Dünya üzerinde ve ülkemizde her geçen gün Tiktok kullanıcı sayıları da artmaya devam etmektedir. Tiktok hakkında merak ettikleri de pek çok soru bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Tiktok da nasıl takipçi kazanırım? Bunu doğal yollar yardımı ile de yapabilirsiniz, aynı zamanda hile yaparak da kazanabilirsiniz. Ancak en sağlıklı olanı ise doğal yolları tercih etmenizdir. Çünkü diğer türlü beklediğiniz gibi bir sonuç elde edemeyebilirsiniz.

Günümüzde insanlar artık sosyal medya mecralarında bir hayli aktiftir. Dünya genelinde kullanılan birden fazla sosyal medya platformu da bulunmaktadır. Üstelik bunlar 7’den 70’e tüm herkese hitap eden platformlardır. Bu yüzden de her geçen gün kullanıcı sayıları da artış göstermektedir. Tiktok ise sonradan çıkmasına rağmen ülkemizde ve dünya genelinde büyük bir hedef kitleye sahip olmuştur. Sosyal medya kullanıcılarının da en çok tercih ettiği uygulamalardan bir tanesidir. Günümüzde pek çok insan bu uygulamada saatlerini geçirmektedir.

FIRSATGETİR

Diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi Tiktok uygulamasında da takipçi bulunmaktadır. Günümüz gençlerinin ise bu tarz platformlar da belli bir takipçiye ulaşma gibi hedefleri bulunmaktadır. Bu yüzden de bu alanlarda oldukça fazla rekabet bulunmaktadır. Artık günümüzde gençleri arasında bir fenomenlik yarışı olmasından dolayı da Tiktok takipçi kazanma hakkında da araştırmalar bir hayli artmaktadır. Tabi ki bunun birden fazla seçenekleri bulunmaktadır.

Tiktok takipçi kasma

Ancak günümüz kullanıcıların pek çoğu kolaya kaçarak internet platformları üzerinden dilediği gibi takipçileri belli bir ücret karşılığında satın alabilmektedir. Böylelikle de hiçbir şekilde uğraşmadan diledikleri rakama da ulaşmaktadırlar. Tabi ki doğal yollarla da takipçi kazanılabilir. Fakat bu düşünüldüğü kadar kolay değildir. Ama tabi ki de bunun da bazı yöntemleri ve bu konuda tavsiyeler de bulunmaktadır. Bunları sizlere aktaralım.

Ücretsiz Tiktok İzlenme Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Tiktok Takipçi Kazanma Adımları

1-Video Süreçlerini Yayınlayın

Diğer kullanıcılarla aynı şekilde bir içerik yayınlarsanız, daha da fazla takipçi kazanmanız düşünüldüğü kadar kolay olmayacaktır. Kendinizi Tiktok da kendinize has olan özelliklerinizle, ne giydiğiniz, nasıl davrandığınız ve ne yaptığınızla ilgili skeçler ile de bir yol izlemeniz yararlı olabilir. Aynı türdeki içeriklerden tüm herkes sıkılabilir. İnsanların merak ettikleri ise sizlere özgü olan kişiliğiniz ve her video içerisinde de bu durumu anlamalarıdır. Aksi takdirde tüm herkes dans edebilir ve bir şarkıya da eşlik edebilir. Sizin farkınız nerede?

Belki de şuan Tiktok da yüzlerce aynı formatta dudak ya da dans videoları dolanmaktadır. Peki bu videoları birbirinden ilgi çekici kılan durum nedir? Buradaki en önemli unsur kesinlikle sizler olmalısınız. Aksi takdirde ise tüm her şey sıradanlaşacaktır.

2-Videolarınızı Günlük Rutinler İle Yükleyin

Günlük olarak videolar yüklemezseniz, insanlar sizlerin varlığını da kısa bir süre içerisinde unutacaktır. Her gün yüklediğiniz bir video sizleri her daim aktif bir kullanıcı ve gerçek bir kullanıcı olarak da gösterecektir. Ayda bir kez yükleme sonuçlarınız ise sizleri geri plana itebilir ve bunun sonucunda da takipçilerinizi kaybedebilirsiniz. Takipçi kazanmak için bu hususa da dikkat etmeniz gerekmektedir.

3-Popüler Olan Müzikleri Birleştirin

Eğer ki dikkat ettiyseniz ya da müziksiz bir Tiktok videosu bulunmamaktadır. Tiktok tamamen müzik üzerine kurulmuştur. Bu uygulama da parmaklarınızın ucunda sizlere bütün şarkıları kullanma imkanını da vermektedir. Peki neden kullanmıyorsunuz?

Tiktok takipçi kazanma

Tiktok müzik kütüphanesi trendleri takip ettiğinden dolayı videolarınızda en yeni şarkıları kullanmanız gerekecektir. Şarkılardan bir tanesini seviyorsanız, tanımlamak için de ekranın köşesinde bulunan Vinil kayıt simgesine tıklayabilirsiniz. Tiktok iç çalışmalarına aşina olmayanlar da öncelikle Tiktok uygulamasının nasıl çalıştığını öğrenmelidir.

4-Düet Yapmak  

Birbirinden farklı Tiktok kullanıcıları ile ekip, hayran tabanınızı genişletmenin ve içeriklerinizin yeni insanlara ulaşmasına yardımcı olmanın muhteşem bir yoludur. Tiktok düet fonksiyonu, başka kullanıcılar ile yüz yüze gelmek zorunda kalmadan performans sergilemenizi sağlamaktadır.

Aynı sayıda takipçileri olan kullanıcılar ile düet yapmak da en iyisi olacaktır. 50 takipçisiniz bulunuyor ise yaklaşık olarak aynı sayıda olan başka bir kullanıcı ile iş birliği yapmayı denemeniz gerekir. Daha da fazla takipçi kazandıkça, popülerliğiniz de artacaktır.

5-Tiktok Profilinizi Sosyal Medya Üzerinde Paylaşın

Tiktok haricinde geniş bir takipçi sayınız olan sosyal medya profilleriniz var ise Tiktok profilinizi de burada paylaşarak daha da fazla takipçiyi elde edebilirsiniz. Takipçileri kazanmak için de kesinlikle bundan yararlanmalısınız. Bu uygulamadaki takipçileriniz sizleri zaten tanıyor. Bu yüzden Tiktok uygulamasında da sizleri takip etmeleri muhtemeldir.

Tiktok profilinizi diğer bütün sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanızı tavsiye ederiz. Bu yalnızca sahip olduğunuz kişileri etkilemek ile kalmaz. Aynı zamanda da sizleri yeni bir izleyici kitlesiyle tanıştırabilir.

6-Uzmanlardan Öğrenin

Kendi videonuzu oluşturmaya başlamadan evvel sizin için kısmına bir kez daha göz atmanız gerekmektedir. Bu videoların bir kısmında ise yüz binlerce hatta milyonlarca beğeni de olacaktır. Bunu gördükten sonra da kendinize şu soruyu sorun: Bu videoların iyi olmasını sağlayan ne? Belki de bu yetenek ya da kullanıcın özgünlüğü olabilir. Her 2 durumda da performanslarını, kullanmış oldukları özel efektleri ya da sahne malzemelerinin yanı sıra not alınız. Bir sonraki videonuzu geliştirmek için de bu bilgileri kullanabilirsiniz.

7-Başkalarını Takip Eden Takipçiler Kazanın

Farklı kullanıcıları takip etmeniz, takipçi çevrenizi de genişletmek için genel olarak yeterli olacaktır. Başka birisini takip ettiğinizde ise bu profilinizi kontrol etmelerini istemektedir. Böylelikle bir diğer takipçi kazanma yolu da bu şekildedir.

8-Fotoğrafçılık Becerilerinizi Geliştirmeye Çalışın

Popüler olan Tiktok kullanıcıları gibi sizlerde video yapmak için fotoğrafçılığın temellerini öğrenmeniz ve kamera becerilerinizi de geliştirmeniz gerekmektedir. Temel bilgileri indirerek, profesyonel görünüme sahip videolar da çekmeye başlayabilirsiniz. Bu durum da sizler için avantaj olacaktır. Kullanıcılar videolarınızı böylelikle daha çok izleyecektir. Mevcut olan takipçilerinizden daha da fazlasını kazanmak için gereken yollardan bir tanesidir.

Bu şekilde Tiktok üzerinde daha da fazla takipçi kazanma ihtimalinizi yükseltebilirsiniz. Daha da fazla takipçiyi elde etmek için en doğal yollar bu şekildedir. Bunların yanı sıra daha kolay yollarda bulunmaktadır. Gerçek bot takipçileri satın alarak da daha fazla takipçiye kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Bu takipçilerin gerçek olmasından dolayı da yeni bir hedef kitleyi elde etmiş olabilirsiniz.

Tiktok ülkemize geldiğinden itibaren çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca kullanıcıyı kendine hayran bırakmıştır. Bu kullanıcıların pek çoğu da gençlerden oluşmaktadır. Gençlerin bu uygulamadaki oranı da oldukça fazladır. Bu uygulama ne kadar 7’den 70’e herkese hitap ediyor olsa da gençler bu uygulama içindeki etkinliklerinden vazgeçmiyorlar. Bu uygulama içerisinde özellikle de gençler arasında bir çekişme vardır. Bu yüzden de gençler takipçilerinin artmasına büyük bir önem vermektedir.

Yeni takipçiler kazanmak için de büyük bir çaba göstermektedirler. Ancak bu düşünüldüğü kadar da kolay olmayacaktır. Bizlerde bunun için sizlere bu yazıyı hazırlamış bulunmaktayız. Yukarıdaki adımlara dikkatli bir şekilde uyduğunuz takdirde yeni takipçiler kazanma şansınız da bir hayli artacaktır. Tabi ki bunu tercih etmeyip, gerçek bot takipçileri de satın alabilirsiniz.