Ticari faaliyetlerini sürdüren işletmeler için tanıtım ve reklam araçlarını aktif bir şekilde kullanmak oldukça önemlidir. İşletmenin kendi hedef kitlesine ulaşabilmesinde tanıtım araçları büyük rol oynar. Eğer kitlenin dikkati çekilebilirse bu durum satış rakamlarına olumlu yansıyacaktır.

FIRSATGETİR

Dijital pazarlama stratejileri geliştirilmeden önce geleneksel tanıtım metotları tercih edilmekteydi. Kurumsal kimliğe uygun tasarlanan broşür, katalog, reklam panosu, tabela gibi araçlar tercih edilerek yeni müşterilerin ilgisini çekmek amaçlanıyordu. Günümüzde bu tür tanıtımlar hâlâ devam etmekte. Ancak dijital mecraların yaşamın her alanında nüfuz etmesiyle birlikte işletmelerin reklam davranışları değişmeye başladı. Web sitesi, arama motorları, SEO optimizasyonu, e-mail gibi internet kökenli tanıtım hedeflerine bir yenisi daha eklenecekti: Sosyal Medya.

Instagram Türk Beğeni Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Sosyal Medyayı Aktif Kullanarak Satışları Artırmak Mümkün Mü?

Twitter, Facebook, Instagram gibi platformları yalnızca gerçek kişiler kullanmaz. Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin büyük bir kısmının sosyal medya hesapları olduğunu görmekteyiz. Çünkü sosyal mecralar şirketler için bulunmaz bir fırsat. Daha yüksek maliyetlere çeşitli reklam ve tanıtım faaliyetlerini yürütmek yerine özellikle Instagram gibi güçlü bir pazarı tercih eden şirketlerin sayısında büyük artış gözlemleniyor.

Tanıtım maliyetlerini bütçeye uygun hale getirerek Instagram’da satış yapmak veya Instagram kullanıcılarını e-ticaret sitesine çekmek mümkün. Eğer hedef kitle analizi doğru bir şekilde gerçekleştirilirse, işletmelerin zaman içinde satış rakamlarını artırarak yüksek cirolara ulaşacağını rahatlıkla belirtebiliriz. Ancak öncelikle Instagram hesabını belirli bir seviyeye getirmek gerekiyor. Düşük takipçi sayısı bulunan, etkileşimi sınırlı ve aktif kullanılmayan hesaplardan başarı beklemek pek gerçekçi değil. Bu nedenle Instagram takipçi kasma yöntemlerine aşina olmak gerekiyor.

Instagramİşletme Hesapları Nasıl Büyütülür?

Bir hesabı büyütmekten kasıt aslında hesabın giderek daha fazla takipçi sayısına sahip olmasını ifade eder. Bir hesapta ne kadar çok takipçi bulunuyorsa, ilgili hesabın daha geniş bir kitleye ulaşacağından emin olunabilir. Kitlenin ilgisini çekecek paylaşımlarla onları alışverişe teşvik edici yöntemler kullanmak faydalı olacaktır. Ancak bunlar sonraki aşamalarda geçerli. Öncelikle işletme hesabınızı belirli bir takipçi sayısına ulaştırmanız gerekiyor. Bunun için en doğru karar ise Instagram takipçi satın al seçenekleridir.

Instagram’da takipçi almak isteyenler için piyasada hizmet sağlayan çok sayıda firma bulunduğu görülür. Firmalar ayrıca beğeni, hikâye, video izleme gibi hizmetleri müşterilerine sağlarlar. Hesaba gönderilen takipçiler talebe göre bot, gerçek kullanıcı veya yabancı kullanıcı olabilir. Bu hizmetleri satın alarak hesabınızı kısa sürelerde yüksek takipçi sayılarına ulaştırabilirsiniz. Zamedya.com ailesi olarak Instagram takipçi konusunda müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya devam ederken, fiyat politikamızı bütçe dostu bir anlayışla belirliyoruz. Bu sayede hem işletmeler hem de gerçek kişilerin Instagram hesaplarını büyütmesine yardımcı oluyoruz.

Instagram Takipçi Aldıktan Sonra Nelere Dikkat Etmeli?

Hesabınızı büyütme yolunda ilk takipçi paketinizi aldıktan sonra bazı detaylara dikkat edebilirsiniz. İşletmeniz tarafından satılan ürünleri hesabınızda paylaşırken aşağıdaki noktalar önem kazanır:

  • Hesap açıklamasında işletme markası, web sitesi, iletişin numarası, kargo ücreti gibi bilgiler belirtilmeli. WhatsApp sipariş hattını aktif tutmanız yararınıza olacaktır.
  • Ürün görselleri yüksek çözünürlüklü olmalı
  • Ürün açıklamalarında ziyaretçilerin merak edebileceği bütün özellikler yer almalı
  • Etiket analizi gerçekleştirilen hedef kitleye ulaşılmasını sağlayacak etiketler tercih edilmeli
  • Kullanıcılar bir ürüne yorum yaptığında mutlaka cevap verilmeli

Bu stratejileri uygulamaya başladıktan sonra hesabınızda bir çekiliş düzenleyebilirsiniz. Çekilişler kullanıcıların yoğun ilgisini çeken ve aynı zamanda etkileşimi artırmaya yarayan işlemlerdir. Herkesin ilgi duyacağı bir ürününüzü çekilişe dahil edebilirsiniz. Çekiliş kuralları içinde bazı taleplerinizi belirtmeniz gerecek. Bunlar gönderinin altına 3 arkadaşı etiketleme, hesabı takip etme, gönderiyi hikâyede paylaşma vb. talepler olabilir. Instagram hesap büyütme stratejiniz devam ederken bir yandan gerçek takipçi satın almaya devam edebilir, satıştaki ürünlerinizi daha geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz.

Instagram Takipçi Almak Hesabıma Zarar Verir Mi?

Bu sorunun cevabı herkes tarafından merak ediliyor. Normal şartlarda takipçi satın almanın hesabınıza herhangi bir zararı bulunmaz. Hesabınızın kısıtlanması veya kapanması mümkün değildir. Ancak bir hesaba bir anda yüklü sayıda takipçi girdiğinde ve bu işlem organik bir nitelik taşımadığında bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Instagramalgoritmik olarak organik etkileşime önem vermektedir. %100 organik takipçi satın al fırsatlarını değerlendirmeye alarak hesap güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.