Instagram Beğeni Engeli Kaldırma, Instagram kullanan kişiler bazen farkında olmadan beğeni engellerine de takılabilmekteler. Bu engele takılmak için de kötü bir niyete sahip olmak da gerekmiyor. Kimi zaman yalnızca uzun bir süre vakit geçirdiğinizde bile farkında olmadan bu engele takılabilmek mümkündür.

Bunun sonucunda ise yeni bir gönderi beğenmeye çalıştığınız takdirde işlem engellendi uyarısı alabilmektesiniz. Hepsinin sonunda da kullanıcılar kendilerine Instagram beğeni engeli kaldırma nasıl olur diye sormaktalardır.

FIRSATGETİR

Instagram beğeni engeli kaldırma

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Instagram Beğeni Engeli Neden Olur?

Instagram üzerinde çok sık vakit geçirmek ile beraber geçirdiğiniz bu sürenin de sorunsuz işlemesini tercih edersiniz. Fakat bu pek çok zaman mümkün olmayabilmektedir. Instagram güvenmediği hesaplara engel koyabilir veya kaldırabilir. Peki bu durum neye göre belirlenmektedir? Sizlere bu konu hakkında bilgiler aktaralım.

  • -İlk seçenek olarak, Instagram üzerinde karşılaştığınız gönderilere peş peşe ve sürekli olarak beğeni yaptıysanız, Instagram beğeni engeli atabilir. - Instagram üzerinde beğeni yapmak için gönderilerinize güvenilir olmayan ve hesaplarınızın şifresini sizlerden talep eden uygulamalar ya da araçlarda beğeni engelinin meydana gelmesine hatta bunun yanı sıra takip engelinin de oluşmasına sebebiyet vermektedir. Hatta bu tarz siteler, hesaplarınızın tamamen kapanmasına bile sebebiyet vermektedir.
  • - Cihazlarınıza, Instagram hizmetleri adına indirdiğiniz güvenilir olmayan programlarda bir önceki adımdaki gibi engel durumlarının oluşmasına ve hesaplarınızın kapanmasına kadar sizleri pek çok sorun ile karşı karşıya da getirebilmektedir.
  • - Bu durumların da farklılıklarına göre engel süreleri de değişiklik göstermektedir. Kimi zaman 18 saat kadar bir süre zarfında engel durumları yaşanıyorken, kimi zaman ise 24 ile 48 saat arasında da sürebilmekte ya da günlerce bu engel durumu da sürebilmektedir. Peki bu engel ne zaman kalkar ve Instagram beğeni engeli kaldırma işlemlerinin adımlarına aşağıdaki başlıklarla da erişimler sağlayabilirsiniz.

 

Instagram Beğeni Engelini Beklemeden Kaldırmak Mümkün Müdür ?

Instagram beğeni engelini ortadan kaldırabilmek için öncelikle bu engelin yukarıda belirttiğimiz durumların hangisi ile ilgili olduğunu düşünmek gerekmektedir. Çok fazla vakit geçirerek beğeni sınırını aştığınız için mi engel durumları ile karşılaştınız ya da kötü niyetli olan siteler ile Instagram hesaplarınızın şifresini paylaştığınız için mi bu durumla karşılaştınız veya Instagram hizmetleri adına herhangi bir programı cihazınıza indirdiniz.

Bu durumda da Instagram şifreniz kötü niyetli kullanıcıların eline geçtiği için de Instagram da engel durumlarıyla karşılaşmış olabileceksiniz. Instagram beğeni engelleri kaç gün sürer ve Instagram beğeni engelini beklemeden kaldırmak mümkün müdür sorularınızın yanıtlarını da aşağıdaki başlıkları inceleyerek kolaylıkla bulabilir ve sorunsuz bir şekilde de Instagram uygulamasını kullanabilirsiniz. Aşağıda bu Instagram engeli kaldırma hakkında bilgiler yer almaktadır.

  • -Eğer ki çok fazla beğeni yaparak beğeni sınırlarını aştığınızı düşünüyorsanız ve engel ne zaman kalkar diye merak ediyorsanız da Instagram yaklaşık olarak 24 ile 48 saat içerisinde beğeni engeli durumlarını kaldıracaktır.
  • - Eğer beğeni sınırlarını aşmadıysanız ve sorunun farklı bir sebepten kaynaklandığını da düşünüyorsanız ve ilk kez Instagram üzerinde bir engel durumları ile karşılaştıysanız da sorun bildir seçeneği üzerinden sorun bildirerek de çözümlere kavuşmanız mümkündür.
  • - Son olarak da güvenilir olmadığını düşündüğünüz siteler üzerinde Instagram şifrenizi paylaşarak ya da Instagram adreslerinize bu site üzerinden giriş yaptıysanız, örneğin beğeni kasma gibi işlemler, bu durumda da yine engel durumu söz konusu olabilmektedir. Şifrenizle giriş yaptığınız veya şifrenizi verdiğiniz siteler kullandıysanız engel durumlarıyla karşılaşmanız da yüksek bir ihtimaldir. Bu konuda da Instagram beğeni engeli kaldırma işlemleri için çözüm yolu ise şifrelerinizi değiştirmek olacaktır.