Fenomen olmak için gerekli bot Aslında çeşitlilik gösterir. Çünkü belirli başlı sitelerini belli başlı bot alması gerekir. Yani takipçi sayısı yüksek olan kişilerin beğeni alması ve beğenisi yüksek kişilerin bot takipçi alması gerekir. Bunların haricinde daha yeni gelişmekte olan bir kişi ilk önce takipçi sayısını ve izlenme sayısını arttırması gerekir. Bir kişi e TikTok üzerinde işlem yapıyorsa izlenme sayısını arttırması gerekiyor. Ancak Instagram üzerinden işlem yapıyorsa beğeni sayısını arttırması gerekir ve keşfete düşmeya çabalamalıdır.

Belli başlı platformların sadece belirlemiş olduğu izlenme sayıları mevcuttur. Instagram'da tiktok'ta orantılı olarak gelişebilir. Çünkü beğeni ve reels olarak geçen video tipi aslında tiktokla aynı mantık üzerinden çalışıyor ve ikisi de gelişmekte olan bir uygulamadır. Bu şekilde tiktok gibi Instagram üzerindeki video izlenme sayıları da oldukça önemlidir. Ne kadar çok kişi izlerse beğeni ve takipçi belirli bir oranda artacaktır.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Hızlı yoldan fenomen olmak

Hızlı yoldan fenomen olmak isteyen kişiler ilk önce belli başlı kurallara uymak zorundadır. Yani sistem üzerinden takipçi satın almak veya bunun gibi işlemler yapmak oldukça mantıklıdır. Bunların haricinde bot almak kimseyi küçük düşürücü bir etken değildir. Üstelik büyük fenomen olan kişilerde Takipçi ve beğeni sayılarını, ayriyeten izlenme sayılarını yükseltmek için bot uygulamalarından yararlanırlar. Yani bot herhangi bir sıkıntı yaratan durum değildir. Ancak nereden yapıldığı oldukça önemlidir.

Fenomen olmak isteyen kişiler ana sayfalarının hiç gelişmediğinin farkındaysa ilk önce takipçi sayısını arttırmak zorundadır. Yani izlenmez sayısından önce takipçi sayısını arttırmak yeni gelecek kişiler için sayfada bir kitlenin olduğunu göstermektir. Bundan sonra izleme sayıları arttırılır ve beğeni sayıları aktarıldığı takdirde kişi keşfete düşecektir. Gelen kişilerde sayfanın takipçi sayısını yüksek olduğuna görerek bir kitlenin olduğunun bilecekler ve takip edecekler.

En kaliteli Instagram Botu

En kaliteli Instagram botu konusunda değişkenlik gösterebilecek mevzular mevcut. Çünkü fenomen olan kişilerin takip satıları normal olarak yüksektir. Bu yüzden bu kişilerin beğeni ve izlenmeye odaklı gitmesi gerekir. Belirli bir takip seviyesinin üzerinde olan kişiler zaten bunu düşünmemesi gerekir. Takipçi ve beğeni izlenme oranlarını orantılı bir şekilde olması gerekir. Yani kişi sayfasını bir Algoritma düzlemi içerisinde takip etmesi lazım.

Bazı durumlarda sorunsuz bir işlem kapasitesi sağlamak için kişiler beğenilerin fazla olduğunu fark edip izlenmeleri yönelik bot atarlar veya izlenmeleri çok olduğunu gördüklerinde beğeniye yönelik botlar alacaklar. Yani bu sistem tamamı ile değişkenlik gösterebilecek bir durumdur. 50.000 kişi 1 kişi izliyorsa durumların en az beğenmesi 5000 olmalıdır. Yani bu arada ki orantıyı kurabilen kişiler keşfete çıkma ve takip lisesindeki artışı gözlemleme yetisine sahip olacaklardır.

İzlenme Sayıları Neden Önemli

İzlenme sayıların eden önemli çünkü izlenmeler nerede olursa olsun oldukça önem arz eden bir konudur. Bunun sebebi kişilerin sayfaya bakmaları ve keşfe çıkan kişilerin orijinal bireyler tarafından izlenmesinden kaynaklıdır. Yani sayfanın videoları veya fotoğrafları birilerinin izlemesi veya görmesini onu beğenmesini veya takip etme yetisine artıracağını gösterir.

İzlenme üzerinde TikTok, Instagram, Twitch gibi her türlü platform üzerinde önem arz eden bir konudur ve izlenen videolar beğeni ve takipçi açısından kişiye geri dönebilir. Yani kişiler izlenme botu alabilirler ve unutmamaları gereken de bir nokta vardır. İzlenme bot almak veya beğeni botu almak Herhangi bir sorun yaratmayacaktır. Çok kişi de bu işlemleri düzenli olarak yapmaktadır.