Instagram Yabancı Düşmeyen Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

İnstagram Takipçi Kasma - 300 Takipçi - Ücretsiz

İnstagram takipçi sayılarınızın yetersiz geldiği durumlarda uygulayabileceğiniz İnstagram takpiçi kasma 300 takipçi ücretsiz gibi paketlerimiz hakkında bütün bilgilere bu makale sayesinde ulaşabilirsiniz.

İnstagram takipçi kasma yöntemlerinden olan ekstra takipçi ekleme yöntemleri 2'ye ayrılmaktadır bunlardan bir tanesi ücretsiz olarak sunulan ve kendi içerisinde riskli sistemler barındıran bir yöntemken diğeri ise belirli bir ücret karşılığında satın alabileceğiniz tamamıyla güvenli olan bir yöntemdir.

Sizler için bu iki yöntemden ve nasıl kullanabileceğinizden bahsedeceğiz. Diğer bilgileri makalenin devamında yer alan başlıklardan öğrenebilirsiniz.

İnstagram Ücretsiz Takipçi Kasma - 300 Takipçi

Bazı internet siteleri İnstagram takipçi kasma hizmetini kullanım ücretsizdir adı altında sunuyor. Ancak bu sistemler kendi içerisinde birtakım riskler barındırıyor. Sizleri ücretsiz instagram takpiçi kasma sitelerinden uzak tutmak için birkaç bilgi vereceğiz. Bu bilgiler doğrultusunda sizler için en doğru olan yönteme kendiniz karar vereceksiniz.

İlk olarak ücretsiz instagram takipçi hizmeti veren bir siteye giriş yaptığınızda karşılacağınız ibare İnstagram hesabınızla giriş yapın  ve hemen kullanmaya başlayın olacaktır. Evet yapmanız gereken tek şey bu, İnstagram üyeliği olan herkes sistemi kullanabilir. Ancak iş burada bitmiyor, Hesapla giriş yaptığınız andan itibaren hesabınızın kullanıcı adı ve şifresi gibi bilgiler site yöneticileri tarafından alınıyor.

Sistem de tam olarak böyle çalışıyor instagram hesabınızı verdiğiniz bu site instagram hesabınız ile başka hesaplara instagram takipçi arttırma hizmeti veriyor ve hesabınız ile diğer kullanıcıların hesaplarına takip ya da beğeni gibi işlemler yapılıyor.

Ardından hesabınızın şifresini değiştirmediğiniz sürece belirli bir miktarda kredi kazanıyor ve bu kredi ile instagram takipçi hilesi yapabiliyorsunuz. Bunun sonucunda kredi satın almadıkça hiçbir ücret ödemezsiniz, evet ama bir de şöyle bakalım: Verilen bilgileri göz önünde tuttuğumuzda aslında zararsız bir sistem gibi dursa da instagram hesabınızı başka insanlara vermiş bulunuyorsunuz. Bu da birtakım riskler oluşturuyor.

Takipçi sayınızı arttırmak için girdiğiniz bu sosyal medyada yapabileceğiniz en büyük hata bir başkasına hesap bilgilerinizi vermek olacaktır. Çünkü yapılan herhangi bir paylaşım ya da yanlış içerikli işlemde hesaptan sorumlu tutulacak kişi sizsiniz. Sadece hesabınızın çalınması gibi bir seçeneği düşünmeyin. Hesabınızda yapılan bu paylaşım yüzünden hukuki işlemlere maruz kalabilirsiniz. 

İnstagram Ücretli Takipçi Kasma - 300 Takipçi

Şimdi ise risksiz ve çok ufak ücretler içeren yönteme gelelim. Sitemiz de bu yöntem ile hizmet vermekte olup hiçbir işleminizde sizden İnstagram hesabınızın şifresini istememektedir. İnstagram Ücretli 300 Takpiçi Kasma yöntemi ile hesabınızın şifresini paylaşmadan hiçbir risk içermeyen bu yöntem ile alışverişinizi yaparak takipçi sayılarınızı arttırabilir ve daha geniş kitlelere erişebilirsiniz.

Aynı zamanda sitemiz üzerinde yer alan instagram beğeni hilesi gibi yöntemler sayesinde beğeni sayısının nasıl arttırılabileceğini öğrenebilirsiniz. 

İnstagram Takipçi Arttırma Zararlı mıdır?

Sitemiz üzerinden yapacağınız hiçbir alışverişin sonucunda hesabınızın kapatılması, askıya alınması veya erişiminin kısıtlanması söz konusu değildir. Çünkü sitemiz üzerinden yapılan instagram takpiçi arttırma hilesi ya da instagram beğeni arttırma hilesi gibi alışverişlerinizde kullanılan hesaplar tamamen organik instagram hesaplarıdır. Bu nedenle de işlem süresi normalden biraz fazla sürebilir bu gözünüzü korkutmasın. Tek sebebi hesapların bir insan tarafından işleniyor oluşu ile kaynaklıdır.