Günümüzde sosyal medya kullanımı gittikçe artan bir noktaya yaklaşmış durumdadır. Sosyal medya kullanımlarının artmasıyla birlikte birçok kişi kendi hesabının daha iyi bir noktaya ulaşması için adım atmaktadır. Sosyal medya kullanıcılarının daha fazla takipçiye ulaşmak için uzun süre uğraşmaları gerekebiliyor.

İtibarın veya saygınlığın artması için uygulamada daha fazla takipçiye sahip olmak gerekebiliyor. Bu şekilde hesaplar daha popüler hale gelmektedir. Instagram üzerinde yer alan takipçilerin hangi türde olduğu ark yaratır. Birçok kişi daha hızlı sonuç almak adına bot takipçi satın alma yoluna gitmektedir. Ancak bot takipçiler yalnızca hesaplar için sayıdan ibaret olmaktadır. Hesapların bu şekilde ciddi bir etkileşim oranına sahip olması imkansızdır.

FIRSATGETİR

Hesabınızda çok sayıda takipçinin olması sizin çok iyi bir noktada olacağınızın garantisini vermez. Hesabınızda takipçi sayısı fazla görünüyor olabilir. Ancak takipçiler herhangi bir hareket halinde olmadığı beğeni ve yorum yapmadığı için bir etkileşime sahip olamamaktadır. Bot takipçilerin aksine aktif takipçiler yeri geldiği zaman gönderileri beğenebilir ve yorum yapabilir.

Bu durum hesabın daha çok etkileşim almasını sağlar. Ayrıca ürün satışıyla ilgilenen bir Instagram hesabına sahipseniz ürünlerinizle ilgilenebilirler. Bu durum tamamen organiktir ve planlanmış bir durum yoktur. Yalnızca takipçilerin sizin hesabınıza gelmesi sağlanır. Sonraki işlemler tamamen aktif kullanıcılara kalmış bir durumdur.

Instagram gerçek ve bot takipçi farkları

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram Bot Takipçi Ne İşe Yarar?

Instagram uygulamasında bot takipçilerin olması kullanıcıların çok fazla işine yaramaz. Ancak tamamen etkisiz değildir. Instagram uygulaması için Bot takipçi satın alan kullanıcılar çok sayıda takipçiye sahip olabilir. Ancak bot takipçiler tamamen etkisizdir. Sizin hesabınıza olumlu bir katkı yapamaz. Bot hesaplar yalnızca hesabınızda sayıdan ibaret olur. Instagram uygulamasında Bot takipçi aldığınız zaman kabarık bir takipçi kitlesine sahip olursunuz. Bu kitle sizin daha fazla takipçiye sahip olmanıza neden olabilir. İlerleyen zamanlarda yeni takipçi getirmek için önemli bir görünüm olabilir. Takipçi sayısı yüksek olduğu zaman gerçek kullanıcılar sizi takibe alabilir.

Bot takipçi satın aldığınız zaman yeni takipçiler gelebilir. Gelen takipçiler size olumlu yönde katkıda bulunabilir. Bot takipçi hizmetini aldığınız zaman hiçbir etkisi olmadığı ortaya çıkmaz. Daha fazla etkileşim oranına sahip olmak için Instagram bot takipçi hizmetini almanız gerekebilir. Bot takipçi hizmetini aldığınız zaman kısa süre içerisinde hesabınıza bot takipçiler gelmiş olur. Bütün bu işlemler aktif takipçilerden farksız ilerler. Ancak bot takipçiler aktif takipçilere göre daha avantajsız olarak arka planda kalıyor.

Gerçek takipçilere göre bot takipçiler daha az tercih edilmektedir. İnsanlar daha fazla etkileşim oranına sahip olmak için Aktif takipçi paketlerine yönelmektedir. Bot takipçileri almak size çok fazla bir şey kazandırmaz.

Instagram Aktif Takipçi Ne İşe Yarar?

Instagram uygulaması için takipçilerinizin yüksek olması size her anlamda çok şey kazandırır. Instagram aktif takipçi sayısına sahip olmak için kişilerin yalnızca takipçi paketlerine yönelmesi yeterli olabilir. Zamedya sitesi içerisinde yer alan takipçi paketlerinden herhangi birisini seçerek hepsini hesabınıza yönlendirebilirsiniz. Hesabınızda yer alan aktif takipçiler sizin gönderilerinize etkileşim katabilir.

Gönderilerinize yorum ve beğeni gelebilmesi için organik takipçilerin tercih edilmesi gerekmektedir. Hesabınızın çok sayıda takipçiye sahip olabilmesi için bunun gibi işlemlere başvurmanız gerekir. Takipçilerin hesabınıza gelmesiyle birlikte kullanıcılar sizin hesabınızı görmeye başlar. Keşfet bölümüne düşmek için hesabınızın yeterince etkileşim alıyor olması gerekmektedir. Bu şekilde uygulama içerisinde istediğiniz popülerlik oranlarına ulaşabilirsiniz.

Uygulama içerisinde yer alan takipçi bölümü hızla artmaya başlayabilir. Bu durum ayrıca sizin hesabınızın yeterince paylaşım yapıyor oluşuyla alakalıdır. Takipçilerinizi besleyecek gönderilerin bulunması sizin daha fazla etkileşim almanızı sağlayabilir. Takipçileriniz sizin her zaman daha çok yükselmenize neden olmaz. Bu konuda kullanıcılarında gereken işlemleri yapması gerekebilir.

Takipçi sayınızı yükseltmek için güvenilir siteler üzerinden takipçi paketlerini satın alabilirsiniz. Takipçi paketleri özellikle ZAMedya gibi güvenilir siteler içerisinde yer almaktadır. Takipçi paketlerini aldığınız zaman sizden herhangi bir şekilde parola istenmez. Bu konuda tamamen güvenilir olarak hizmetler sunulur.

Her kullanıcının takipçi paketi almadan önce buna dikkat etmesi gerekmektedir. Hesabınızla alakalı bilgileri herhangi bir yere vermemelisiniz. İstediğiniz sayıda takipçi paketini hesabınıza alabilirsiniz.