Instagram Hikaye / Story İzlenme Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

İnstagram Hikaye Görüntüleme Hilesi

İnstagram hikaye görüntüleme sayılarınızdan memnun olmayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda tercih edebileceğiniz iki adet yöntem bulunuyor. Bunlardan bir tanesi ücretsiz instagram hikaye görüntüleme hilesidir. Adının ücretsiz olmasından kaynaklı olarak daha fazla kişiyi kendine çekebilir. Ancak ücretsiz adı altında verilen hizmetler genellikle doğru sonuçlanmaz.

Nedeni ise görüntüleme hilesi için gereken hesapların bir emek karşılığında oluşturuluyor olmasıdır. Bu nedenle ücretsiz ve direkt olarak hiçbir yerden İnstagram hikaye görüntüleme hilesi temin edemezsiniz.

Sizden isteyecekleri birkaç detay olacaktır. Bu detaylara giriş yapmadan önce diğer bir İnstagram hilesi olan şifresiz instagram hikaye görüntüleme hilesini de anmış olalım. Sonraki başıklarda bu iki yöntem için de detaylı anlatım mevcuttur. Makaleyi okumaya devam ediniz.

Ücretsiz İnstagram Hikaye Görüntüleme Hilesi

Herkesin sıklıkla merak ettiği ücretsiz olarak sunulan bu sistemin aslında nasıl çalıştığından bahsedelim. Ücretsiz İnstagram hikaye görüntüleme hilesi adı altında pazarlanmaya çalışılan bütün siteler sizden ilk olarak kullanıcı adınız ve şifrenizi isteyecektir. İnstagram hesabınızla giriş yaptıktan sonra bilgileriniz site yöneticileri tarafından alınır.

Ardından hesabınız üzerinden belirli İnstagram beğeni ya da İnstagram takipçi gibi işlemler için kullanılır. Hesabınızın şifresini değiştirmediğiniz sürece site üzerinde kredileriniz birikir.

Biriken kredileriniz ile instagram takipçi hilesi, instagram beğeni hilesi ya da instagram story izlenme hilesi gibi işlmeleri ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Fakat buradaki en önemli mesele başka bir kişiye İnstagram hesabınızın şifresini paylaşmanızdır. Çünkü kendi adınıza oluşturulmuş bir sosyal medya hesabının sorumluluğu tamamen size aittir.

Herhangi bir yapılan tehlikeli içeriğe sahip paylaşımda siz sorumlu tutulursunuz. Bu nedenle başınıza hukuki işlemlerin açılmaması ya da İnstagram hesabınızın çalınmaması için bu tür siteleri tercih etmemelisiniz. Peki bu gibi durumlarda instagram story izlenme arttırma işlemi nasıl yapılmalıdır? Bir sonraki başlıkta sizler için açıklıyoruz.

Şifresiz İnstagram Hikaye Görüntüleme Hilesi

İnstagram hesabınızın şifresini paylaşmamanızın öneminden bahsettik. Şimdi ise şifrenizi paylaşmanız gerekmeden yani şifresiz instagram story izlenme hilesi işlemini nasıl yapabileceğinizden bahsedeceğiz. ZA Medya internet sitesi üzerinden tamamen organik hesaplar ile instagram izlenme arttırma işlemlerini şifrenizi paylaşmadan oldukça düşük bütçe dostu fiyatlar ile yapabilirsiniz.

Yapacağınız herhangi bir İnstagram Hilesi işleminde kesinlikle şifre paylaşmanız gerekmemektedir. Yapmanız gereken tek şey hesabınızın herkese açık olduğundan emin olmak ve İnstagram hesabınızın sayfa linki bizimle paylaşmaktır.

Ardından kesinlikle düşme yaşamayacağınız organik hesaplar ile İnstagram Hikaye izlenme arttırma işlemini gönül rahatlığı ile şifrenizin ve hesabınızın güvende olduğunu bilerek yapabilirsiniz.

Yapacağınız herhangi bir alışveriş 60 dakika içerisinde tamamen organik ve düşüş yaşanmayan İnstagram hesapları ile yapılır ve anında hesabınızına geçmeye başlar. 60 dakikanın sonunda ise talep etmiş olduğunuz hikaye izlenme miktarı eksiksiz bir şekilde hesabınızda görüntülenebilir olacaktır.

İnstagram Hikaye Görüntüleme Hilesi Riskli midir?

ZA Medya internet sitesi üzerinden yapacağınız herhangi İnstagram ya da diğer sosyal medya platformlarını içeren işlemde asla hesabınızın askıya alınması ya da erişiminin kısıtlanması söz konusu değildir. İnstagram izlenme hilesi gibi alışverişlerinizi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

Bunun nedeni ise alışverişlerinizde kullanılan hesapların Bot hesaplar olmamasıdır. Kullanılan hesapların hepsi Organik İnstagram hesaplarıdır. Bu nedenle bir bilgisayar ile işlem yapılması yerine elle işlem yapılır ve İnstagram tarafından saptanamaz duruma getirilir.