ne olduğunu bilmesi gerekir. Sayfanın eksiğiniz bulunduğu takdirde Sıkıntısız bir şekilde işlemler gerçekleşir. Yani takipçi sayısı yüksek bir sayfa varsa onun beğenme odaklı ilerlemesi gerekir veya izlenmesi düşük olan bir sayfanın izlenmeye odaklanması gerekir.

Bazı durumlarda veri olarak sorunlar yaşayan sayfa kullanıcıları mevcut. Ancak bu sayfa kullanıcıların zaman içerisinde gelişmesi için çeşitli olanaklar mevcut bu olanakların başında da sayfanın düzeni gelir. Sayfanın düzeni belirli aralıklarla değişkenlik gösterebiliyor. Sebebi veri olanakları ve sayfaya gösterilen emektir. Sayfa ne kadar paylaşım yapılırsa o kadar gelişim gösterecektir sayfanın gelişmesi için gerekenler sürekli olarak etkileşimin sağlanması, yorumlara cevap vermektir. Bu önemli bir etkendir. Üstelik eksik olan noktalarda bot almak gibi işlemler yapılması gerekiyor.