Instagram'da bot takipçi'nin anlamı manuel olarak yani yapay hesaplar anlamına gelmektedir.  Manuel olarak açılan hesaplar'da sabit bir kişinin birden fazla hesap açması nedeniyle Instagram durumu farkedip, açılan tüm hesapları kapatabilmesi mümkündür. Örnek olarak 10 bin bot takipçi satın aldığınızı düşünelim. Aradan birkaç gün veya hafta geçtiğinde Instagram durumu farkederse (%80 olasılık ile farkediyor) 10 bin hesap aynı anda silinerek takipçi sayınız - 10 bin olabilir ve bu sizin Instagram hesabınızın prestijinin düşmesine sebep olabilir.

Bot hesap ne demek 

Bot takipçi ne demek 

Bot basmak ne demek

instagramda bot ne demek

gibi sorularınızın cevabını kısaca yukarıda bahsedilmiştir.

Bot takipçi servisleri genel olarak uygun fiyatlara sunulmaktadır. Ucuz diye satın alınan bot hesaplar hesabınıza yarardan çok zarar verebilmektedir. Bunun en doğal sebebi toplu takipten çıkışdır. Instagram bot hesapları farkettiğinde hesaplar silinmektedir. Bu silinme işleminde örnek olarak 10 bin takipçiye sahipken bir anda hesabınız 5 bin takipçiye düşebilmektedir. Bu da Instagram algoritmalarında sizin hesabınızda aykırı bir durum olduğu ve topluca takipten çıkıldığı algısı yaratabilmektedir. Böylece hesabınızın prestiji ve keşfete çıkma ihtimaliniz bile kalmamaktadır. Bu nedenle bot takipçi satın alımını kesinlikle önermiyoruz. Sitemizde bulunan paketlerde çok nadir bot hesap bulunmamaktadır. Açıklamalarda yer alan Gerçek / Bot karışık hesaplar terimi,  Fake hesapları temsilen yazılmaktadır.  

 

Instagram bot takipçi ne demek

Bunu yaşamamak için takipçi satın alırken organik takipçi veya organik & bot karışık takipçi satın almanız gerekmektedir. Organik & Bot karışık takipçi satın aldığınızda en azından Instagram'ın durumu farkedip bot hesapları sildiğinde ciddi bir düşüş yaşamamış olacaksınız.  Fakat günümüzde Instagram algoritmaları çok geliştiği için takipçi gönderiminde işlem yapılması zorlaştı. Bazı durumlarda organik takipçi satın almış olsanız bile hesap kapanabiliyor bunun sebebi ise instagram algoritmaları hesabın takipçi gönderimi için kullandığını farkederek hesabı silmeleridir.

ZAMedya.com olarak müşterilerimize önerilerimiz herzaman sabitlemek istediğimiz sayının üstünde bir alım yapılması, yani 10.000'e sabitlenmesini istiyorsak hesabımızın 15000'lik alım yaptırıyoruz. Bunun sebebi organik & bot karışık takipçi gönderimi sağladığımız için Instagram tarafından bot hesaplar farkedilip silinir ise + 5000 olarak aldığımız paketi devreye alarak hesabımızda ki düşüşü tekrar telafi ediyoruz. Kesinlikle sadece bot takipçilerden oluşan paketleri almayınız. Aldığınızda tüm takipçilerinizin silinmesi çok normaldir.

Bu yüzden bot takipçi ne demek çok iyi anlamanız gerekmektedir. Aksi halde aldığınız paketten memnun kalmamanız çok normal olacaktır.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Bot Takipçi Almak Mantıklı Mı ?

Bot takipçi hizmetinde kaliteli paketler sunulduğu sürece bu hizmeti almak diğer hizmetlere göre daha mantıklı olacaktır. Sebebi ise gerçek takipçilerde düşüş yaşanabildiği için hesap'da yüksek takipçi düşüşü yaşandığında Instagram gözünde negatif bir değer alabilir. Bunu engellemek amacı ile kaliteli bot takipçi gönderimi sağlanırsa düşüş olmayağı için çok daha sağlıklı bir hareket olacağını söyleyebiliriz.

Kaliteli bot takipçi paketlerimiz mevcut. Dilerseniz bu paketlere bakarak uzun süre düşüşlerden uzak bot takipçilere sahip olabilirsiniz.

 

FIRSATGETİR