Youtube abone düzeni tamam ile değişken bir durumdur. Çünkü YouTube abone düzeni sayfalar arasındaki etkileşim ile alakalıdır. Yani YouTube sayfasında gelişmek için hangi platform üzerinden işlemler yapılıyor oyun kanalı mı, eğlence kanalı mı, yoksa bilgi kanalımı. Çünkü gerekli olan etkileşimin sağlanması için abone sayısının oldukça yüksek olmasına gerek yoktur. Örnek olarak çok yüksek aboneli kanallar bazen daha düşük kanallardan daha az kazanırlar.

Eğer bir YouTube sayfasına bot atılacaksa bu YouTube sayfasını ne kadar bot istediği önemlidir. Yani beğeni sayısı, izlenme sayısı ve YouTube abonesi eşdeğer olduğu takdirde herhangi bir sorun olmadan sayfalar arasında denge kurulabilir. Bu dengeyi korumak isteyen kişiler de sorunsuz bir işlem kapasitesi ile bunu yapabilirler. Bot atmak herhangi bir sorun yaratmaz aksine kanalın dengesini korur.

Youtube Türk Gerçek Abone Hilesi Yapmak İster Misin ?

120 saniye sonra aşağıda ki buton aktif olacak tıklayarak ilerleyebilirsin

arrow

Youtube Etkin Artış

Youtube etkin artış yaşamak isteyen kişiler ilk önce platforma sıfırdan mı başlıyor yoksa sayfanın belirli bir abonesi var mı bunu bilmek zorundadır. Çünkü kanal üzerindeki abone sayısı yeterli seviyede ise beğeni ve izlenmeye odaklanmalıdır. Abone sayılarının izlenme, beğeniden önemli olmadığı oldukça aşikârdır. Çünkü kazanç sistemi abone üzerinden kurulmaz. Kazanç sistemi tamamı ile izlenme, beğeni ile alakalı bir durumdur.

Tamam ile izlenme odaklı düşünce yapısı olan YouTube'dan reklam verenlerin kişilere izlenme odaklı reklam verdikleri bilinir. Bu yüzden izlenme ve beğeni bazen abonelerden daha yüksek olabilir. Bu oldukça normal bir olasılıktır ve yapılması gereken şey de izlenme ve beğeni botuna odaklanmaktır.

Youtube İzlenme Sayısı Artışı

Youtube izlenme sayısı artışı yapmak için YouTube'un izlenme sayısı artışına göre bir düzen kurulması gerekir. Çünkü izlenme sayısı ve beğeni sayısı ne kadar fazla ise sayfanın takipçi sayısı da o kadar artacaktır. Abone olan sayısın genel anlamda izlenme ve beğeni sayısına eşit orantıda yükselir. Bu yüzden dikkat edilmesi gereken konu izlenme ve beğenidir. Bot atılacak olursa beğeni ve izlenme sayısı oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur.

Bir sayfanın abonesi çok yüksek olabilir. Ancak beğenme ve izlenme sayıları düşük olduğu takdirde zaten keşfete düşünmeyecek veya etkileşim alamayacaktır. Bu yüzden bunları düşünerek izlenme ve beğeni sayısının arttırılması, video kalitesini de yüksek olması gerekir. Eğer bir kişi videoyu beğendiyse zaten izleyecek, önerecek, paylaşacak veya beğenecektir. Bot ise izlenme, beğeni odaklı atılmalıdır. Ancak belirli bir abone sayısına ulaşıldı takdirde bunlar yapılmalıdır.

Youtube Keşfet İçin Gerekli Bot

Youtube keşfet için gerekli bot YouTube'un keşfet sistemi tamamı ile değişken bir durumdur. Bazı zamanlarda kişilerin isteklerine göre bir keşfet listesi kişisel olarak çıkartır. Çünkü normal olarak YouTube üzerinden bir şey izlendiği takdirde ona benzeyen videolar kişinin karşısına çıkacaktır. Keşfetteyse daha çok izlenen kanallar ve kişinin sevdiklerine yönelik izlenen videolar çıkacaktır.

Keşfete çıkmak için gereken bot beğeni ve izlenmelidir. Bir video ne kadar etkileşim aldıysa keşfete çıkma olanağı da o kadar artacaktır. Yani aboneyle alakalı bir durum değildir. Bunu çok basit bir şekilde anlatmak gerekirse yüksek aboneli kanallar keşfete çıkma konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Özellikle milyonluk kanalların keşfete çıkamadığı bir durum olabilir. Çünkü bazen milyonluk izlenen bir videodansa 100 binlerde izlenen bir video daha fazla etkileşim alabilir. Yani daha fazla paylaşılabilir, daha fazla beğeni alabilir. Bu yüzden videonun keşfete çıkma olanağı daha çok artacaktır. Beğeni ve izlenme bot bu yüzden çok önemlidir.