Takipçi satın almak bu işlem genel anlamda herkesin yapabileceği ve büyük sayfalarında yaptığı bir işlemdir. Büyük sayfalar takipçi arttırma işlemlerini beğeni ile ortaklaşa ilerleten bir sistem ile bunu yaparlar. Çünkü bir kişinin beğenisi fazla olduğu takdirde takipçi sayısı da bunu desteklemelidir. En çok takipçi ve beğeni oranları genel anlamda doğru orantı ilerler. Yanlış bilinen olaylardan biri çok takipçileri olan kişilerin çok fazla like alabileceği düşüncesidir. Ancak milyonluk olan kanallar dahi milyon like alamıyorlar. Bunun sebebi her takipçinin aktif bir şekilde Instagram kullanmıyor oluştur.

Takipçi almak herhangi bir zorluğu veya yanlış içerisinde barındırmaz. Çünkü instagramın belirli sistemi üzerinde hitap edilen kişilerin fazla olabilme gibi durumlara mevcuttur. Bu yüzden sayfalar üzerinde kendi adından söz ettirebilen bir sayfa olmazı için takipçi sayısını artırması ve beğenme sayısını arttırması gibi olayların olması gerekir.

Instagram Türk Gerçek Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Takipçi Satın Almanın Faydası

Takipçi satın almanın faydası genel olarak takipçi satın almak kişiyi bir adım öne çıkartacaktır. Çünkü herhangi bir bireyin sayfayı takip etmesi için belirli bir kitlenin olması gerekir. Bu kitlenin oluşması için ilk başta hile tarzında işlemler yapılabilir. Bu işlemler sayfanın gelişimi açısından oldukça önemlidir. Üstelik takipçi satın almanın büyük faydaları da mevcuttur. Çok takipçili olan biri çok fazla beğeni alacağı için sorun çekmeyecektir. Beğeni konusunda da herhangi bir problem yaşamayacaktır.

Instagram hesabındaki takipçilerin fazla olması bir adım öne çıkartan etmendir. Yani sayfanın takipçi sayısı yeni gelen kişiler için oldukça önemlidir. Belirli bir kitlenin sayfa içerisinde olması o kitlenin yaptığı yorumlar kişileri sayfalara çekecektir. Ancak takipçiler yalnızca Instagram odaklı düşünülmemelidir. Twitch üzerinden de takipçi oldukça önemlidir. Eğer bir takipçi fazla ise twich kanalında değerli sayılıyor. Bu yüzden Twitch, Instagram, Twitter her türlü platform üzerinde takipçi sayısı artırmak oldukça önemli bir işlemdir.

En Önemli Bot

En önemli bot like olarak geçebilir. Bunu da izlenme ve takipçi olarak devam ettirebiliriz. Çünkü bir sayfa içerisinde beğenilerin çok olması keşfet durumuna açacaktır. Yani kişinin keşfete düşme olanağı artacaktır. Bunların haricinde izlenme sayıları da reels videolarında oldukça önemlidir. Yani bir video ne kadar izlenme aldıysa o kadar etkileşimi olur. İzlenen videolar genel anlamda like sayıları yüksek olabilir.

Belirli düzene oturan kişiler takip sayılarında herhangi bir bot işlemine girmesine gerek yoktur. Çünkü belirli bir süre sonra takipçiler artacaktır. Yani like sayıları arttıkça takipçi sayıları artar. Çünkü keşfete düşme oranı artar. İzlenme sayılarında da bir artış ve yorumlarda da artış olacağı için kişinin takipçi sayısı da artacaktır. Ancak like, takipçiler ile Uyumsuz bir şekilde hareket ediyorsa bot imkanları tabi ki de kullanılmalıdır.

Beğeni Botu ve Artıları

Beğeni botu ve artıları beğeni botunu almak isteyen kişiler Elbette bunu belli bir ücretler karşılığında yapabilir. Kimin ücreti ne kadar fazla ise o kadar beğeni alacaktır. Fazla beğeni almak ve az beğeni almak arasında bir denge kurulması gerekir. Sayfanın ne kadar fazlaysa beğenisi varsa orantılı artması gerekir. Eğer takipçi sayısı azsa o zaman takipçi artışı yaşatılması gerekir. Bundan sonra tekrar beğeni yapılması gerekir.

Bazı kişiler Fenomen olmak adına like ve takipçi gibi işlemlere başvurabilirler, bu oldukça normaldir. Üstelik çoğu Fenomen'de Takipçi ve like botları yapabilirler. Sayfalarının etkileşimleri düşmemesi amacıyla yapılan bu sistem son derece mantıklı bir işlemdir.