Tiktok algoritması için gerekli bot değişen bir durumdur. Ancak TikTok üzerindeki botlar genel anlamda izlenmeyi hitap eden nitelikte olması gerekir. Çünkü TikTok’un kendi algoritmasında zaten izlenme odaklı bir düşünce yapısı var. Yani ne kadar video izlenirse o kadar kaliteli olacaktır. Bunun haricinde çok izlenmesinin yanında beğeni alınması gerekir. Çünkü bir videoya ne kadar beğeni gelirse o kadar keşfete yani kişileri önüne çıkma olanağı artacaktır.

Yapılması gereken ilk önce beğeni botu almaktır. TikTok üzerinde Instagram kadar takipçi önemli değildir. Ancak TikTok için önemli değildir diye bir şey yok. Çünkü takipçisi çok olan kanallarda keşfete çıkma gibi olanaklara sahip olabilirler. Takipçileri çok olan kişilerin attıkları videoların anlık beğenme oranlarını artışı ile keşfete çıkabilirler. Bu yüzden takipçi sayısı da beğeni kadar önemlidir. İzlenme ne kadar fazlaysa tiktok'ta o kadar gelişme oranı artar.

Tiktok Bot Takipçi Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Tiktok Beğeni Botu İşlevselliği

Tiktok beğeni botu işlevselliği bir hayli fazladır. Çünkü TikTok üzerindeki izlenme sayısı alanlar için algoritma olarak zaten izleme önemlidir. Bu yüzden TikTok üzerinde izlenme almak en birinci iştir. TikTok üzerinde alınan beğeniler genel anlamda kolay yönlü beğenme alma gibi düşünebilir. Çünkü bot beğeniler kişinin videosunun beğenildiği anlamına gelir ki yüksek takipçili kanallarda TikTok üzerinde beğeni botu alabilirler. Bu oldukça normaldir, bu tamamıyla keşfete çıkma olanaklı yapılan bir iştir.

TikTok üzerinde takipçinin beğeni ve izlenme arasında en önemlisi beğenidir. Bunların ikisi olduğu takdirde zaten takipçi artacaktır. Çünkü ikisi keşfete düşürecektir. Keşfete düşen kişi genel bir izleyici kitlesine hitap eder ve herkesin önüne çıkabilir. Bu yüzden kanala tıklamak ve takip etme oranı da artacaktır. Bu şekilde genel kanalın kitlesi yükselecektir.

Tiktok Gelişim Detayları

Tiktok gelişim detayları kapsamı olarak düşünüldüğünde izlenme sayısı, bir video ne kadar izlenirse o kadar beğeni ve takipçi alma oranı artar şekildedir. Bu TikTok’un kendi algoritmasında da var olan bir şeydir. Ancak videonun kalitesi beğenme kalitesini de artıracaktır. Çünkü bir video ne kadar kaliteli olursa izleyen kişiler o kadar videoyu beğenme isteğiyle izleyecektir. Beğenilen video da zaman içerisinde takip odaklı düşünme yapısında geliştirecektir. TikTok’un kendi algoritmasında bir kanal takip edilmiyorsa bile beğenildiği takdirde o kanalın bir diğer videoları kişinin karşısına çıkacaktır.

TikTok’un kendi algoritması değişken yapıda olabilir. Bir kanalı takip etmek yerine onun videosunu beğenmek de bir sonraki zamanlarda o kişinin videolarını gene beğenen kişinin karşısına çıkartacaktır. Instagram, youtube, TikTok bunların neredeyse algoritması aynı çalışır. Yani kişinin sevdiği beğendiği videoları devamlı olarak kullanıcının karşısına çıkartır. Böylelikle etkileşimi arttırma amaçlı yollara gidilir.

İzlenme Sayısı Etkisi

İzlenme sayısı etkisi oldukça fazladır. Çünkü TikTok genel anlamıyla izlenmeye odaklı bir platformdur. Örnek olarak Instagram'da beğeni TikTok üzerindeki beğeniden biraz daha önemli olabilir. Çünkü TikTok’ta izlenme sayısı daha önemlidir. Bir video ne kadar izlenirse o kadar beğeni alacağı düşüncesine girilir ve bu doğrudur. Ancak videonun kalitesi burada önemli bir etkendir. Video ne kadar kaliteliyse beğeni oranı, hitap ettiği kitle da o kadar artacaktır.

Instagram oldukça farklı bir mecradır. Çünkü genel anlamda fotoğraf paylaşma, video paylaşma gibi olanaklar mevcuttur. Ancak TikTok üzerinde yalnızca video üzerine giden bir platformdur denilebilir. Video üzerine giden platformda gelen anlamda izlenme ve beğeni önemlidir. Instagram'da ise yorum beğeni paylaşımı keşfete çıkaracak etkendir.