Moda, haber, magazin, seyahat rehberleri gibi bir çok farklı alanda milyonlarca insanın kullandığı hesapların takibe alındı Instagram‘da eğer doğru yöntemler izlenebilirse daha Instagram fazla takipçi sayısına ulaşmak çokta zor değil. Hiç alakası olmayan hashtaglar ve filtreler kullanılarak yapılan paylaşımlar takipçi için zaman aralığını dikkat edilmeden yapılırsa istenilen sonucu vermeye bilir. Hüsrana uğramamak için mutlaka doğru adımla ilerleyip bilinçli paylaşımlar yapmalıyız.Doğru hashtag kullanımı Instagram‘da takipçi sayısını Artırmak İçin Yapılması gereken adımların başında gelir.

FIRSATGETİR

Diğer sosyal ağlarda olduğu gibi hashtaglerin kullanımı Instagram‘da da fazlasıyla önemli. En çok hashtagler instagram‘da Kullanılıyor desek abartmış olmayız.Instagram da tek paylaşımda istediğiniz kadar hashtag kullana biliyorsunuz amma normalde 30 a kadar hashtag kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.Kullanıcılar Çok fazla hashtag kullanarak daha fazla takipçi kazanmayı hedefleselerde aslında pek de öyle olmuyor.Bunun sebebi Bir gönderi paylaşıldığında ve gönderi altına fazlasıyla hashtag kullanıldığında eğer çok fazla takipçi gelirse gelen kullanıcılar genelde geçici oluyor. Hesabınızda paylaştığınız gönderilerin içerikleriyle veya hesabınız ile hiçbir alakası olmayan hashtaglerin sonucu sayfanızı takip eden kullanıcıların bir süre sonra yaklaşık %90’ı sizi takipten çıkarabiliyor.Tabii ki de dikkat edilmesi gereken tek unsur hashtag değil.Hashtag in yanı sıra dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli konu da

Instagram'da takipçi sayısı neden bu kadar önemli

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Takipçi Arttırmak Neden Önemlidir?

Değişik sektörlerde isim yapan ve senelerdir işini devam ettiren ünlü ticaret ve pazarlama firmaları dahi sosyal basın eksperi ile çalışarak instagram'da takipçi adedi çoğalmaya çalışıyor. Bunun sebebi iş dünyasının ve pazarın %70’inin satışlarını dijital dünyadan gerçekleştirmesidir. Bu manada yeni kurulan veyahut işlerini çoğaltmak isteyen bir girişimciyseniz bunun Diğer yolu dijital dünyada markanızı duyurmaktır. Sosyal medyadan ürün satışlarının ise %90’ı instagram üstünden gerçekleşmektedir. Instagram takipçi kazan vasıtası ile ve derhal işlerinizi büyütmeye başlayın.

Büyük Kitlelere Ulaşmanız İçin Eliniz'den Geleni Yapın

Eğitim,Emlak ticaret, otomotiv, tekstil, gıda, hizmet gibi bölgesel iş yapıyorsanız doğru kaliteli piyasaya ulaşmak gerekir. Gezegenin en iyi ürün veyahut hizmetini satıyor olun, insanların bundan haberi yok ise hiç tek değeri yok. Meğer ufak tek atölyede az tek mal ile satış yapıyorsanız bunu instagramı kullanarak iç ve hem de dış pazara vererek satışlarınızı arttırabilirsiniz. Ideal instagram takipçi satın alma sitemiz ile takipçilerinizi çoğaltarak firmanızın emin tek izlenime kavuşmasını sağlarsınız. Takipçi sayınız artınca paylaşılan gönderiler Keşfet’e düşer. Instagram Keşfet kısmında ise esasen yüksek olan takipçi sayınız ekstra da yükselir. Takipçi takipçiyi çeker ve takipçileriniz müşterileriniz olmaya başlar.

Takipçinin Önemi

Hesabınızın belirli bir ilişkisi olması ve genel olarak bu temaya makul paylaşımlar yapması değer taşıyor. Mesela bir gün doğa bir gün modaya has paylaşımlar yapmış bir kullanıcıları arzuladığı neticeye ulaşamayabilir. Bu sebepten hemen her sabah belirli bir tema içinde kaliteli paylaşımlar yapmış bir kullanıcıları, kısa vakitte amaçladığı takipçi sayısına ulaşabilir. Başka bir deyişle birbiriyle bütünleşen ve görsellik şeklinde de uyumlu olan gönderiler; doğru zaman ve az fakat alakalı hashtaglerle paylaşıldığı vakit hem halihazırda tespit edilen takipçileri korur hatta yeni takipçiler kazanılmasına yardımcı olur. Hasılı iletisi şu şekilde verebiliriz; paylaşımlarınız ne kadar derli toplu ve itinalı olursa hedefinize de o kadar kısa vakitte ulaşabilirsiniz. Ayrı olarak paylaşımlarda sarfedilen görsellerin ve videoların da orjinal ve yüksek çözünürlüklü olması da hesabınızın daha çok şahıs doğrulusunda takip edilmesine katkı yapar.

Düzen Her Zaman Önemlidir

Takip edilen ve ilgi çeken tek sayfa birkaç gün süresince paylaşım yapmazsa hemen unutulabilir veyahut takipten çıkarılabilir. Zira kullanıcılar hesabın paylaşım yapmasını bekler. Mesela tek burç yorumu yapmış adisyon, günlük olarak burç yorumu yayınlanmalıdır. Diğer türlü burcunu okumak için hesabı ziyaret eden kullanıcıları aradığını bulamadığında takibi bırakabilir ve hemen farklı tek hesabı takibe alabilir. Derli toplu paylaşımlar için takipçilerinizin aktif bulunduğu makul vakit aralıklarını belirleyin. Takipçilerinizi defa çok paylaşıma boğmadan paylaşımlar yapmaya çalışın. Bunun için yazılar ve yorumları iyi takip edin. İnsanların hangi sürelerle sosyal ağlara girdiğini öğrenin. Vakit aralığı iyi belli ve yeterli olacak kadar yapılmış paylaşımlar istenilen tesiri verecektir.